ШОК У НЕМАЧКОЈ: 190.000 немачких жена силовали савезнички војници, а не Руси

ШОК У НЕМАЧКОЈ: 190.000 немачких жена силовали савезнички војници, а не Руси

9 марта 2015

bfvsdkjh980234hdwik-600x447На стотине хиљада немачких жена је силовано од стране британских, америчких и француских војника крајем Другог светског рата, тврди немачка историчарка.

У својој новој књизи, Миријам Герхарт, познати немачки академик, уздрмала је званични став да је совјетска војска одговорна за велики број случајева силовања у окупираној Немачкој, пише „Лондон Даилy Телеграпх“.

„Претпоставка да западни савезнички војници немају ништа са силовањем није тачна“, рекла је Миријам за Деутсцхе Wелле. „Што се тиче метода силовања, није могло бити разлике између америчких војника и совјетских војника“.

Герхартова је изнела детаљне наводе баварских римокатоличких свештеника о појединим случајевима у својој књизи „Када су дошли војници“.

„Најжалосније је што су силоване и удате жене и невине девојчице од 16 и по година. То су све чинили пијани Американци“, рекао је један од свештеника, отац Андреас Вајнганд. Герхартова је такође рекла да је проучавала записе о нелегитимној „ратној деци“ рођеној од немачких мајки и савезничких очева, претпоставивши да је свако рођење било пропраћено са бар 100 силовања, чиме је дошла до бројке од 190.000 силовања само од стране америчких војника.

Ентони Бивор, аутор књихе „Други светски рат“ описао је методологију Герхартове као „смешну“. „Немогуће је доћи до тачних бројева, али рећи да су у питању стотине хиљада је заиста претеривање“, рекао је он.

„Потпуно је смешно процењивати тако нешто на основу броја илегитимне деце. Није тачно да није било и добровољног секса. Многе младе девојке су се кретале и чекале управо крај америчких логора“.

Међу најзлогласније случајеве силовања од стране Савезника спадају они приликом пљачкања Штутгарта, у које је била укључена француска војска.

Од свих Савезника, британски војници су означени као најмање одговорни за силовање. „То није због тога што су били морални или поштовали жене, већ зато што им надређени нису дозвољавали да се крећу самостално“, рекао је Бивор.

Он је додао да су совјетске архиве потврдиле да су совјетски војници силовали око 2 милиона немачких жена, иако је Герхартова као укупну бројку навела 500.000.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI4 коментара

 1. Apis says:

  I koja je stoka silovala majku Angele Merkel? Treba ga odmah kastrirati!

 2. Za Srbiju says:

  Rusi im preneli svoju arijevsku genetiku. Pre toga Srbi u centralnoj i severnoj Evropi. I tako su nemačke horde dobile najbolje gene. Neodgovorni i neprosvećeni Sloveni.

 3. Zapadnjak says:

  Malo morgen Slaveni!Silovali amerikanci pa zbog toga danas pedantna i disciplinirana nacija Nemaca polagano postaje generički labava i neodgovorna.Ako želite da vidite prave ,čistokrvne arijevce ne treba da idete u Nemačku ili Austriju,naći će te ih u Rusiji,čiste arijevske Slavene.

 4. Sale says:

  Entoni Bivor je jedan smrdljivi lazov...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u