ШОKАНТНА АНАЛИЗА РУСKОГ ЕKСПЕРТА: Више није потребно нуклеарно оружје и потпуно уништење – Трећи светски рат је већ почео страшнијим оружјем…

ШОKАНТНА АНАЛИЗА РУСKОГ ЕKСПЕРТА: Више није потребно нуклеарно оружје и потпуно уништење – Трећи светски рат је већ почео страшнијим оружјем…

2 новембра 2020

Kоронавирус је вештачки створен у лабораторији, а пандемија је прва фаза Трећег светског рата – упозорио је бивши члан комисије УН за биолошко оружје војни стручњак Игор Никулин.

Иступио је овако само два дана након што је бивши главни епидемиолог Русије и посланик Државне думе Генадиј Онишћнко рекао да пандемија коронавируса има све одлике хибридног рата.Онишћенко није искључио да се коронавирус може даље вештачки модификовати.

Позвавши се и на Онишћенкову процену, Никулин је нагласио:

„Трећи светски рат је започео са овом пандемијом. Ово је тек почетак. Неће бити оно што смо раније замишљали – сукоб са коришћењем нуклеарног оружја и потпуним уништењем. То више није потребно“.

Никулин је уверен да је коронавирус створен у лабораторијама америчких оружаних снага које се налазе у Форт Детрику у држави Мериленд.

Он допушта могућност да ни америчке власти нису знале за посао шта њихови научници раде и могу да ураде.

Никулин наводи и указује:

„Све је почело у лето 2019, када су те лабораторије у Мериленду затворене због избијања непознате инфекције. У августу су то пратили чланци о настанку нове плућне болести у Сједињеним Државама, која је названа „болешћу вејпера“. Тада је Трамп захтевао да се забрани продаја вејпова. Другим речима: ни он није знао да је то био почетак епидемије. Приватни партнери Пентагона раде шта пожеле и никоме не подносе извештаје. Ни Трамп не зна шта раде. Власти САД не контролишу то чудовиште!“

Светска мора да успостави контролу над потенцијалним претњама планети – упозорава Никулин, И закључује:

„Пре 20 година је постојала је радна група Руске Федерације, САД и Велике Британије. Састајала се – када је било потребно. А већ безмало 20 година нико – чак ни председник САД – нема контролу над оним што се дешава. Морамо сести за преговарачки сто и потписати неку врсту меморандума о контролном механизму. Иначе човечанство чекају жалосна времена. Свет је у опасности“.

KOMENTARI10 коментара

 1. За Србију says:

  Jasno ko dan. Sve zlo dolazi iz SAD i Vatikana. Preostali zapad samo sluša i provodi demonske projekte i programe.

 2. Ivan Grozni says:

  Nista se nije promenilo vec sto godina. Svi se kunu u dobre namere a u raznim laboratorijama rade nam o glavi. Procitajte knjigu Edwina Blacka WAR AGAINST THE WEAK. Rat protiv nejakih U njoj ce te videti sta je za bolesne umove ljudski zivot. Nije roman vec naucna studija.

  • Milutin says:

   Ako je veštački onda čovečanstvo još ima neke nade. Ako je prirodan onda je Amargedon. Ćao, zdravo.

 3. Jarac Živ Oderac says:

  Pa eto, ovo je sada Biološko-Hemijski rat, i može se kombinovati lokalno sa vatrenim oružjem (ko ne nosi masku - metak u čelo).

 4. Beli Orao says:

  Једно је добро да ни они сами неће бити поштеђени !!!

 5. Риста says:

  Па напишите "замолницу" америци и британији да поново нешто ради са Русијом. Не верујем да је овај текст горе довољан да натера британце и амере да седну за астал са Русијом, мада Русија то заслужује. Мада се руске изјаве не пренбосе на Западу ниуком случају, ипак се у русији догађа исто као и у оне две западне државе. Није корона конструисана да убија, односно, пандемија. Конструисана је из сасвим других разлога и све тече по плану. Неће бити ни атомског рата намерно, значи може да га буде али само случајно. Светској елити, најзад сам пронашао право име битанги које манипулишу светом, не одговара атомски рат, не одговара ни један смртонисан рат са милијардама мртвих људи и таквог рата неће бити, односно за сада не постоји таква опасност. Да светској елити треба такав рат, већ би га било. Ко би га спречио? Нико брате мили, као ни пандемију, али пандемија није смртоносан рат.Русија има један други проблем. Русија је добила наказну капиталистичку елиту са закашњењем(као и Кина уосталом) и они никако да добију позивницу за улазак у елитни клуб где они сматрају да припадају. Та наказа од људи никоме не треба. Ипак, они се боре преко својих лекара који су напречац прихватили пандемију и направили вакцину, која је уосталом вакцина против исто тако ретке еболе. Циљ није "златна милијарда" и то је највећи промашај свих критичара и Риста коју су могли икад направити. Овај Риста није никада тако нешто мислио, мада сам био близу да наседнем и ја. Најосновнија логика каже - елита Света је отприлике једну милијарду људи, са својим класама и доњим и горњим домом. Они су елита НАСПРАМ осталих 5 милијарди људи и никаКО ДУГАЧИЈЕ И НИГДЕ ВИШЕ У ЦЕЛОМ СВЕМИРУ. аКО НЕСТАНЕ 5 МИЛИЈАРДИ ЉУДИ, ЕЛИТА АУТОМАТСКИ ПРЕСТАЈЕ ДА ПОСТОЈИ. (БЕМ ТИ ВЕЛИКА СЛОВА. мОРА ДА МИ сРБА УВЕК ПРЕТИСНЕ ТО дугме за велика слова док ја слепо куцам и не гледам а кад погледам, сав се деСконцентришем) и сад сам бесан и нећу да пишем шта је почетни циљ елите света која је уједно и Систем влада света. Дакле, није изабрана али влада. Кад будем расположен, писаћу ако ме неко не предухитри. Запамтите, елита уопште не иде на масовно унипштавање људи. Даље размишљајте. И ви видите исто што и ја.

  • КромпироваЗлатица says:

   Нема разлога да пишеш оволико дуге коментаре.Довољно је да напишеш - Руси су криви за све јер су најгори.По теби криви су јер ПОСТОЈЕ.

  • Gagi says:

   BRAVO RISTO - Jos nam samo ostaje da vidimo i analiziramo ko je ta svetska "elita" i "nasa", kako su dosli do tih pozicija da se otima narodu koji je znojem i krvlju sve to stvorio. Znaci, to nisu deca Svetog Save, to su deca satane i neradnickog olosa koji piju krv svom narodu. Od SRPSKIH junaka i nasih pobeda, danas zene tih kilavih tkzv. politicara trose dohodak ovog naroda. Da li je to NASA buducnost, mislim da Srbija i njen narod zasluzuju mnogo bolje.

 6. Vojna i ojdeSve says:

  Shta te briga za svet ? On je od lucifer.... Kad doge Sin Bozhji Isus Hristos... Onda videcesh shta ce te snaci....

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u