ШОК ЗА МЕРКЕЛОВУ И НЕМАЧКУ – У БУНДЕСТАГУ СЕ ОРИЛО: Влада Косова је терористичка ОВК (ВИДЕО)

ŠOK ZA MERKELOVU I NEMAČKU – U BUNDESTAGU SE ORILO: Vlada Kosova je teroristička OVK (VIDEO)

1 septembra 2018

Jedan govor u Bundestagu zapalio je Nemačku, šokirao Angelu Merkel i izazvao burne ovacije, a u njemu je poslanica turskog porekla iz socijalističke partije Levica Sevim Dagdelen iznela teške optužbe na račun vlasti na Kosovu i OVK!Nemačka poslanica je govoreći 19. juna na sednici Bundestaga o zahtevu nemačke Vlade i NATO-a da se nemačkom kontingentu Kfora na Kosovu za još jednu godinu odobri novih 45 miliona evra, rekla da je Bundesver na Kosovu prisutan 16 godina, a nijedan od ciljeva nije ostvaren.

„Celu vladu na Kosovu čine pripadnici bivše OVK. U senci nemačkog tenka, ova obnovljena teroristička organizacija pokriva terorom i susedne zemlje kao što je Makedonija. Pripadnici OVK koji su nedavno poginuli u Makedoniji, na Kosovu su sahranjeni kao heroji, na groblju mučenika i u prisustvu visokih zvaničnika“, rekla je poslanica Dagdelen i istakla da je Kosovo postalo region u Evropi odakle odlazi najviše boraca za tzv. Islamsku državu Iraka i Sirije.

„Regrutuju se pred očima NATO-a i vojske koju smo tamo poslali. Mislim da Nemačka ne može da nastavi s podrškom velikoalbanskom nacionalizmu, OVK i terorističkim centrima koji na Kosovu, u regionu i na Bliskom istoku donose nasilje i teror. Kosovo je postalo oružnica Evrope, tamo je sistem duboko korumpiran, a stotine hiljada Srba, Roma i drugih manjina moralo je da napusti region“, istakla je poslanica Dagdelen.

Ona je podsetila na izjavu bivšeg kancelara Nemačke Gerharda Šredera da je bombardovanje Jugoslavije bilo nezakonito.

„Ja vas pitam koje ste posledice vi izvukli iz ove izjave. Bundesver je na Kosovu kao rezultat kršenja međunarodnog prava, a politika Nemačke tamo nikada nije bila neutralna. Nisu nam potrebni nemački vojnici na Balkanu koji će štititi kršenje međunarodnog prava, treba nam povratak na međunarodno pravo, jer samo to može biti osnov za miran suživot u Evropi“, kazala je poslanica Dagdelen i dodala da zemlje EU koje nisu priznale nezavisnost Kosova treba da upozore nemačku Vladu na kršenje međunarodnog prava na Kosovu.

Govor Sevim Degdelen više puta je prekidan aplauzima levo orijentisanih poslanika. Partija Levica ima 64 poslanika u nemačkom Bundestagu, od ukupno 631. Ceo njen govor „Kfor, povratak na međunarodno pravo“, koji su preveli i preneli neki albanski i srpski mediji na Kosovu, objavljen je na službenoj veb-stranici Sevim Degdelen.

(Sputnjik)

KOMENTARI8 komentara

 1. Deda Micko says:

  I sta ce sad biti, sve ce ostati po starom, Nemackoj Srbija treba kao buduci konc logor za Arape koje ce proterati, nista drugo.

  • VAZDA KMET says:

   Joška Fišer upozorio je rajhskancelarku Merkler pre više godina : Nemačka NESME da Pogreši i 3.put. Današnji mlađi naraštaj nemačkih političara sledi to upozorenje. Eto Nemci su naučili nešta iz istorije Stradanja. Neprimećujem da se Srbi barem prave da su kobajage nešta naučili iz svoje mnogostradalne istorije, jel tako deda?

  • Kolovrat says:

   Oće, al kad na vrbu rodi grožđe!

 2. Velika Metla says:

  Taj vaš Bundestag je priznao tu terorističku organizaciju,i ne samo priznao nego i iz petnih žila radio na tome da ih uspostave,pa sada možete palamuditi do mile volje!

 3. milorad says:

  Hm interesantno, nije ovo slučajno sad rečeno a neko je morao da kaže, nemci nisu ni naivni a nisu ni improvizatori, ovaj govor krije iza sebe vrlo krupnu plitičku LAVINU koliko se menei čini, a u svetlu podivlajlih neonacista, suludog ponašanja nekih imigranata, i histeričnih izliva levičarskih organizacija u nemačkoj, KOJE SVE POD SVOJOM KONTROLOM(i neonaci grupacije,i ultralevi pokreti, i deo imigranata)DRŽE ENGLESKE I AMERIČKE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE , pokazuje konačno nameru normalnih političkih partija NEMAČKE VEĆINE da konačno nešto preduzmu i spreče dalje destabilizovanje njihove dobro uredjenje i prosperitetne države.Do sada nemci nisu imali masivne islamske napade ali izgleda da im se sprema ista priča kao i francuzima kojima je CIA pobila onoliko gradjana, kao pretnju i upozorenje političkim i finansijskim krugovima francuske buržoazije, sad se to isto sprema i nemačkoj buržoaziji i oni to ZNAJU i mislim da o je ovaj govor upozorenje organizatorima iz senke da ne prave od nemaca NEPRIJATELJE kao što us preko noći uradili u turskoj(pokušaj državnog udara u turskoj je krenuo iz američke baze, neverovatno ali istinito)

 4. Ble says:

  Pa, zasto vi ne prevedete ovaj govor i lepo ne objavite.

 5. Sasulja says:

  Svi to znaju kao i av,ali resio da prizna ......, i to ti je.

  • kunta-kinte says:

   ovo su sve fake komentari, gore, niko vama ne pise osim Mene i vas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *