ШОК У ПРИШТИНИ – ТЕЖАК УДАРАЦ ЗА ШИПТАРЕ! Американци запретили Шиптарима!

ŠOK U PRIŠTINI – TEŽAK UDARAC ZA ŠIPTARE! Amerikanci zapretili Šiptarima!

29 decembra 2017

Ambasada SAD u Prištini pozvala je danas vladu samoproglašenog Kosova da se jasno ogradi od pretnji nasiljem zbog Specijalnog suda za ratne zločine i upozorila da će pokušaj opstrukcije zakona o tom sudu imati negativne posledice.

„Svaki takav nov pokušaj će imati duboke negativne posledice za evropsku budućnost Kosova i njegov odnos sa Sjedinjenim Američkim Državama“, navodi se u saopštenju Ambasade.

Štaviše, kako se naglašava, pretnje nasiljem u potpunosti su neprihvatljve i vlada treba jasno i jednoglasno da ih odbaci.

„Izuzetno smo razočarani onima koji bi žrtvovali budućnost svoje zemlje i nepokolebljivu podršku SAD zarad svojih ličnih interesa“, zaključuje se u saopštenju Ambasade SAD u Prištini.

BONUS VIDEO: 

NELE KARAJLIĆ: Ovo je veliki problem Srba

KOMENTARI6 komentara

 1. Zoran says:

  Pa i vi malo snosite odgovornost za americke strahote po Balkanu.

  • Kiki ns says:

   Ma ne zanosite se ljudi. Ovamo kao su protiv nasilja a kada se ugase mikrofoni i kamere onda podrška 100 %.

 2. Batina says:

  Ne dajte se scifutari, ovaj put su Srbi na vasoj strani.

 3. Buba says:

  Aha trta kozo...

 4. Roy says:

  Ovakvu propagandu nebi ni Gebels lansirao. Ej pazi Amerikanci prete Siptarima, i sad mi trbamo biti sretni i pjevati, a zna se da ce ta ista Amerika stuci do temelja Srbiju i svaki kamen u njoj naopako okrenuti i preorati ako siptarima ne priznaju kosovO.

  • Velika Metla says:

   Roj,ovaj pisanluk ti je za naivne Srbe,a imamo takvih Srba koliko ti volja! Ne dao Bog da ih naivnost boli(mada nije isključeno da ih neće zaboleti)!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *