ШОКАНТАН ОБРТ! ПАТОЛОГ ТВРДИ: Епстајн је убијен! АМЕРИКА ЋЕ ТЕК ДА СЕ ТРЕСЕ

ŠOKANTAN OBRT! PATOLOG TVRDI: Epstajn je ubijen! AMERIKA ĆE TEK DA SE TRESE

30 oktobra 2019

Doktor Majkl Baden (85) u intervjuu u emisiji „Foks i prijatelji“ govorio o sumnjivoj prirodi smrti Epstajna, nakon što je milioner pedofil pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji 10. avgusta.

Patolog iz Njujorka, koga je angažovao Epstajnov brat, rekao je da nalazi odgovaraju ubistvu davljenjem.Baden je opisao kako je 66-godišnji Epstajn imao dva preloma na levoj i desnoj strani grkljana, oko Adamove jabuke.

Imao je, takođe, prelom leve pođezične kosti koja je iznad Adamove jabuke.

– Ta tri preloma su veoma neobična u samoubistvu vešanjem i češće se dešavaju kod ubistva davljenjem – dodao je on.

Baden, koji je radio na slučajevima kao što su O. Džej Simpson, predsednik Džon Kenedi i mnogi drugi, kaže da su ova tri preloma „retka“. Dodao je da je bilo i krvarenja u Epstajnovim očima, koje je dosledno u ubistvu davljenjem.

– Istaknuto krvarenje u mekim tkivima vrata pored preloma dokaz je sveže kompresije vrata koja je mogla prouzrokovati smrt – naglasio je doktor.Međutim, patolog kaže da do zaključka ne može doći dok se ne završi nezavisna studija.

Na kraju je zaključio da se ne slaže sa presudom patologa Barbare Sampson, koja je navela da je Epstajn preminuo od samoubistva vešanjem.

– Izgleda da ovo može da bude greška. Ovde postoje dokazi o ubistvu koje treba istražiti da bi se videlo da li je ubistvo ili nije – zaključio je doktor Baden.

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad2 says:

  ahah doktor ima 85 god.i ne plaši se da će biti ubijen,vrlo pametan izbor da neko kaže istinu i digne prašinu,biće ponovo pregled dokumenata i snimaka leša i obdukcije,a brat ovog u suštini makroa visoke klase svakako opravdano sumnja na ubistvo.Nevezano od toga oni koji istražuju pozadinu epstajna i DALJE iza epstajna, su verovatno sigurni da je ubistvo, jer istraga se nastavlja u tišini.dobar naslov jer stvarno će da se tresu tamo, u stvari neki se vreovatno već teresu od straha.Izbor jepotencijalna robija ili potencijalno ubistvo iz senke,nekom će otkazati živci sigurno.

 2. M says:

  Ubijen?!?Ma nije moguće!?!U demokratskoj i pravnoj državi?!?

 3. persida says:

  Pedofilijusi uklanjaju tragove. Zapad je pedofilsko udruzenje.

  • Velika Metla says:

   Rimsko carstvo je bilo skup anđela u odnosu na zapad u poslednjih najmanje 200 godina. A ovaj se "ubio" sam tako što je pucao sebi u glavu 7 puta,i dva puta se overio. Pedofil Klinton i njegova veštica Hitlari su naredili da se ovome "ogadi lebac"!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *