ШОK У БЕЛОЈ KУЋИ! Све је спремно за Трампов други мандат

ŠOK U BELOJ KUĆI! Sve je spremno za Trampov drugi mandat

13 novembra 2020

Bela kuća se priprema za drugi mandat Donalda Trampa, rekao je ekonomski savetnik aktuelnog predsednika SAD, Piter Navaro.

– U Beloj kući mi nastavljamo da radimo smatrajući da će Tramp imati drugi mandat. Mislim da je stvarno važno .. razumeti da želimo proverljive glasačke listiće, izbore koji mogu da budu potvrđeni i istragu o rastućem broju navoda o proneverama koje su dali svedoci koji su potpisali pismene izjave pod zakletvom – dodao je Navaro.Donald Tramp još nije priznao poraz nedelju dana od kada su američki mediji na osnovu projekcija napravljenih prema prebrojanim listićima u većini saveznih država proglasili pobedu demokrate Džoa Bajdena.

Tramp, koji se vrlo malo pojavljivao u javnosti od izbora, pokrenuo je pravu pravnu gerilu da ospori rezultate u više američkih država. On i oni koji ga podržavaju ponavljaju da je bilo pronevera bez pružanja dokaza.

Američke agencije zadužene za bezbednost izbora juče su potvrdile da nema „nikakvih dokaza“ da je bilo prevare na izborima na kojima je pobedio Džo Bajden.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *