ШОКАНТНА ЧИЊЕНИЦА ЗА НАТО: Руси Украјинцима већ уништили 9.000 оклопних возила – то Запад не може да надокнади

ŠOKANTNA ČINJENICA ZA NATO: Rusi Ukrajincima već uništili 9.000 oklopnih vozila – to Zapad ne može da nadoknadi

15 maja 2023

ZAPAD nije u stanju da Oružanim snagama Ukrajine nadoknadi gubitak tenkova i drugih oklopnih vozila, ocenio je pukovnik Daglas Mekgregor, bivši savetnik šefa Pentagona.

Objasnio je i zašto: „Ukrajinska vojska je od početka sukoba izgubila preko 9.000 borbenih oklopnih vozila. Neverovatno, 9.000! Ovo navodi na pretpostavku da su gubici Oružanih snaga Ukrajine nenadoknadivi“.Takođe je naglasio da kolosalni gubici ukrajinske vojske u ratnoj opremi govore o „ekstremnoj efikasnosti“ ruske vojske u uništavanju ne samo oklopnih vozila.

Mekgregor je posebno naglasio da slanje oružja Kijevu donosi novac američkoj vojnoj industriji, ali da ni na koji način ne menja tok sukoba.

Prema podacima Ministarstva odbrane RF, njegove oružane snage su od početka specijalne operacije oborile 424 ukrajinska aviona, 231 helikopter, 4.117 dronova, 421 PVO raketni sistem, 1.100 višecevnih raketnih bacača, 9.119 tenkova i drugih oklopnih vozila i 10.167 vozila.

(Fakti)

KOMENTARI2 komentara

  1. mister x says:

    pa sami ukrajinci na fudbalskom mecu ,i to njihove glavesine iz fudbalskog saveza priznase 300000 mrtvih nacista!

  2. da da says:

    Na snimcima se vidi,da ukropi misle da je prva linija korzo,tako se vozaju po korzu,bitno im je da viču slava uk,herojima sl..posle toga lete u nebo zajedno sa BMP ili tenkom t-64..vole

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *