ШОК У АМЕРИЦИ! KОНГРЕСМЕН ДЕМОKРАТА ПРЕШАО KОД РЕПУБЛИKАНАЦА! Ево зашто је стао уз Трампа!

ŠOK U AMERICI! KONGRESMEN DEMOKRATA PREŠAO KOD REPUBLIKANACA! Evo zašto je stao uz Trampa!

11 januara 2021

Kongresmen iz Džordžije Vernon Džons napustio je Demokratsku stranku i prišao Republikancima, uz javnu podršku odlazećem američkom predsedniku Donaldu Trampu.Džons je rekao da je napustio Demokrate jer više ne može podneti defanzivu policije, veće poreze na radničke porodice i socijalističke politike koje ubijaju posao koja će uništiti Amerikance svih društvenih slojeva.

– Da razjasnim jednu stvar – nisam se promenio. Demokratska stranka se promenila. Postala je toksična kombinacija radikalnih levičara i liberalnih elita u San Francisku i Holivudu koji su preuzeli moju bivšu stranku. Mnoge od ovih ljudi ne zanimaju tradicionalni američki ideali i da čine ono što je ispravno za poštene radnike. Mnogi političari, kako demokrate, tako i neki republikanci, zainteresovani su za odlazak u Vašington, da bi bili deo stalne političke klase, koja palcem gura prst u oko u ostatku zemlje – naglasio je Džons.

Mnoge lidere današnje Demokratske stranke više zanima udovoljavanje liberalnim elitama, nego što ih zanima predstavljanje vrednih američkih muškaraca i žena koji žele da obezbede svoje porodice, poboljšaju svoje zajednice i žive ispunjenim životom.

– Ponosan sam što sam republikanac. Ponosan sam što sam se pridružio stranci Abrahama Linkolna, Teodora Ruzvelta i Donalda Trampa. To je stranka koja najbolje predstavlja veliki duh američkog pojedinca – rekao je Džons, prenosi „Foks njuz“.

 

 

KOMENTARI2 komentara

  1. jovan says:

    Covek pbjasnio! Samo ce imati problem sto ce mu fasisticke platforme "liberalnih fasista" da mu blokiraju ili cenzurisu svaku ISTINITU REC! A tviter, fejs, ...sirice lazi, i proglasavati ga za "teoreticara zavere", sto i ne postoji.

    • Duca says:

      Gotov je, cenzura, napadi,... bez kraja, bar dok ga ne unište. On je sigurno dovoljno pametan da to zna, ipak ima m***. Da je nama ovde takvih...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *