ШОК ЗА ПОРОШЕНКОВЕ ФАШИСТЕ: Цела украјинска чета одбила да пуца на Донбас

ŠOK ZA POROŠENKOVE FAŠISTE: Cela ukrajinska četa odbila da puca na Donbas

13 januara 2019

Četa 59. motorizovane brigade Oružanih snaga Ukrajine odbila je da ide na pozicije na liniji razdvajanja u Donbasu, rekao je novinarima zvanični predstavnik Narodne milicije samoproglašene Luganske Narodne Republike Andrej Maročko.

„Prema informacijama naših izvora 2. četa 3. bataljona 59. Motorizovane brigade u punom sastavu je odbila da ode na pozicije ukrajinske vojske“, rekao je Maročko.

Prema podacima Narodne milicije LNR, komandir čete za koga je navedeno da se zove Ruslan podneo je izveštaj komandi u kojem je naveo da pripadnici čete ne žele da učestvuju u borbenim akcijama, „objasnivši to time što vojnici očekuju rotaciju i žele da se vrate živi kućama“.

„Kako bi taj slučaj bio rešen u područje Lobačeva (na liniji razdvajanja), gde se nalazi četa, stigla je jedinica vojne policije. Komandir čete i komandiri voda su uhapšeni, a u toku je istraga“, saopštio je Maročko.

(Sputnjik)

KOMENTARI3 komentara

  1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

    Svesni su da su isti narod i da od EU i čizusove bande ješa neće dobiti ništa osim bedu kao i sve "države" JI Evrope nastale kao produkt kaubojskih priznavanja od '90-te.

  2. Milan says:

    POROŠENKO SAHRANJEN: Kandidat za predsednika Ukrajine održao govor kod mrtvačkog sanduka (VIDEO) 14-01-2019 Na internetu se pojavio video snimak u kojem poznati komičar i predsednički kandidat iz Ukrajine Vladimir Zelenski “sahranjuje” Petra Porošenka. ... Čak ni na spomeniku neće pisati njegovo ime jer uspeo je to za života da prepiše na suprugu i bliske rođake ..... Uradio si najbolju stvar: Umro si ka da bi mi mogli da živimo ... Tokom '’posmrtnog govora'’ Zelenski je poručio Porošenku da će goreti u paklu, i da će mu se uskoro pridružiti njegovi saborci. On je nabrojao sve Porošenkove grehove tokom svog govora, i dodao je da nisu mogli da ga kremiraju zbog previsoke cene gasa za koju je on sam kriv. Na kraju govora zasvirala je vesela muzika uz pirotehnički spektakl. Najinteresantniji detalj je to, što je govor održan na ruskom jeziku.

  3. Budi Bog s nama says:

    Ovo je veliki američki eksperiment sa Ukrajinom, da li je spreman rus na rusa da puca? Izgleda da ne, ali ako jeste onda to mogu i unutar Rusije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *