ШОКАНТАН СНИМАК! ПОСЛУШАЈТЕ! Ово је доказ да је Томпсон јавно певао песме о клању Срба (УЗНЕМИРУЈУЋИ АУДИО)

ŠOKANTAN SNIMAK! POSLUŠAJTE! Ovo je dokaz da je Tompson javno pevao pesme o klanju Srba (UZNEMIRUJUĆI AUDIO)

25 jula 2018

Hrvatski portal Indeks objavio je audio snimak sa koncerta Marka Perkovića Tompsona na kome je zabeležen njegov nastup na javnom nastupu na kome izvodi pesmu „Jasenovac i Gradiška Stara“ u kojoj se veliča klanje Srba za vreme ustaške Nezavisne države Hrvatske (NDH), zločinačke tvorevine pod kontrolom Ante Pavelića, pokornog podanika nacističkog diktatora Adolfa Hitlera.Indeks je u autorskom tekstu Nevena Barovića pokušao da objasni selektoru hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatku Daliću, kapitenu Luki Modriću i svim obožavaocima proustaškog pevača, zbog čega je njegov nastup na dočeku „Vatrenih“ bio skandalozan.

„No ono što je najvažnije je sledeća neosporna činjenica: Tompson je na delu svojih javnih nastupa pevao i stravičnu pesmu Jasenovac i Gradiška Stara, koja slavi ustaške zločine nad Srbima u koncentracionim logorima te ustaškog poglavnika Antu Pavelića. I ne samo da je tu pesmu u više navrata pevao na javnim nastupima nego je to priznao i sam.

O kakvoj se pesmi radi, najbolje pokazuje njen tekst.

„Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuća Maksovih mesara
Kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Francetića Jure
U Čapljini klaonica bila, puno Srba Neretva nosila.

Oj, Neretvo, teci niza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu
Ko je moga zamisliti lani, da će Božić slavit partizani
Ko je reka, jeba li ga ćaća, da se Crna Legija ne vraća.

Gospe sinjska, ako si u stanju, uzmi Stipu, a vrati nam Franju
Oj, Račane, jeba ti pas mater, i onome tko je glasa za te
Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, pozdravi nam Antu Pavelića.“

Audiozapis Tompsonovog izvođenja sporne pesme možete poslušati ovde.

KOMENTARI6 komentara

 1. Portopranco says:

  Čuj, kolinda je ne jednom izjavila da joj je tompson omiljeni pevač, a neki srpski političari se sa tom istom kolindom ljube. Izgleda da je sindrom milojka pantića i novaka đokovića "navijaj za onog ko te ubija" kod nas Srba postao prilično popularan. Sramotno.

 2. Kulak says:

  Da, što bi kolindača rekla:izvinjavam se što sam podijelila srpske čokoladice, mnogo se izvinjavam.

 3. Darko says:

  Pa pobogu ljudi, prestanite gledati i slušati šta rade ustaska, koljacka govna. Gospodin Ratko Dmitrović je sve objasnio u svojoj knjizi Krst na Krizu. Ti ljudi su konvertiti, meni je njih zao. Oni bi hteli da budu veći katolici od pape, a u stvari su samo kukolj jednog dobrog naroda. Oni su kukolj nas Srba koji smo se očistili od korova. I zato prestanite i ne obracajte pažnju na korov.

 4. Pavle says:

  Stase sada desava u republici Hrvackoj.kolikasu prava srba tamo koji zive ili koji tamo idu kao turisti u razgledanje grada.2018

 5. Pavle says:

  Objavitemi neke pesme oda mate bulica i tomsona.video postavite da slusam malo.molim vas.

 6. Srbin says:

  Jadni Krvati. Oni su stvarno i ozbiljno bolesni. I to je neizlečivo. Šizofrenija šta li? Podeljene ličnosti. Poreklom su Srbi i to mrze u sebi. Jadni oni sami sebe izjedoše. A dokaz je da kad ne bi bilo Srba oni ne bi imali smisla da žive. Teška teška dijagnoza. Za žaljenje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *