ШОK У АМЕРИЦИ – РУСИЈА ПОСТАЈЕ НЕПРИKОСНОВЕНА СВЕТСKА СИЛА! Појачавају морнарицу! СТИЖЕ ИМ 180 РАТНИХ БРОДОВА!

ŠOK U AMERICI – RUSIJA POSTAJE NEPRIKOSNOVENA SVETSKA SILA! Pojačavaju mornaricu! STIŽE IM 180 RATNIH BRODOVA!

27 marta 2019

Samo ove godine 15 ratnih brodova i borbenih brodova, kao i 20 logističkih brodova stići će u mornaricu.

Ruska mornarica će dobiti više od 180 ratnih brodova i plovila u okviru državnog plana naoružavanja za period 2018 – 2027, izjavio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu na sastanku sa šefovima odbrane.– Samo ove godine 15 ratnih brodova i borbenih brodova, kao i 20 logističkih brodova stići će u mornaricu – naveo je Šojgu.

Nacrtom programa naoružanja treba da se omogući rekonstrukcija inženjerske infrastrukture i da se obezbedi maksimalni broj sidrišta, što će značajno smanjiti njihove troškove, poručio je Šojgu.

Program je izrađen na osnovu budžetskih sredstava koja su dodeljena Ministarstvu odbrane i neće zahtevati dodatna izdvajanja, naglasio je.

KOMENTARI3 komentara

 1. E.Lirsch says:

  Godisnje 18 brodova sto zanci da im treba najmanje deset godina????

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   MA TREBA 180 GODIŠNJE :-)))

 2. petrovgrad says:

  Dok je bio živ pijandura Jelcin, NATO nije smeo da pridje na granici sa Rusijom. Danas Nemački tenkovi su na par kilometara od Ruske granice. Evo objašnjenja Pijandura Jelcin imao je i puno generala koji su voleli votku. Zapad nikada nije bio siguran, da li će neki general pre da se dohvati flaše sa votkom ili da nagazi crveno dugme. Kad sa suprotne strane imaš pijandure i fanatike, nikada nisi siguran kada će da pritisnu okidač. Putin je uveo u red vojsku, novi školovani kadrovi, koji će deset puta da razmisle pre nego što urade neki potez. Zapad za to zna i zato im dolaze ne granicu, čak i Hrvati dižu onu stvar na Ruse pa im zvackaju na granici.Što se Ameri plaše Severne Koreje, jer tamo svaki drugi general ima da im opoči raketu, bez razmišljanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *