ШОК ЗА ШОКОМ У ЦРНОЈ ГОРИ! KРИМИНАЛЦЕ ПОДМЕТНУЛИ ДА СВЕДОЧЕ ПРОТИВ ВЛАДИKЕ И СВЕШТЕНИKА! Црногорски режим припремио атентат на Милана Kнежевића! ЗА ИЗВРШЕЊЕ АНГАЖОВАЛИ ОЗЛОГЛАШЕНОГ ТЕРОРИСТУ ОВK!

ŠOK ZA ŠOKOM U CRNOJ GORI! KRIMINALCE PODMETNULI DA SVEDOČE PROTIV VLADIKE I SVEŠTENIKA! Crnogorski režim pripremio atentat na Milana Kneževića! ZA IZVRŠENJE ANGAŽOVALI OZLOGLAŠENOG TERORISTU OVK!

15 maja 2020

Kako je saopšteno na konferenciji za medije, Mitropolije crnogrsko-primorske i odbrane sveštenika ivladike, to je učinjeno zbog zahteva advokata vladike Joanikija i sveštenika za izuzeće Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću zbog selektivnog nezakonitog sprovođenja prava i zakona.

Čeka se odluka vrhovnog tužioca o ovom zahtevu.

Kako se saznaje, Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću je “pronašlo“ dva svedoka koji svojim izjavama navodno terete episkopa Joanikija i sveštenstvo. Kako se čulo na konferenciji za štampu, reč je o višestrukim povratnicima u vršenju krivičnih dela.SPREMA SE ATENTAT NA KNEŽEVIĆA

Kako ekskluzivno saznaje portal glas-javnosti.rs, crnogorski režim je posredstvom svojih veza u regionalnim kriminalnim krugovima, angažovao lica iz albanskog kriminalnog miljea sa područja Kosova i Metohije, da izvrši atentat na jednog od lidera Demokratskog fronta i neumornog borca za srpske interese u Crnoj Gori Milana Kneževića.

Naime, prema navodima izvora iz vrha crnogorske vlasti, za izvršenje atentata je određen niko drugi do Fljorim Ejupi, nekadašnji pripadnik terorističke „OVK“ koji je svojevremeno optužen od strane UNMIK-a da je izvršio napad na autobus „Niš ekspresa“ u mestu Livadice u blizini Podujeva na KiM.

Tada je ubijeno 12, a ranjeno 43 srpskih civila, pri čemu je istovremeno jedan od osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića, bivšeg predsednika političke partije „Sloboda, demokratija, pravda“.

Organizacija atentata poverena je uskom krugu lica veoma bliskih vrhu crnogorske države, kako bi se Milan Knežević eliminisao iz političke borbe, koja danas u Crnoj Gori predstavlja borbu za opstanak demokratije i vladavine prava, a po svemu sudeći i borbu za život.

KOMENTARI4 komentara

 1. Gardista says:

  Metak nikad jeftiniji nego danas a sa njim i zivot. Pa zar taj Ejupi jos dise vazduh?

  • test01 says:

   Ejupi izvrsava zadatke zapada, oni su ga i obucili a potom i pustili da "pobegne" iz Bondstila. To je potvrdjeno od visokog oficira KFOR-a koji nije mogao da svari da ustvari radi za teroriste. Boravio je u Albaniji i Nemackoj i njihove sluzbe znaju gde se krece - pa oni su mu gazda!

 2. Ser says:

  Tek sada će isplivati svi mogući prljavi trikovi i mafijaške veze ser Mila od gore crne, crne da crnje ne mož biti, jer je tako osramotio Crnu Goru i obesčastio je kao neku mladu pred venčanje, ali Amfilohije će zalečiti rane i oprati obraz Crne Gore.

 3. Boris Zver says:

  Milo ti se vala bori kao kakav lav, apsi sve što mu pod ruku dođe, ali se uvatio di mu nije nužda, ukoliko se ne aktivira NATO alijansa u ovoj bespoštednoj borbi i to što pre verovatno će i milicija i vojska da mu otkažu poslušnost. Ako ne završi kao čaušeski, streljan presudom privremene narodne vlasti biće negde iza rešetka u najboljem slučaju u sopstvenom domu do daljne presude.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *