ШОК ТВРДЊЕ АДВОКАТА ПЕТРОНИЈЕВИЋА: Последњи трзај глобалиста је корона – ЕУ се буквално распада – ЕВО ШТА СЕ ДЕШАВА (ВИДЕО)

ШОК ТВРДЊЕ АДВОКАТА ПЕТРОНИЈЕВИЋА: Последњи трзај глобалиста је корона – ЕУ се буквално распада – ЕВО ШТА СЕ ДЕШАВА (ВИДЕО)

10 децембра 2020

“Нисам оптимиста да ће било шта у вези са трговином људским органима бити предмет рада овог суда у Хагу јер би отварање тог проблема неминовно довело до откривања улоге дела НАТО. А трагови воде до Вуковара и др Весне Босанац, где су пронађена тела са раструганим грудним кошем што указује управо на вађење органа“, рекао је адвокат Горан Петронијевић, који се овим проблемом бавио још док је радио као судија на испомоћи у Пећи 1998. и 1999. године.„Немојмо се заваравати да су Албанци осмислили све то. Део НАТО стоји иза тога. Логистика је њихова. У Јадрану су били стационирани бродови-болнице где су ти органи трансплантирани. У људском телу има 58 парних и непарних органа, укључујући и кожу, као највећи орган и квалитетно тело, а кажу да су органи младих девојака најквалитетнија, могу да досегну суму и до десет милиона долара! Само једно тело““, и додаје да су систематски уништавани докази подсећајући на необјашњив пад словачког авиона над Мађарском 2006. године у коме се налазило 42 члана словачког контигента мировне мисије који су се, после шест месеци враћали кући, носећи, по речима бројних сведока, у три велика алуминијумска ковчега, доказе о трговини људским органима из гробнице у околини Подујева.

Истрагу је, кже водио НАТО, а породице страдалих су за заташкавање касније оптужиле Мирослава Лајчака.

„У Хагу се сада заправо суди за убиства Абанаца, за Србе се користе термини „затвореник“, „заробљеник“, зато не верујем да ће их стићи заслужена казна“, категоричан је гост „Српског света“.

Горан Петронијевић сматра да ћемо и даље трпети огроман притисак да признамо Kосово, али да је у самој Америци отворена Пандорина кутија и да букти рат између глобалиста и суверениста који су за време Трампа максимално ојачали детаљно објашљавајући шта се све променило.

„Последња пакост или последњи трзај глобалиста била је корона. ЕУ се буквално распадала јер су пут Велике Британије на ивици да је напусте и Мађарска, Италија, Чешка, Словачка, па чак и једна Данска, али је корона зауставила распад ЕУ, бар привремено“, сматра г. Петронијевић и додаје да су те уцене давањем 17 одсто своје територије за обећање да ће, можда, једног дана, ако се не распадне, Србија ући у ЕУ – апсурдне.

Такав правни посао, споразум не постоји“, изричит је саговорник „Српског света“.

У емисији је било речи о јачању Kине, која је постала глобалистички лидерали на специфичан начин, мултиполарности којом се успоставља равнотежа моћи, јачању суверениста у Европи, окупацији Немачке од краја Другог рата, глобалистима који користе САД и њене потенцијале, руској идеји евроазијског тржишта од Лисабона до Владивостока, објављеној књизи у Србији, Русији, а преводи се и на италијански – пресуде светским лидерима за злочине почињене током нелегалне акције бомбардовања у чијем изрицању је учествовао. Пресуда а која је касније, под притиском – поништена.

„Злочин не застарева. Пресуда је својеврсни дневник рата са подацима на дневном нивоу. Утврђено је да је штета између 80 и 120 милиона долара, а они се хвале и истичу као су нам дали две милијарде, али – кредита“, огорчен је Горан Петронијевић.

ВИДЕО:

(ин4с)

KOMENTARI6 коментара

 1. Косовац says:

  Адвокат Петронијевић. Пошто он није будала, он онда ову водитељку прави на будалу. Каже у Америци постоје 2 дубоке државе, које су супротстављене, једна је Дубока Трамп, а друга је Дубока Бајден. А трећи фактор је амерички народ. Мути, мути, као да некога штити. Штити наравно. Штити Сорошоиде. Лепо човек може да каже оно што цео свет зна, да се борба води између Дубоке сорошоидне државе, и америчког народа којег данас представља Доналд Трамп. Трамп и амерички народ нису Дубока држава, без обзира колико се сорошоидне битанге трудиле да то представе медијумским потрошачима.

  • Milan says:

   Tramp na izborima ima podršku od naroda izmedju dve obale, ali to ne znači da je on samo čovek iz naroda. Duboku državu SAD ne čine samo sorošoidi. SAD je svetska imperija i vodeća svetska sila, te moguće je da njena duboka država ima više krila (više pravaca). U senci države SAD ne postoji samo jedno krilo sorošoidno krilo.

   • Косовац says:

    @ Milan, …..Не треба тако превише уопштавати. Погледај чињенице: Трамп није сорошоид, Бајден је сорошоид. Бајден има подршку сорошоида мале Грете, Ангеле Меркел, Емануела Макрона, Зоране Михајловић,…. Чињеница је и да је Бајден представник Дубоке државе, коју је неко лепо дефинисао оног момента када је Доналд Трамп победио Хилари Клинтон. Превише је сада трпати и Трампа у оквире Дубоке државе, утеравати корисне идиоте у идеју да су Трамп и Бајден Исти-само мало друкчији. Да, да, и Слободан Милошевић је исти као Вук Драшковић, обојица су амерички, само су мало супротстављени. ………………..Свима је јасно да смо сведоци једног антагонизма оличеног у Трамп – Бајден, а Петронијевић мути воду па их обојицу трпа у једну рупу, нема смисла, ако је Петронијевић блесав, водитељка није блесава, а њен је посао да клима главом. Брљао је Петронијевић и у вези убијања Јашарија, са својом сорошоидном констатацијом. Може се рећи да му се јагњећа кожа на том месту мало пробушила. ……………….Дубока држава наравно има више крила (више праваца), али глупо је убеђивати нас да су та крила непријатељска. Да је тако, Луткар би крила искључио из партије. Наравно та крила су одговорна свом претпостављеном Луткару, али сви имају своју заједничку и препознатљиву сорошоидну карактеристику, тако да ту за Доналда Трампа нема места. Доналд Трамп има минимум 51% подршке америчког народа. Наравно амерички народ је састављен и од сорошоида корисних идиота, то су они који захваљујући индоктринацији бесплатно врше сорошоидни посао. Има и мало реметилачких фактора у смислу које неке националне мањине остварују у Србији. Они који у Америци то раде за паре, то је права сорошоидна војска, а њих у свакој држави, па и у Америци, не може бити више од 15% укупног броја становништава. И да их има само 5%, опет би владали, зато што имају паре, медијуме, министре, руководећа радна места која се додељују по принципу подобности. Раја мора да слуша, да не би цркла од глади. ……………Многи аналитичари које читамо и гледамо, трубе како Дубоку државу има и Русија, Србија, све државе имају Дубоку. Чак и ноторна глупост да ЕУ има Дубоку. То они расплињавају, муте, све да би релативизовали овај аутохтони амерички израз. Да ми читаоци заборавимо конкретну појаву, да та појава престане да се спомиње, а то је појава Сорошоизма. И Петронијевић је могао понекад да спомене сорошоизам, али не може свој против свога. Па мало и од страха.

    • Milan says:

     Soroš je takodje pristalica globalizacije i to u najoštrijem vidu koja urušava nacionalne države širom sveta, takodje u nekoj meri i državu SAD, a nasuprot njega Tramp je pristalica ekonomskog nacionalizma i protekcionizma. Medjutim za takvu politiku Tramp je morao da ima potporu negde u dubokoj državi. Naprimer na Bliskom istoku Trampa ocenjuju kao više naklonjenog Izraelu, a manje naklonjenog islamskom svetu, za razliku od njegovog prethodnika Obame i to bez obzira što je Obama pokrenuo dva rata u Siriji i Libiji. Obični američki narod izmedju dve obale sigurno nije zabrinut za sudbinu Izraela nego za svoj svakodnevni život. Trampova naklonost Izraelu potiče iz moćnih centara sa obale, a ne od naroda izmedju dve obale.

 2. Gagi says:

  Nisam bas nesto siguran da je Corona poslednji trzaj globalista, imaju oni nepregledan repertoar prezivljavanja. Neka se raspadne EU fasisticka tvorevina,koga ce biti briga sto se zlotvori razdruzuju. Sa tog zapada nam NIKADA nista dobro nije dolazilo osim nasih ubogih gastarbajtera koji su pobegli od Valtera da budu malo civilizovaniji robovi.Pojesce njih muslimani, cudi me da se Svedjani jos nisu preselili u Australiju. Svabija je tigrova koza, postoje oblasti gde zive muslimani koji za 50 god. nisu nasli za shodno da nauce nemacki jezik, zive i komuniciraju na svom jeziku totalno odvojeni od ostatka drzave. Videli smo sta se sve ispodesavalo u Londonu, ali dobro, to je njihova politika samounistenja. Mi bi morali da gledamo nasa patriotska posla i da revnosnije cistimo kucu od raznih stetocina i krpelja. Da li smo MI spremni za taj raspad, kako cemo tada da organizujemo nasu kucu, hoce li i tada ove korumpirane lopovske hijene da vode glavnu rec u drzavi.Nije nam bas velika sreca ako dusmanima crkne krava, sta je sa nasom kravom na ciju sisu su se oklembesili svi redom i izmuzose je do krvi. Lomovi i ratovi na svetu su bili i ranije, nikada nije izgorela ona sveska gde je zapisan nas drzavni dug koji smo morali da vracamo. Nemamo mi cemu da se nadamo i radujemo dok se kao narod ne procistimo i organizujemo, mozda tada bude ta prilika ali, sumnjam. Cela Srbija je zapucala u gradove gde se zivi lagodno uz minimum rada i angazovanja, svi su atrofirali i zive na cucli, tolika energija mladosti truli u beznadju a moze da digne ovu drzavu u nebesa. Kada bi neko "samo" takav zivot organizovao i stimulisao mlade da stvaraju, umesto sto ih zaludjuju ovom nakaradnom kulturom i zivotnim besmislom. Da, kada bi se nasao NEKO castan koji voli svoj narod.

 3. I Love persida says:

  Постоје размирице и струјања унутар УС Конгреса то је од почетка, из неког разлога свако форсира наравно своју струју, међутим они се на крају увек усагласе, а шта год донесу опет има неки заједнички циљ. Мало су већ и фарса, ми смо наравно у глупштини гори од њих. Међутим ово што човек говори јесте све тачно на глобалном нивоу. По пророчанству из Библије цео свет је у некој или под неком управом и то је заједница слабих и јаких држава и државица, и на крају ће сви говорити да је напокон дошао мир, међутим онда ће се одвалити камен са небеса и поравнаће сва та царства и успоставиће своје праведно царство које неће никада проћи. Господ наш и Спаситељ је наш једини посредник ка Богу Оцу и помиритељ наш, у Њега се уздајте и верујте у Његово дело да би наследили живот вечни у праведном царству, ако сте и сами праведни или жудите за правдом. Нека вас Бог благослови.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u