ШОКАНТАН ИНТЕРВЈУ ЛУЧИЋА: Амфилохије је убијен јер… Лажирају да је Сорош жив! Милошевић није умро у Хагу! (ВИДЕО)

ШОКАНТАН ИНТЕРВЈУ ЛУЧИЋА: Амфилохије је убијен јер… Лажирају да је Сорош жив! Милошевић није умро у Хагу! (ВИДЕО)

27 новембра 2020

Дејана Лучића је изјавио да је митрополит Амфилохије убијен и тако подгрејао сумње о томе ко би желео да се реши високог поглавара СПЦ.

– Амфилохија су волели Срби, али су га мрзели сви они који који нису волели Србе. Он је био стуб српског корпуса, нешто о чему се није дискутовало. Професори смрти, вероватно у Америци и Енглеској, пронашли су неког човека који има корону и онда су му рекли „Ти си добар са Амфилохијем, верник си, иди, пољуби га. И тако су човека заразили – казао је Лучић на телевизији „Палма плус Јагодина“.– Амфилохија су ставили на респиратор, а зна се да 60 одсто људи који оду на респиратор – умиру. Човек од 82 године имао је 0,01 одсто. Незнање и недостатак технике у Црној Гори такође су убили митрополита јер нису обезбедили течни кисеоник, за шта је имало пара – додао је.

Он је казао да чекује сукоб Француза и оружаних снага Француске са исламистима. и да ће ту бити колатералне штете, невиних људи и онда ће та колатерална штета да изазове реакције људи чија су деца убијена и почеће да гори Париз, Лион, Азурна обала…

За вакцину против коронавируса, за коју тврди да је направио Бил Гејтс, сматра да је геноцид и да је корона измишљена да би се становништво системаатски уништило.

– Знате који им је план. Изазваће економску кризу где ће припадници средње класе да банкротирају, а онда ће банкари, ти који све то организују да кажу: „Нећемо вас избацивати, ви ћете остати у тој кући, али ћете потписати да поклањате ту кућу банци, а ми ћемо вам месечно давати 2.000 евра, али ми не желимо да ви умрете од короне, већ да добијете вакцину Била Гејтса“. А кад добијете ту вакцину, живећете још две, три или пет година и умирете. Они ће дати тих неколико хиљада евра, а када човек умре, узеће му кућу од два милиона.

За Слободана Милошевића, Лучић тврди да није умро у Хагу 2006. године, већ да је плаћено да се лажира његова смрт и да он оде одатле.

– Породица Слободана Милошевића платила је милијарду евра да се сакрије истина и да он оде. Милошевић није умро. Је л’ га неко видео мртвог? Милошевић је у међувремену умро због година и због свега што је проживео. Његов син би отишао тамо на гроб. Он је отишао у Русију и тим авионом је пребачен и Милошевић.

Лучић је казао да ће за 20 година споменик Ратка Младића красити Париз и да ће бити подигнут као првом човеку који се супроставио муџахединима.

– Младић се сукобио са оним Сулејманијем којег је Трамп убио. Младић ће бити и у Београду и у Паризу. Младић је оно што је Србија родила, прави војник – сматра он.

За Џорџа Сороша, уверен је да је умро.

– Дубоке државе чине вечином Јевреји, као и муслимани који су изманипулисани. Дубока држава напада националне дрћаве, Америку пре свега. Kо финансира Антифу? Па дубока држава. Сорош је умро, али и даље има два двојника који га имитирају, јер је незгодно да у некој борби нестане лидер – истакао је, између осталог, Дејан Лучић.

ВИДЕО:

KOMENTARI10 коментара

 1. opet ja says:

  Samo je za Miloševića u pravu, ovo ostalo je diskutabilno.

 2. Риста says:

  хахаххахахахакикикики...кики...рикииииии...касно! У.ишо сам се од смеха. Па овај човек је геније. Зар Срби заиста слушају овакве ријалити глупости сваки дан??? Нема ни једног шрафа у његовом мозгу који није облазнуо или зарибо. Другим речима, тог типа више нико и никад неће ни затегнути ни отпустити, ма колко покушавао да му стегне шрафове. О Боже фала ти што нисам поред њега негде код Тоше на ћоше. Ауууу брате, ала овај праши. Е сад, ако га плаћају, па он онда лепо одужује поруџбине, онда српски народ не баца паре само на туризам. Е, али тај заиста неће још дуго. Доза дроге за народ је сада максимална а он је већ хронично одлепио и ускоро народу ништа неће бити довољно. А ако неко дода, народ ће колапсирати од свих ових ново синтетичких оралних дрога којима га засипају сваки дан.(У суштини ни једна јавна личност у Србији није баш потпуно нормална. Да јесте, не би била јавна. Има понека делимично нормална личност, али то је статистичка грешка)

  • Kosta says:

   Aj kaži onda šta je, ako znaš da ovo nije istina što čovek priča... Šta je on prošao nisi mu ni do kolena, ali ajde da te čujemo..

 3. Косовац says:

  Добар је Дејан Лучић. Одличан. Мали Шешељ. Све се слажем са њим, сем његовог научног открића да ја не пишем Ћирилицом, него Азбуком. Оваквим јаким добрим речима и говором у овој емисији, ова његова борба против ћирилице му стоји као магарцу седло. ……………Добра му је била и ова порука: „Ти који су испоручили наше хероје Хагу – одговараће дебело“. Из његових уста, у Божије уши. Ево сада ћу и ја да даднем свој допринос, па ћу да још једном објавим списак Ђинђићеве владе Србије који су испоручили Милошевића на Видовдан: .. Јожеф Каса, ..Душан Михајловић, ..Жарко Кораћ, ..Момчило Перишић, ..Небојша Човић, ..Владан Батић, ..Драган Веселинов, ..Александар Влаховић, ..Драгослав Шумарац, ..Слободан Милосављевић, ..Драган Миловановић, ..Драган Домазет, ..Војислав Миловановић, ..Божидар Ђелић, ..Горан Новаковић, ..Горан Питић, ..Горана Матковић, ..Марија Рашета Вукосављевић, ..Гаша Кнежевић, ..Војислав Андрић, ..Зоран Живковић, ..Борис Тадић, ..Расим Љајић, ..Мирољуб Лабус, ..Горан Свилановић, ..Момчило Грубач, ..Саша Витошевић, ..Бранислав Лечић. И Ђинђа Минђа је потписао, наравно. …………… Ко има стрпљења, могао би да проучи даљи животни пут ових са списка и њихов учинак на добробит Србије. Мени је најинтересантнији Момчило Перишић, али не знам ко је потписао његово изручење. Живот пише романе.

  • rade says:

   Ovo je najbolji komicar u Srbiji,jutros sam procitao clanak i jos uvijek se smijem.

   • Косовац says:

    @ rade, …..У овом преозбиљном времену, лепо је када видимо да се неко смеје. Али мене више интересује твоје мишљење о овом списку потписника изручења Хагу српских хероја? Имам утисак да сматраш да сматраш супротно, да су хероји баш ови потписници. И Ђинђа Минђа наравно као први међу њима. Не мора да се декларишеш, ја само питам.

 4. petrovgrad says:

  Sve su ovo činjenice koje se ne mogu ni dokazati ni opovrgnuti. Sve je na nivou predpostavki. Lučić jeste vrhunski analitičar i izuzetno je pametan i načitan. Smelo iznosi činjenice i zaključke. Političari posle 5 oktobra ekonommiju su uništili, ali su izbegli gradjanski rat. Scenario iz Sirije bio je namenjen Srbiji. Beograd je trebao da bude ono što je Damask, Bagdat, Alep ili Tripoli. Naši političari su vrhunski, ceo zapadni svet su preveslali i dalje ga zavlače. Malo zapad, malo Istok malo Kina, sve u krugu.

 5. Cp6a says:

  Бивши први човек СПО-а Београда, господин са попречном краватом, што ми мирише на неки знак распознавања, као и увек мути ли мути србску воду. Наравно, увек се ту убаци и по нека родољубива изјава, и по нека тачна информација, коју иначе већ сви знамо, да би се уз њих бацио и мамац, онако успут, на који Срби треба да се упецају. Тај мамац је да је Амфилохије убијен, што код нас треба да изазове следећи низ логичких закључака: ако је он убијен, онда је вероватно и да је патријарх Иринеј убијен, ако је тако, онда је неко наручио та убиства и он је довољно моћан да наметне свог новог патријарха и митрополита. Тако је бачен црв сумње на избор новог патријарха, ма како поштено и савесно ће тај избор да буде извршен. Ето Србима новог материјала за поделе и свађе, за наредних десет година. Ето материјала за срозавање угледа Српске православне цркве и уништавање нашег идентитета.

 6. 1389 says:

  Srbi prodali srbe i posadili nove vrbe. Jedino što se slažem sa njim je danće Ratko Mladić dobiti spomenik u Beogradu. Za Pariz nisam siguran, jer je baš taj Pariz sa Londonom organozovao rušenje Gadafija, Sadama, Miloševića i puste želje zapada zadnje Assada. Assad jim zabiberio pa doveo Ruse da se ne muče mnogon oko Sirije. Zapadu preti nestanak nevidjenih razmera. Pariz, London i Berlin će uskoro da krenu u čiščnjene ali će shvatiti da je to nemoguće i onda gradjanski rat koji će doneti 30 godina problema samoj EU a time i razpad EU na 3 dela... Ko dočeka pričaće...

 7. Milorad says:

  Otprilike, mi svesno i podsvesno to i znamo i vidimo i pričamo o tome, jer to odavno više nije samo teorija već praksa mnogih zavera. Svetom vlada laž i otac laži koji je đavo ili sotona, on je knez ovog sveta koji vlada iz vazduha kroz sinove nepokornosti, ovo o čemu je reč jeste masovna eutanazija, na koju ćemo pristati kada vidimo da su nam oduzeli sve što mogu, i to je to? Međutim razotkriveno je da će Gospod naš i Spasitelj - Isus Hristos pobediti to zlo dahom svojih usta, doći će sa mirijadama vojske nebeske, zatim će se otvoriti knjige i svako će primiti svoju platu po delima svojim. Onaj koji poznaje pisanu reč Božiju, zna da se sve po njoj ispunjava jer se i do sada ispunjavalo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u