ШОКАНТАН ОБРТ! ПАТОЛОГ ТВРДИ: Епстајн је убијен! АМЕРИКА ЋЕ ТЕК ДА СЕ ТРЕСЕ

ШОКАНТАН ОБРТ! ПАТОЛОГ ТВРДИ: Епстајн је убијен! АМЕРИКА ЋЕ ТЕК ДА СЕ ТРЕСЕ

30 октобра 2019

Доктор Мајкл Баден (85) у интервјуу у емисији „Фокс и пријатељи“ говорио о сумњивој природи смрти Епстајна, након што је милионер педофил пронађен мртав у својој затворској ћелији 10. августа.

Патолог из Њујорка, кога је ангажовао Епстајнов брат, рекао је да налази одговарају убиству дављењем.Баден је описао како је 66-годишњи Епстајн имао два прелома на левој и десној страни гркљана, око Адамове јабуке.

Имао је, такође, прелом леве пођезичне кости која је изнад Адамове јабуке.

– Та три прелома су веома необична у самоубиству вешањем и чешће се дешавају код убиства дављењем – додао је он.

Баден, који је радио на случајевима као што су О. Џеј Симпсон, председник Џон Kенеди и многи други, каже да су ова три прелома „ретка“. Додао је да је било и крварења у Епстајновим очима, које је доследно у убиству дављењем.

– Истакнуто крварење у меким ткивима врата поред прелома доказ је свеже компресије врата која је могла проузроковати смрт – нагласио је доктор.Међутим, патолог каже да до закључка не може доћи док се не заврши независна студија.

На крају је закључио да се не слаже са пресудом патолога Барбаре Сампсон, која је навела да је Епстајн преминуо од самоубиства вешањем.

– Изгледа да ово може да буде грешка. Овде постоје докази о убиству које треба истражити да би се видело да ли је убиство или није – закључио је доктор Баден.

KOMENTARI4 коментара

 1. milorad2 says:

  ahah doktor ima 85 god.i ne plaši se da će biti ubijen,vrlo pametan izbor da neko kaže istinu i digne prašinu,biće ponovo pregled dokumenata i snimaka leša i obdukcije,a brat ovog u suštini makroa visoke klase svakako opravdano sumnja na ubistvo.Nevezano od toga oni koji istražuju pozadinu epstajna i DALJE iza epstajna, su verovatno sigurni da je ubistvo, jer istraga se nastavlja u tišini.dobar naslov jer stvarno će da se tresu tamo, u stvari neki se vreovatno već teresu od straha.Izbor jepotencijalna robija ili potencijalno ubistvo iz senke,nekom će otkazati živci sigurno.

 2. M says:

  Ubijen?!?Ma nije moguće!?!U demokratskoj i pravnoj državi?!?

 3. persida says:

  Pedofilijusi uklanjaju tragove. Zapad je pedofilsko udruzenje.

  • Velika Metla says:

   Римско царство је било скуп анђела у односу на запад у последњих најмање 200 година. А овај се "убио" сам тако што је пуцао себи у главу 7 пута,и два пута се оверио. Педофил Клинтон и његова вештица Хитлари су наредили да се овоме "огади лебац"!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u