ШОКАНТАН ИНТЕРВЈУ: Европска Унија је Србију обећала мигрантима – ОВО ЋЕ СЕ ДОГОДИТИ (ВИДЕО)

ŠOKANTAN INTERVJU: Evropska Unija je Srbiju obećala migrantima – OVO ĆE SE DOGODITI (VIDEO)

12 novembra 2018

Profesor Zoran Buljugić, gostujući u emisiji „Ljudske priče i razgovori”, u produkciji medijske kuće Helmcast”, istakao je, povodom smrti petnaestogodišnje devojčice zbog predoziranja drogom, da roditelji moraju da prate svoju decu da bi znali s kime se ona druže jer školski policajac nije svemoguć, kada je u pitanju bezbednost omladine – on je nadležan za ono šta se dešava u školi, a ne oko i van škole.

Prema rečima g Buljugića, srpska omladina je posebno ugrožena n van škole, na noćnim žurkama, gde se dele jeftine droge koje su, nažalost, pristupačnije negoli ikada.

Zoran Buljugić osvrćući se na migrantsku krizu u emisiji je i naveo da smo mi kolonizovani od strane Amerike i EUa, da su Vlada i Skupština Srbije ništa drugo do izvršioci naredba koje dolaze spolja, te da iako je Srbija kandidat za EU mi verovatno nikad nećemo ni ući u tu zajednicu pošto smo za njih pre svega teritorija primanje migranata.

„Profil migranata je takav da će teško ostati na selima, jer oni žele da žive po gradovima što je dodatni problem za Srbiju. Takođe, Nemačka i delovi Zapadne Evrope igraju na kartu da zadrže migrante intelektualce, a da na Balkan pošalju ljude sumnjivog morala”, zaključio je profesor Buljagić gostujući na jutjub kanalu Helmcast.

VIDEO:

(srbin.info)

KOMENTARI3 komentara

  1. Roy says:

    To je njegovo misljenje i pretpostavka, a istina je da medju migrantima nema intelektualaca i da su svi smece. EU ih je vec puna i ima ih svuda. Oni su u EU poslani sa zadatkom kad im stigne oruzje da pocnu opsti napad na sve gradove i saobracajnice.

  2. milorad says:

    možda bi iz eu želeli da migranti ostanu ovde, ali problem je u tome što migranti ne žele da ostanu ovde i teško će ih neko ubediti drugačije, čak i da počnu da pucju na granici eu oni će i dalje pokušavati.Takodje unutar samih članica eu je situacija sa strancima toliko zaoštrena da će oni u vrlo skoro veme imati ozbiljne probleme, verske, etničke i socijalne, mogu oni da galame koliko hoće ali to je pravac dogadjaja kod njih.Ne postoji dobar način da se pomešaju evropska i arapsko afrička kultura NA BRZINU, američki lonc za topljenje je pravljen 250 god i OPET ne funkcioniše, u evropi to može samo gore iužasnije da se završi.

  3. Budi Bog s nama says:

    Pa da, tako će i u Srbiji, jer je to već pre više meseci najavio deda Soroš da on hoće da investira u Srbiju tako što želi da ohrabri emigrante da ostanu upravo tu i da im omogući da budu sitni privrednici i zanatlije. To mu dođe gore nego u Osmanskom carstvu, ali bar će i našem Muratu da padne koji zlatnik u vreću, ako ništa drugo. Kada nas napune emigranti onda će da traže svoju republiku i tako će napokon nekadašnja teritorija Srbije, a sada Siroserbie da uđe u neku uniju gde će biti srpskog naroda samo u nekim manjim genetski ispisanim tragovima koji se ne primećuju. Hvala tebi AV. Posle Orban bio lud što diže žicu i ogradu, Bugari bili ludi što skakali po emigrantu dok ovaj nije izdahnuo. E, Srbi su se najbolje pokazali, nisu tražili čak ni putarinu da plate ni emigranti niti ta Eu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *