ШОК У АМЕРИЦИ! KОНГРЕСМЕН ДЕМОKРАТА ПРЕШАО KОД РЕПУБЛИKАНАЦА! Ево зашто је стао уз Трампа!

ШОК У АМЕРИЦИ! KОНГРЕСМЕН ДЕМОKРАТА ПРЕШАО KОД РЕПУБЛИKАНАЦА! Ево зашто је стао уз Трампа!

11 јануара 2021

Kонгресмен из Џорџије Вернон Џонс напустио је Демократску странку и пришао Републиканцима, уз јавну подршку одлазећем америчком председнику Доналду Трампу.Џонс је рекао да је напустио Демократе јер више не може поднети дефанзиву полиције, веће порезе на радничке породице и социјалистичке политике које убијају посао која ће уништити Американце свих друштвених слојева.

– Да разјасним једну ствар – нисам се променио. Демократска странка се променила. Постала је токсична комбинација радикалних левичара и либералних елита у Сан Франциску и Холивуду који су преузели моју бившу странку. Многе од ових људи не занимају традиционални амерички идеали и да чине оно што је исправно за поштене раднике. Многи политичари, како демократе, тако и неки републиканци, заинтересовани су за одлазак у Вашингтон, да би били део сталне политичке класе, која палцем гура прст у око у остатку земље – нагласио је Џонс.

Многе лидере данашње Демократске странке више занима удовољавање либералним елитама, него што их занима представљање вредних америчких мушкараца и жена који желе да обезбеде своје породице, побољшају своје заједнице и живе испуњеним животом.

– Поносан сам што сам републиканац. Поносан сам што сам се придружио странци Абрахама Линколна, Теодора Рузвелта и Доналда Трампа. То је странка која најбоље представља велики дух америчког појединца – рекао је Џонс, преноси „Фокс њуз“.

 

 

KOMENTARI2 коментара

  1. jovan says:

    Covek pbjasnio! Samo ce imati problem sto ce mu fasisticke platforme "liberalnih fasista" da mu blokiraju ili cenzurisu svaku ISTINITU REC! A tviter, fejs, ...sirice lazi, i proglasavati ga za "teoreticara zavere", sto i ne postoji.

    • Duca says:

      Gotov je, cenzura, napadi,... bez kraja, bar dok ga ne unište. On je sigurno dovoljno pametan da to zna, ipak ima m***. Da je nama ovde takvih...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u