ШОК ТВРДЊЕ АДВОКАТА ПЕТРОНИЈЕВИЋА: Последњи трзај глобалиста је корона – ЕУ се буквално распада – ЕВО ШТА СЕ ДЕШАВА (ВИДЕО)

ŠOK TVRDNJE ADVOKATA PETRONIJEVIĆA: Poslednji trzaj globalista je korona – EU se bukvalno raspada – EVO ŠTA SE DEŠAVA (VIDEO)

10 decembra 2020

“Nisam optimista da će bilo šta u vezi sa trgovinom ljudskim organima biti predmet rada ovog suda u Hagu jer bi otvaranje tog problema neminovno dovelo do otkrivanja uloge dela NATO. A tragovi vode do Vukovara i dr Vesne Bosanac, gde su pronađena tela sa rastruganim grudnim košem što ukazuje upravo na vađenje organa“, rekao je advokat Goran Petronijević, koji se ovim problemom bavio još dok je radio kao sudija na ispomoći u Peći 1998. i 1999. godine.„Nemojmo se zavaravati da su Albanci osmislili sve to. Deo NATO stoji iza toga. Logistika je njihova. U Jadranu su bili stacionirani brodovi-bolnice gde su ti organi transplantirani. U ljudskom telu ima 58 parnih i neparnih organa, uključujući i kožu, kao najveći organ i kvalitetno telo, a kažu da su organi mladih devojaka najkvalitetnija, mogu da dosegnu sumu i do deset miliona dolara! Samo jedno telo““, i dodaje da su sistematski uništavani dokazi podsećajući na neobjašnjiv pad slovačkog aviona nad Mađarskom 2006. godine u kome se nalazilo 42 člana slovačkog kontigenta mirovne misije koji su se, posle šest meseci vraćali kući, noseći, po rečima brojnih svedoka, u tri velika aluminijumska kovčega, dokaze o trgovini ljudskim organima iz grobnice u okolini Podujeva.

Istragu je, kže vodio NATO, a porodice stradalih su za zataškavanje kasnije optužile Miroslava Lajčaka.

„U Hagu se sada zapravo sudi za ubistva Abanaca, za Srbe se koriste termini „zatvorenik“, „zarobljenik“, zato ne verujem da će ih stići zaslužena kazna“, kategoričan je gost „Srpskog sveta“.

Goran Petronijević smatra da ćemo i dalje trpeti ogroman pritisak da priznamo Kosovo, ali da je u samoj Americi otvorena Pandorina kutija i da bukti rat između globalista i suverenista koji su za vreme Trampa maksimalno ojačali detaljno objašljavajući šta se sve promenilo.

„Poslednja pakost ili poslednji trzaj globalista bila je korona. EU se bukvalno raspadala jer su put Velike Britanije na ivici da je napuste i Mađarska, Italija, Češka, Slovačka, pa čak i jedna Danska, ali je korona zaustavila raspad EU, bar privremeno“, smatra g. Petronijević i dodaje da su te ucene davanjem 17 odsto svoje teritorije za obećanje da će, možda, jednog dana, ako se ne raspadne, Srbija ući u EU – apsurdne.

Takav pravni posao, sporazum ne postoji“, izričit je sagovornik „Srpskog sveta“.

U emisiji je bilo reči o jačanju Kine, koja je postala globalistički liderali na specifičan način, multipolarnosti kojom se uspostavlja ravnoteža moći, jačanju suverenista u Evropi, okupaciji Nemačke od kraja Drugog rata, globalistima koji koriste SAD i njene potencijale, ruskoj ideji evroazijskog tržišta od Lisabona do Vladivostoka, objavljenoj knjizi u Srbiji, Rusiji, a prevodi se i na italijanski – presude svetskim liderima za zločine počinjene tokom nelegalne akcije bombardovanja u čijem izricanju je učestvovao. Presuda a koja je kasnije, pod pritiskom – poništena.

„Zločin ne zastareva. Presuda je svojevrsni dnevnik rata sa podacima na dnevnom nivou. Utvrđeno je da je šteta između 80 i 120 miliona dolara, a oni se hvale i ističu kao su nam dali dve milijarde, ali – kredita“, ogorčen je Goran Petronijević.

VIDEO:

(in4s)

KOMENTARI6 komentara

 1. Kosovac says:

  Advokat Petronijević. Pošto on nije budala, on onda ovu voditeljku pravi na budalu. Kaže u Americi postoje 2 duboke države, koje su suprotstavljene, jedna je Duboka Tramp, a druga je Duboka Bajden. A treći faktor je američki narod. Muti, muti, kao da nekoga štiti. Štiti naravno. Štiti Sorošoide. Lepo čovek može da kaže ono što ceo svet zna, da se borba vodi između Duboke sorošoidne države, i američkog naroda kojeg danas predstavlja Donald Tramp. Tramp i američki narod nisu Duboka država, bez obzira koliko se sorošoidne bitange trudile da to predstave medijumskim potrošačima.

  • Milan says:

   Tramp na izborima ima podršku od naroda izmedju dve obale, ali to ne znači da je on samo čovek iz naroda. Duboku državu SAD ne čine samo sorošoidi. SAD je svetska imperija i vodeća svetska sila, te moguće je da njena duboka država ima više krila (više pravaca). U senci države SAD ne postoji samo jedno krilo sorošoidno krilo.

   • Kosovac says:

    @ Milan, …..Ne treba tako previše uopštavati. Pogledaj činjenice: Tramp nije sorošoid, Bajden je sorošoid. Bajden ima podršku sorošoida male Grete, Angele Merkel, Emanuela Makrona, Zorane Mihajlović,…. Činjenica je i da je Bajden predstavnik Duboke države, koju je neko lepo definisao onog momenta kada je Donald Tramp pobedio Hilari Klinton. Previše je sada trpati i Trampa u okvire Duboke države, uteravati korisne idiote u ideju da su Tramp i Bajden Isti-samo malo drukčiji. Da, da, i Slobodan Milošević je isti kao Vuk Drašković, obojica su američki, samo su malo suprotstavljeni. ………………..Svima je jasno da smo svedoci jednog antagonizma oličenog u Tramp – Bajden, a Petronijević muti vodu pa ih obojicu trpa u jednu rupu, nema smisla, ako je Petronijević blesav, voditeljka nije blesava, a njen je posao da klima glavom. Brljao je Petronijević i u vezi ubijanja Jašarija, sa svojom sorošoidnom konstatacijom. Može se reći da mu se jagnjeća koža na tom mestu malo probušila. ……………….Duboka država naravno ima više krila (više pravaca), ali glupo je ubeđivati nas da su ta krila neprijateljska. Da je tako, Lutkar bi krila isključio iz partije. Naravno ta krila su odgovorna svom pretpostavljenom Lutkaru, ali svi imaju svoju zajedničku i prepoznatljivu sorošoidnu karakteristiku, tako da tu za Donalda Trampa nema mesta. Donald Tramp ima minimum 51% podrške američkog naroda. Naravno američki narod je sastavljen i od sorošoida korisnih idiota, to su oni koji zahvaljujući indoktrinaciji besplatno vrše sorošoidni posao. Ima i malo remetilačkih faktora u smislu koje neke nacionalne manjine ostvaruju u Srbiji. Oni koji u Americi to rade za pare, to je prava sorošoidna vojska, a njih u svakoj državi, pa i u Americi, ne može biti više od 15% ukupnog broja stanovništava. I da ih ima samo 5%, opet bi vladali, zato što imaju pare, medijume, ministre, rukovodeća radna mesta koja se dodeljuju po principu podobnosti. Raja mora da sluša, da ne bi crkla od gladi. ……………Mnogi analitičari koje čitamo i gledamo, trube kako Duboku državu ima i Rusija, Srbija, sve države imaju Duboku. Čak i notorna glupost da EU ima Duboku. To oni rasplinjavaju, mute, sve da bi relativizovali ovaj autohtoni američki izraz. Da mi čitaoci zaboravimo konkretnu pojavu, da ta pojava prestane da se spominje, a to je pojava Sorošoizma. I Petronijević je mogao ponekad da spomene sorošoizam, ali ne može svoj protiv svoga. Pa malo i od straha.

    • Milan says:

     Soroš je takodje pristalica globalizacije i to u najoštrijem vidu koja urušava nacionalne države širom sveta, takodje u nekoj meri i državu SAD, a nasuprot njega Tramp je pristalica ekonomskog nacionalizma i protekcionizma. Medjutim za takvu politiku Tramp je morao da ima potporu negde u dubokoj državi. Naprimer na Bliskom istoku Trampa ocenjuju kao više naklonjenog Izraelu, a manje naklonjenog islamskom svetu, za razliku od njegovog prethodnika Obame i to bez obzira što je Obama pokrenuo dva rata u Siriji i Libiji. Obični američki narod izmedju dve obale sigurno nije zabrinut za sudbinu Izraela nego za svoj svakodnevni život. Trampova naklonost Izraelu potiče iz moćnih centara sa obale, a ne od naroda izmedju dve obale.

 2. Gagi says:

  Nisam bas nesto siguran da je Corona poslednji trzaj globalista, imaju oni nepregledan repertoar prezivljavanja. Neka se raspadne EU fasisticka tvorevina,koga ce biti briga sto se zlotvori razdruzuju. Sa tog zapada nam NIKADA nista dobro nije dolazilo osim nasih ubogih gastarbajtera koji su pobegli od Valtera da budu malo civilizovaniji robovi.Pojesce njih muslimani, cudi me da se Svedjani jos nisu preselili u Australiju. Svabija je tigrova koza, postoje oblasti gde zive muslimani koji za 50 god. nisu nasli za shodno da nauce nemacki jezik, zive i komuniciraju na svom jeziku totalno odvojeni od ostatka drzave. Videli smo sta se sve ispodesavalo u Londonu, ali dobro, to je njihova politika samounistenja. Mi bi morali da gledamo nasa patriotska posla i da revnosnije cistimo kucu od raznih stetocina i krpelja. Da li smo MI spremni za taj raspad, kako cemo tada da organizujemo nasu kucu, hoce li i tada ove korumpirane lopovske hijene da vode glavnu rec u drzavi.Nije nam bas velika sreca ako dusmanima crkne krava, sta je sa nasom kravom na ciju sisu su se oklembesili svi redom i izmuzose je do krvi. Lomovi i ratovi na svetu su bili i ranije, nikada nije izgorela ona sveska gde je zapisan nas drzavni dug koji smo morali da vracamo. Nemamo mi cemu da se nadamo i radujemo dok se kao narod ne procistimo i organizujemo, mozda tada bude ta prilika ali, sumnjam. Cela Srbija je zapucala u gradove gde se zivi lagodno uz minimum rada i angazovanja, svi su atrofirali i zive na cucli, tolika energija mladosti truli u beznadju a moze da digne ovu drzavu u nebesa. Kada bi neko "samo" takav zivot organizovao i stimulisao mlade da stvaraju, umesto sto ih zaludjuju ovom nakaradnom kulturom i zivotnim besmislom. Da, kada bi se nasao NEKO castan koji voli svoj narod.

 3. I Love persida says:

  Postoje razmirice i strujanja unutar US Kongresa to je od početka, iz nekog razloga svako forsira naravno svoju struju, međutim oni se na kraju uvek usaglase, a šta god donesu opet ima neki zajednički cilj. Malo su već i farsa, mi smo naravno u glupštini gori od njih. Međutim ovo što čovek govori jeste sve tačno na globalnom nivou. Po proročanstvu iz Biblije ceo svet je u nekoj ili pod nekom upravom i to je zajednica slabih i jakih država i državica, i na kraju će svi govoriti da je napokon došao mir, međutim onda će se odvaliti kamen sa nebesa i poravnaće sva ta carstva i uspostaviće svoje pravedno carstvo koje neće nikada proći. Gospod naš i Spasitelj je naš jedini posrednik ka Bogu Ocu i pomiritelj naš, u Njega se uzdajte i verujte u Njegovo delo da bi nasledili život večni u pravednom carstvu, ako ste i sami pravedni ili žudite za pravdom. Neka vas Bog blagoslovi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *