ШОКАНТАН СНИМАК! ПОСЛУШАЈТЕ! Ово је доказ да је Томпсон јавно певао песме о клању Срба (УЗНЕМИРУЈУЋИ АУДИО)

ШОКАНТАН СНИМАК! ПОСЛУШАЈТЕ! Ово је доказ да је Томпсон јавно певао песме о клању Срба (УЗНЕМИРУЈУЋИ АУДИО)

25 јула 2018

Хрватски портал Индекс објавио је аудио снимак са концерта Марка Перковића Томпсона на коме је забележен његов наступ на јавном наступу на коме изводи песму „Јасеновац и Градишка Стара“ у којој се велича клање Срба за време усташке Независне државе Хрватске (НДХ), злочиначке творевине под контролом Анте Павелића, покорног поданика нацистичког диктатора Адолфа Хитлера.Индекс је у ауторском тексту Невена Баровића покушао да објасни селектору хрватске фудбалске репрезентације Златку Далићу, капитену Луки Модрићу и свим обожаваоцима проусташког певача, због чега је његов наступ на дочеку „Ватрених“ био скандалозан.

„Но оно што је најважније је следећа неоспорна чињеница: Томпсон је на делу својих јавних наступа певао и стравичну песму Јасеновац и Градишка Стара, која слави усташке злочине над Србима у концентрационим логорима те усташког поглавника Анту Павелића. И не само да је ту песму у више наврата певао на јавним наступима него је то признао и сам.

О каквој се песми ради, најбоље показује њен текст.

„Јасеновац и Градишка Стара, то је кућа Максових месара
Кроз Имотски камиони журе, возе црнце Францетића Јуре
У Чапљини клаоница била, пуно Срба Неретва носила.

Ој, Неретво, теци низа страну, носи Србе плавоме Јадрану
Ко је мога замислити лани, да ће Божић славит партизани
Ко је река, јеба ли га ћаћа, да се Црна Легија не враћа.

Госпе сињска, ако си у стању, узми Стипу, а врати нам Фрању
Ој, Рачане, јеба ти пас матер, и ономе тко је гласа за те
Сјајна звијездо изнад Метковића, поздрави нам Анту Павелића.“

Аудиозапис Томпсоновог извођења спорне песме можете послушати овде.

KOMENTARI6 коментара

 1. Portopranco says:

  Čuj, kolinda je ne jednom izjavila da joj je tompson omiljeni pevač, a neki srpski političari se sa tom istom kolindom ljube. Izgleda da je sindrom milojka pantića i novaka đokovića "navijaj za onog ko te ubija" kod nas Srba postao prilično popularan. Sramotno.

 2. Kulak says:

  Da, što bi kolindača rekla:izvinjavam se što sam podijelila srpske čokoladice, mnogo se izvinjavam.

 3. Darko says:

  Pa pobogu ljudi, prestanite gledati i slušati šta rade ustaska, koljacka govna. Gospodin Ratko Dmitrović je sve objasnio u svojoj knjizi Krst na Krizu. Ti ljudi su konvertiti, meni je njih zao. Oni bi hteli da budu veći katolici od pape, a u stvari su samo kukolj jednog dobrog naroda. Oni su kukolj nas Srba koji smo se očistili od korova. I zato prestanite i ne obracajte pažnju na korov.

 4. Pavle says:

  Stase sada desava u republici Hrvackoj.kolikasu prava srba tamo koji zive ili koji tamo idu kao turisti u razgledanje grada.2018

 5. Pavle says:

  Objavitemi neke pesme oda mate bulica i tomsona.video postavite da slusam malo.molim vas.

 6. Srbin says:

  Jadni Krvati. Oni su stvarno i ozbiljno bolesni. I to je neizlečivo. Šizofrenija šta li? Podeljene ličnosti. Poreklom su Srbi i to mrze u sebi. Jadni oni sami sebe izjedoše. A dokaz je da kad ne bi bilo Srba oni ne bi imali smisla da žive. Teška teška dijagnoza. Za žaljenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u