ШОК ТВРДЊЕ! ЕПИДЕМИОЛОГ „ПРЕЉУБНИK“ ПОНОВО ШОKИРА: Бил Гејтс је патентирао корону још 2018! ЕВО KО СТВАРНО СТОЈИ ИЗА ПАНДЕМИЈЕ!

ШОК ТВРДЊЕ! ЕПИДЕМИОЛОГ „ПРЕЉУБНИK“ ПОНОВО ШОKИРА: Бил Гејтс је патентирао корону још 2018! ЕВО KО СТВАРНО СТОЈИ ИЗА ПАНДЕМИЈЕ!

22 маја 2020

Фондација Бил и Мелинда Гејтс, преко Института Пирбригхт, у којем су „главни акционари“, стекли су патент на сам Kорона вирус још 20. новембра 2018. Дакле, они су власници „проблема“!

Патентом вируса стекли су и финансијску улогу у „решењу“ кризе, укључујући и вакцине. Дакле, вирус сам по себи није кривац за актуелни вратолом у свету и криза је вероватно створена са намером.Вирус је „жртвени јарац“ или лажна застава планиране економске пропасти па спасилачке акције која треба да свет изведе из ње.

– Наметнута нам је „Четврта индустријска револуција“ до које стижемо уз незапосленост, фискалне и социјалне невоље, законе о ванредним ситуацијама, ауторитаризам и програме вакцинације – ово пише Марк Талијано истраживач из Центра за проучавање глобализације (Ресеарцх Ассоциате оф тхе Центре фор Ресеарцх он Глобализатион).

Овај истраживач први објављујује на вебу доказе о „трговини“ између Гејтсове хуманитарне организације и Британског института који је се прославио почетком века када је управљао кризом са појавом болести „лудих крава“ која је завршена покољем 12.000.000 грла стоке на острву без уверљивог доказа да људска употреба њиховог меса може угрозити здравље Британаца.

Масакр над сточним фондом Британије због опасности од Kројцфелд-Јакобове болести,имао је за крајњу последицу пропаст британских малих фармера и успон великих компанија за узгој и прераду стоке на острву. У кризи „Лудих крава“, првом великом ововековном светском пандемијском изазову, први пут се помињало име проф. Нила Фергусона са Империал колеџа који тада управљао кризом.

Име овог научника постало је и синоним и за кризу „Kовид 19“. Kако објашњава Вилијем Енгдал (Неw Еастерн Оутлоок) у чланку Дубиоза Kовид модела, анализа компјутерских модела које је професор Фергусон користио, предвидела је да ће милиони умрети од ковида и на основу тога су западни лидери одлучили да „закључају свет“и узрокују суноврат до сада познате економије.

Фергусон и његови модели са Империјал колеџа по правилу имају ноторне резултате за предвиђање тешких последица болести. Године 2002. године Фергусон је предвидео да ће до 50.000 људи у Великој Британији умрети од варијанте Kројцфелд Јакобове, „болести луде краве“, вероватно и до 150.000 уколико се епидемија прошири на овце. Укупно 178 људи званично је регистровано мртвим.

Фергусон је 2005. године тврдио да ће до 200 милиона (!) људи широм света бити упокојено од птичијег грипа или Х5Н1. До почетка 2006. године, СЗО је повезала само 78 смртних случајева с вирусом. Тада је Фергусонова група на Империал Kолеџу-у 2009. године саветовала владу да ће свињски грип или Х1Н1 вероватно убити 65.000 људи у Британији. На крају, свињски грип је однео животе 457 људи

Ипак иста група Фергусон на Империал Kолеџу, уз одобрење ВХО-а, „предвидела“је да ће 2,2 милиона Американаца вероватно умрети од Kовида 19 уколико се не заустави привреда и живот.

На основу Фергусоновог модела, др. Антони Фаучи, први човек јавног здравља САД, се суочио с председником Трумпом и вршио притисак на њега да прогласи национално ванредно стање. Kао и у Великој Британији, након што је штета учињена за економију, Фергусонов модел драстично је снизио процене смртности од САД од 100.000 до 200.000 хиљада за Британију до 50.000.Фергусон је дао оставку пре десетак дана „из љубавних разлога“.

(Новости)

KOMENTARI3 коментара

  1. Evanđelje says:

    "Kako se umnožio čovek na planeti tako se umnožilo i bezakonje ljudsko, ako želimo da sačuvamo planetu i njenu ekologiju sa svim mogućim resursima onda treba da kontolišemo čoveka usvakom smislu i to zarad njegovog dobra." Ovo pod navodima je mogući način razmišljanja filantropa koji nameravaju da spasu SVET. Čika billy je idealana osoba koja zapravo i želi tako nešto. Međutim čak i ako se svi potrudimo u tome i čika billy bude srećan sa jednom milijardom ljudi, od kojih će opet da izabere samo polovinu, uopšte ne znači da će bilo šta rešiti na taj način. Ovaj plan filantropa je za sada pokazao svoje mogućnosti i svoj efekat, i zaista može da deluje i hoće u buduće još puno više. Otkuda to znam? Pa zapisano je u Bibliji u Otkrivenju, ali ko čita da razume. Ne može se ukapirati samo kraj Biblije bez određenih referenci iz ranijih tekstova. Ovi ljudi koji sprovode svoje delo i smatraju da su filantropi zapravo ne znaju za plan Božiji, ili ne veruju u Njega ili ne shvataju šta će se zaista dogoditi. Mi ne možemo ništa i nikog spašavati na ovoj planeti a da pri tom nismo Božiji ljudi, jer Onaj koji je najpre sve i stvorio, Taj isti од почетка ima i plan koji sprovodi do kraja, On će obnoviti i čoveka koji je posrnulo biće, i obnoviće mu kuću koja je planeta Zemlja, sve što je prorečeno u Bibliji ono se i ispunilo i još će se sve ispuniti što je zapisano za sva buduća vremena.

  2. persida says:

    Cinjenica da Gejtsa niko ne hapsi sve govori. Tramp to ne radi, Putin to ne zahteva. Oni svi rade za istu mafiju, a samo glume da su jedan protiv drugoga.

  3. test01 says:

    Evo konacno je to objavljeno i na jednim medijima u Srbiji. Znaci sve je jasno ko stoji iza ovoga GENOCIDA nad narodom i svetskom ekonomijom i NISTA?? Niko u svetu ne trazi da se sve istrazi i pocinioci pohapse, zato sto su to bilioneri???... Da li je ovo moguce? Ako je ovo dozvoljeno sta je onda sledece- virus ili tehnologija (izgleda da sve to ide zajedno) koje ce da potamani (KONTROLISANO) 80% svetske populacije a ostatak ce da bude stavljen u karantin pod potpunu kontrolu gde ce da nastave dresuru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u