ШОКАНТАН ИСКАЗ У СПЕЦИЈАЛНОМ СУДУ: „Открио сам тужилаштву који политичар је наручио убиство Ђинђића! Али сви то скривају!“

ŠOKANTAN ISKAZ U SPECIJALNOM SUDU: „Otkrio sam tužilaštvu koji političar je naručio ubistvo Đinđića! Ali svi to skrivaju!“

28 septembra 2016

djindjic

Bivši “zemunac“ rekao da njegova porodica dobija pretnje i da ako se tužilaštvo plaši da otkrije političku pozadinu atentata, ni on neće da izlaže porodicu opasnosti!

Miloš Simović, bivši pripadnik “zemunskog klana“ koji kaznu služi u zatvoru Zabela, juče nije želeo da svedoči pred Specijalnim sudom o ubistvu Slavka Ćuruvije, nezadovoljan jer tužilaštvo ne želi da otkrije političku pozadinu ubistva premijera Zorana Đinđića.

– Još krajem 2010, kad sam se predao, obavio sam razgovor s predstavnicima tužilaštva i tada sam im rekao koji je političar naručio ubistvo prmeijera. Mislio sam da ih interesuje istina o tome, jer mene samo zanima da se oktrkije istina. Ako se oni plaše da povedu istragu protiv političara, ne želim ni ja da se izlažem, moja porodica je napolju – rekao je juče Miloš Simović, koga su četvorica zatvorskih stražara sprovela do sudske govornice.

Razočaran sam

Simović je otkrio da njegov brat i on dobijaju pretnje zbog svedočenja jer su im “porodice na slobodi.“

– Nemam šta da kažem, razočaran sam. Niti sam video ko je izvršio ubistvo Ćuruvije, niti kako se dogodilo. Sve što znam čuo sam od Milorada Ulemeka Legije i Dušana Spasojevića. O ubistvu Ćuruvije sam samo govorio u okviru pozadine atentata, jer sam mislio da ih interesuje istina o ubistvu Đinđića – rekao je Simović.

(Srbija Danas)

KOMENTARI4 komentara

 1. DRAGANeskovic says:

  A što sada i nam nisu obznani koji je to taj političar koji je naručio ubistvo Đinđića, koliko je paltio i ko je sve bio u tom mehanizmu za postizanje tog cilja?

  • Kralj Petar says:

   Nebojša Čovic je jedan od kandidata.

 2. Srbin says:

  Orilo se iz 10.000 grla: „Milo lopove“ (VIDEO) U organizaciji Demokratskog fronta u Podgorici je, povodom godišnjice protesta koji su promenili svest Crne Gore, održan veliki narodni skup. https://www.youtube.com/watch?v=leq-vSUY0iw

 3. JoS says:

  Naredjenje za ubistvo Djindjića je stiglo iz inostranstva. A od naših političara su bili umešani oni - koji su na spisku saradnika Britanske obaveštajne službe: lideri kombi-stranaka i nesposobni iz DS-a: Dušan Mihailović, Vladimir Beba Popović, Goran Petrović, Nataša Mićić, Goran Svilani, Zoran Živković,...... Ko sme da čačka pozadinu ubistva koje naruči London? Sigurno ne njihovi agenti na vlasti u Srbiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *