ШОК У НАТО ПАКТУ: Срби бранили Русе!

ŠOK U NATO PAKTU: Srbi branili Ruse!

14 oktobra 2019

Narodni poslanik SRS Nataša Jovanović diskutovala je u nedelju, na zasedanju skupštine NATO, u Londonu braneći Rusiju.

Ona je posle iznošenja izveštaja o odnosu Rusije i NATO, koji je predstavio Hrvat Miro Kovač, rekla da dokument pun neistina.– Izveštaj je pred nama 5 godina posle referenduma i ponovnog ujedinjenja Krima sa Rusijom, što je bila jasno izražena volja naroda da bude deo Ruske Federacije, što vama očigledno smeta. U izveštaju izvestilac kritikuje Rusiju za kako kaže nepoštovanje demokratskih procesa, a on dolazi iz Hrvatske gde su potpuno ugrožena prava Srba, gde je okupirana Republika Srpska Krajina koja pravno formalno postoji po rezoluciji SB UN – rekla je Nataša Jovanović.

– U vezi odnosa Rusije i NATO, vi ste odbili svaki konstruktivni razgovor sa Rusijom i nastavljate sa provokacijama jer ekonomske sankcije nisu dale rezultat koji ste želeli. Danas bezbednost u Evropi najviše zavisi od toga kako razumete kolika je moć Rusije danas. Rusija poseduje najmodernije naoružanje koje niko drugi nema. Takođe, vi ste ignorisali sve predloge Moskve i nastavili sa otvorenim neprijateljstvom. Ovaj izveštaj je prepun pogrešnih stavova i zato predlažem da ga ne prihvatite – dodala je ona.

KOMENTARI10 komentara

 1. Batina. says:

  Bravo.

  • Vasilije says:

   Djelovanje nato saveza je sramno i to nije odbranbena formacija. Ipak bi se moglo reci da brani podle bogate fašiste a nikako druge. Dovoljno je navesti njihove intervencije (čitaj zločine) pa da se osvijesti svako ko je bar mali human i objektivan. Tramp će ostati upamćen kao heroj ako rasturi nato bandu.

 2. Kosovac says:

  Bravo Nataša Jovanović.

 3. Beli Orao says:

  Još i Vučić treba to otvoreno da kaže i da prestane da se samohvali i laže!!!

 4. persida says:

  Vucko je podmestio Natasu, verovatno sledi susret sa Putinom, Sve je trgovina, oni na vlasti znaju sta rade, mi samo komentarisemo.

  • Tijana says:

   DUBOKI POKLON HRABROJ I PLEMENITOJ ZENI POSLANIKU SRS. A TI SIDO,BOG TE VIDO,SI SUSTA SUPROTNOST PLEMENITE NATASE.(SVOJIM KOMENTAROM SI POKAZALA KO SI.SVAKO POLAZI OD SEBE)

 5. miki says:

  Svaka čast!!!

 6. Za Srbiju says:

  Nataša ima veća mu*a od većine muškaraca u Srbiji.

 7. LAKI says:

  Srbi nisu narod kao ostali narodi sveta !!! U Srbiji zene imaju M U D A I TO KAKVA

 8. zoran says:

  Bravo snajka!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *