ШОК: Пуповац за Албанце отима српске гласове?!

ŠOK: Pupovac za Albance otima srpske glasove?!

11 juna 2017

Albanci su na sve spremni, samo da ostvare svoj plan i uz pomoć Srba formiraju vojsku Kosova.

Tako će Haradinaj, Tači i Veselji  nakon izbora, koji će se održati danas na Kosovu i Metohiji, angažovati, verovali ili ne, Milorada Pupovca, nezvaničnog lidera Srba u Hrvatskoj, da ih posavetuje kako „kupiti” srpsko stanovništvo i učiniti ga poslušnim.

Ljudi iz stranke Hašima Tačija poslali su nedavno ponudu Miloradu Pupovcu, lideru Srba u Hrvatskoj, da posle izbora na Kosovu dođe na funkciju „specijalnog savetnika”! Njegov posao bi bio da napravi „poslušne Srbe”, kao što je to uradio u Hrvatskoj, koji bi pristali na sve što Albanci zatraže, pa i na formiranje vojske Kosova.

– Odlično je poznato da je Pupovac već bio savetnik šiptarskog krvnika Agima Čekua, koji je sada veoma blizak sa Hašimom Tačijem. To je bilo 2006. i tada je dolazio na Kosovo da „miri“ Srbe, da ih navodno ujedinjuje, a zapravo da manipuliše njima i okrene ih na suprotnu stranu. Pupovac na Kosovu nema skoro nikakav uticaj među Srbima, pa je Albancima bitno da im on „proda” matricu koja objašnjava kako „vaspitati” Srbe – kaže pouzdani izvor.

Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona,komentariše da bi bilo skandalozno ukoliko bi Pupovac prihvatio takvu ponudu.

– Pupovac ni 2006. nije smeo da prihvati ponudu Albanaca da bude njihov savetnik. Veoma je loše biti savetnik albanskih separatista koji su proterali Srbe sa Kosova, koji su formirali lažnu državu i koji sve čine da nameste etnička čišnjenja Srba i otmu Kosovo od Srbije. Mislim da svaki Srbin, a samim tim i Pupovac, mora imati te činjenice u vidu i to je crvena linija ispod koje nijedan srpski političar ne bi smeo da ide. Nikakva saradnja sa predstavnicima lažne države Kosovo u vezi sa ubeđivanjem Srba da prihvate sve ono što je u albanskom nacionalnom interesu nije prihvatljiva. Pogotovo što jedna od stvari koju oni žele posle ovih izbora jeste da imaju Srbe u parlamentu koji će glasati za formiranje vojske lažne države Kosovo – kaže Linta.

Vladimir Đukanović, poslanik SNS-a u Skupštini Srbije, sličnog je mišljenja.

– Bilo koji časni Srbin koji drži do svoje zemlje i svog naroda nikada ne bi pristao da bude savetnik takvim ljudima. Da li je on dobio ponudu i da li će otići, ja to ne znam, ali ukoliko bi to uradio, zaista bi razočarao sve Srbe u Krajini koji su glasali za njega – kaže Đukanović.

Inače, Branimir Stojanović, dosadašnji zamenik kosovskog premijera i poslanički kandidat Srpske liste, istakao je da smo u prošlosti videli da su pojedini Srbi bili spremni da podrže sve i svašta što je dolazilo na dnevni red, a što su predlagali Albanci, a da su na to spremni i sada.

– Verovatno ne bi trebalo postaviti pitanje šta Srbi mogu da izgube ukoliko nemaju prave predstavnike, nego šta će dobiti na predstojećim izborima – rekao je Stojanović.

KOMENTARI7 komentara

 1. Dragan says:

  Kada Pupovac može sa HDZ-om, pa može i sa Tačijem, Haradinajom i Čekuem. On je dasvno izugubio svoju vjerodojstvenost i rijetki su djelovi srpskog naroda u Hrvatskoj koji mu vjeruju.

 2. RASPUCHIN says:

  Dao bi komentar i na ovaj tekst. Tim prije što već dugo govorim o tome ko je i šta je M. Pupovac. Pošto ovaj sajt ne objavljuje komentare koji kritikuju i govore istinu nema potrebe gubiti vrijeme na isti. I ovaj sajt je u službi propagande koju provodi , još uvijek veoma živa , "UdBA" koja ima među političarima (s obe strane Drine) svoje miljenike i bjesomučno ih protežira. Na žalost među tim političarima nema SRBA iako mnogi imaju srPska imena i prezimena. Sve sami "polutani" , ustaše i komunjare.

  • RASPUCHIN says:

   I da dodam pitanje na nebuloznu tezu poslanika SNS-a V. Đukanovića : Dali će biti razočarano i onih POLA MILIONA PROTJERANIH KRAJIŠNIKA (oko 250.000 iz R.S.K. a ostalih cca. 250.000 iz gradova u "lijepoj njihovoj") ili je mislio na šačicu staraca koji u KRAJINU odlaze umrijeti kao što slonovi odlaze umirati na svoja groblja. Dosta mi je tih nebuloza kao i onih koji ih izgovaraju.

 3. Svetislav Surina says:

  Da Srbi vjeruju Miloradu, to su i pokazali na ovim lokalnim izborima u Hrvatskoj gdje su podržali župane iz redova HDZ-a.Možda, Plenković skine ploću u Jasenovcu "ZA DOM SPREMNI!"

  • Spajalica says:

   Ili će sa Poopyem Plenky da postavi novu tablu istog sadržaja ali na...ćirilici...i svi zadovoljni...sinkretizam:spajanje nespojivog

 4. EkUmenska EUtanazija says:

  Sećaš li se Linta kad sam ti govorio da je narečeni gospodin u najmanju ruku "kontraverzan". Niko drugi neće nama doći glave doli onaj koji je najgori među nama.

 5. Kulak says:

  Još malo,pa ode on u penziju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *