ШОК – ШВЕДСКА АРАПСКА ПАРТИЈА јавно саветује Швеђанима који не воле мигранте – ДА СЕ САМИ ИСЕЛЕ

ŠOK – ŠVEDSKA ARAPSKA PARTIJA javno savetuje Šveđanima koji ne vole migrante – DA SE SAMI ISELE

14 septembra 2020

ŠVEDSKA je jedna od tvrđava evropskog liberalizma i multikulturalizma.

I, već je dobila svoju Arapsku partiju koja u shvatanju i primeni liberalizma i multikulturalizma ide dalje i od etničkih Šveđana. U svom interesu, naravno.Arapska partija upravo je pozvala Šveđane koji ne cene multikulturalizam da se odreknu švedskog državljanstva i da napuste zemlju!

Na svom zvaničnom Fejsbuk kanalu objavila je:

„Arapska partija traži od svih Šveđana koji ne prihvataju vrednosti različitosti da se odreknu državljanstva i napuste zemlju. Ovde nemate šta da radite, vaša Švedska, koju biste želeli da vratite, zauvek je nestala!“

Arapska partija je otila i korak dalje, možda i prešla Rubikon.

Saopštila je da će raditi na projektu „emigracije za Šveđane kojima se ne sviđa situacija u zemlji“.

Štaviše, obećava da će svim Šveđanima koji su kritični prema imigraciji biti ponuđena izdašna novčana nadoknada ako dobrovoljno napuste Švedsku.

Prema sekretaru stranke Kraru Al-Hamedeu, to će omobućiti efikasnije useljavanje, kao i „dovesti do ujedinjenja zemlje“:

„Ako multikulturalizam nekome nije po volji, društvo može da mu pomogne da emigrira. Želimo da zaključimo sporazume sa zemljama koje mogu biti zanimljive Šveđanima za preseljavanje, poput Poljske, Tajlanda, Novog Zelanda ili drugih homogenijih i manje religioznih zemalja. Vidimo da bi mnogi Šveđani, a posebno penzioneri, želeli da se presele, ali ne mogu to da sebi priušte, a mi ćemo im pomoći“, objasnio je Al-Hamede.Mnogi Šveđani su se uznemirili. Mnogi i javno kritikuju Arapsku partiju, naglašavajući da nisu oni ti koji „stvaraju haos i napetost u Švedskoj“ već pridošlice“ koje se i zbog toga „moraju vratiti odakle u došle“.

Arapska partija je nova stranka.

Planira da učestvuje na parlamentarnim izborima 2022. godine.

KOMENTARI10 komentara

 1. Rista says:

  A neki kažu da će Evropa opet napasti Rusiju. Kako da napadne? Pa kad krene neće posle imati gde da vrati ono što joj preostane od vojske. Vojniu plan uvek mora da sadrži i deo o povlačenju u slučaju nemilih događaja. Nemačka, Francuska, Švedska, Srbija...to će sve da pripadne islamskoj braći i kad razočarani i razređeni pokušaju da se vrate sa ruskog fronta, a ono nema više njihove države. Pa ništa onda. Sednu za astal sa Rusima koji su tu oko njih i posmatraju ih sa sažaljenjem i pokušaju da dobiju ruske vize. A pošto ih neće biti previše, mislim da će ih Rusi primiti da seju lukac i gaje jabuke. Rusim nikako ne ide od ruke cvećarstvo i jabukarstvo.

  • milorad3 says:

   za srbiju se ne slažem sa tobom, ovi ostali su propali, ali nama ne mogu ništa, jer ne mogu oni toliko da ih rode koliko mi možemo da ih pobijemo.U prvoj najezdi katoličko miuslimanske horde na nas oni su imali KATASTROFALNE gubitke u odnosu na naše i u odnosu na to da je u pitanju bio rat niskog inteziteta, i pogotovo što od naše strane nije sprovodjena politika organizovanog etničkog čišćenja.Jer da JESTE cela bosna i pola hrvatske sada ne bi imale stanovništva u odnosu na teritorije koje su oni u RATU izgubili od nas.Samo da je sve spaljeno i srušeno na toj zauzetoj zemlji kao što su oni nama radili i tamo više oni ne bi mogli da vrate nikoga koje uspeo pobegne pred našim trupama.STANI,KRENI pa se POVUCU, pa PRIMIRJE da im UN doture municiju, alooo .NIJE to PRAVI RAT a za to je najviše KRIV slobodan milošević i kamarila u beogradu koja ja ga je izručila na kraju hagu i posle njegove smrti vladala srbijom u obliku žute koalicije duginih boja.ALO pa to je prošlo jednom ali više teško, a ako se ova stoka opet okrene da nas napadne ima da ih sabijemo u zemlju do POSLEDNJEG.Pazite šta vam kažem gde, srpska armija bude prošla ako dodje do ponovo rata, tu ni trava više neće rasti.E ZATO mi nećemo propasti jer jedan budjavi srbin vredi kao vojnik više od 10 svilenih kromanjonaca i 50 tupavih i balavih muslija.Biće rata ovde ponovo i zato savetujem svima da razmisle šta će da rade.Da li će da se bore za svoju slobdu i živote ili će da kukaju i traže milost od onih koji MILOSTI NEMAJU:)Mislim da je izbor očigledan ali ko zna moćda opet poslušaju neki "žene u crnom" ili "fond za humanitarno pravo" ili... neku drugu "čuvenu" "gradajnsku " inicijativu:)Za tu gamad mi je žao što još nius odgovarali za zločin koji su počinili prema našem narodu, apsolutno mi je to najžalije, ali ima vremena možda ipak ćapimo šiju nekome od njih.Ovo u švedskoj je samo najava mračne najezde koja dolazi ovamo u celoj evropi.

   • Nebeska Srbija says:

    Bravo za komentar!

   • Stojke says:

    Uze mi misao pobratime... Krstaški konačni rat se bliži... 😜

 2. Geto says:

  Bosanski muslimani isto savetuju bosanske srbe nista novo.

 3. Archelay says:

  Hteli su od balkanskih zemalja da naprave hermofrodite ali nisu okrenuli drugu stranu medaljona pa sada je ispalo da taj medaljon ima samo stranu od interesa novih vlastodrzaca.A,zasto da ne?Ljep su narod,vredan,obrazovan sa tradicijom tacno takav kakav tim plemenima odgovara jer zasto da rade kada mogu samo da uzivaju?Meni je drago sto se tako njima desava jer njihova Ana Lind toliko zlo ucinila nama Makedoncima a i Srbima(a i jos cine)sto ce nam trebati mnogo vremena da bi sve to zaboravili.Sve se vraca,sve se placa.

  • Suzuki Vitara says:

   Sve su to g...a germanska, koja se tudjom krvlju hrane. Ali, zaigrala mecka pred njihovim vratima.

 4. Gagi says:

  Sve gradjanske drzave ce neminovno propasti. Te drzave su izgubile svoj nacionalni suverenitet jer se vise ne sastoje samo od naroda koji je tu drzavu stvorio i branio. Te pridoslice i "gradjani" nemaju nacionalnu svest, oni svojim dolaskom smatraju da imaju neograniceno pravo na blagodeti drzave koja ih je primila. Uopste njih ne interesuje ko je za tu drzavu izginuo i stvorio je, njih samo interesuje da zive lepo i da otmu od te drzave koliko god budu mogli. Gradjansko drustvo je lepo zamisljena utopija koja je trebala da se odrzava striktnim zakonima, kao sto vidimo, zakoni se svugde masovno krse i to rade upravo oni koji bi te zakone trebalo da sprovode. Svugde ce biti medjunacionalni sukobi, kao u USA. Neka velika i napredna "pamet" je sve ovo zakuvala jer ima puno stanovnika na zemljinoj kugli. O tome je vrlo otvoreno govorio sada vec pokojni Sajrus Vens, neka vredniji potraze na netu ko je taj covek bio.

 5. M says:

  Ta je Arapska partija u Švedskoj dobra,pristojno je zamolila Šveđane da odu,čak im to i plaća!Ona slijedeća Arapska partija će im samo nabiti nogu u g..icu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *