ШОK ЗА ВУЧИЋА: Руси поставили новог човека за Србију

ШОK ЗА ВУЧИЋА: Руси поставили новог човека за Србију

4 јуна 2020

Александар Вучић није био много речит на питање новинара како коментарише да је Русија као првог човека за Србију поставила Јевгенија Примакова, човека кога су својевремено Вучићеви таблоиди напали како је после масовних протеста у Београду тражио председнику Србије да направи прелазну владу са Бошком Обрадовићем и Драганом Ђиласом.

– Ми имамо веома добар однос са председником Путином и поносан сам на чињеницу да сам после Николе Пашића први који је добио орден и у њихову политику се нећу мешати – казао је Вучић.Председник је о томе говорио у контексту информација које су се појавиле јуче, а према којима ће Јевгениј Примаков бити именован на место директора “Руске сарадње” (Россатрудницевство).

Примаков је раније, како је „Блиц“ писао, нудио Вучићу прављење техничке владе са председником ССП Драганом Ђиласом и лидером Двери Бошком Обрадовићем.

(Србин.инфо)

KOMENTARI6 коментара

 1. Косовац says:

  Када „Блиц“ нешто напише, а прискочи „Србин.инфо“ да припосоли, тада жаба може само да ужива. И да каже: „Уф, уф…. подложи још мало више“.

 2. persida says:

  Znaci, Vucic plus Djilas, umesto Vucic plus Dacic. Kakva epohalna promena. Rusi su nasi prijatelji, koliko i Siptari.

 3. Риста says:

  Може их Русија мењати сваки дан па ни један неће учинити ништа више од претходника, све док су по канцеларијама српског прецедништва Западни саветници а по канцеларијама српско-охајске војске НАТО десетари. Русија не сме ни да нам да неко боље наоружање јер ће га НАТИНИ стручњаци ома на лицином месту раставити у парампарчиће и послати извештај у своје лабораторије. Наравно, нису они баш онолико луди па ће после скрпити поново све на гомилу која ће само личити на руско оружје. Зато нам Путин и шаље или израубоване политичаре и амбасадоре или трећепозивце и мења их сваких пар дана да људи не иструле од нерада. Несмеју ни на улицу да изађу а не још и да покупе смеће око амбасада. Само кад НАТО дозволи, могу да дају неку нежну изјаву српским медијима након доласка и ускоро након испраћаја из Србије. Нису се ни Мерички амбасадори прославили у Србији. Све и један одлази разбијена носа уз срцепарајуће опроштајне говоре, али то је заслуга народа а не НАТЕ. Ни једни ни други не могу да остваре ама баш ништа и одлазе помало постиђени и посрамљени. То није, осим делимично, заслуга народа. Кладим се да немате примедбе, мада ја нисам никад добио на коцки.

 4. Miraš says:

  Koha objavila juče: 16 srpskih kamiona ušlo je na Kosovo sa dokumentima „Republika Kosovo“ Dačić i Djurić zasad ćute > od Ministarstva spoljnih poslova, odnosno iz Kancelarije za vezu Kosova u Beogradu o tome koliko je srpskih kompanija od ove kancelarije zatražilo dozvolu za izvoz robe na Kosovo prema novim trgovinskim pravilima, nije bilo odgovora. Kurti više nije premijer, ali važi njegova Odluka o povećanju mera reciprociteta koja obavezuje Agenciju za hranu i veterinu da u fitosanitarnim i veterinarskim sertifikatima za robu koja ulazi na Kosovo upotrebljava se grb i ime Republika Kosovo.

  • Miraš says:

   Tačnije Odlukom kosovskih vlasti od 30.05.2020. traži se sledeće: na dokumentima uz trgovinsku robu koja ulazi iz Srbije mora da stoji "Republika Kosovo". Preduzeća iz Srbije moraju obezbediti ulaznu dozvolu za svako vozilo koje ulazi na Kosovo, a zahtev za tu dozvolu podnose Kancelariji za vezu sa Kosovom u Srbiji, dopisom ili mejlom. Takodje naložili su njihovoj Agenciji za hranu i veterinu da upotrebljava grb i ime Republika Kosovo. Ako su uopšte kamioni sa srpskom robom ušli na KIM, oni nisu mogli ući bez dozvole Marka Djurića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u