ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ БИВШЕГ ПИЛОТА ЈНА: Три пута сам се срео с ВАНЗЕМАЉЦИМА!

ŠOKANTNA ISPOVEST BIVŠEG PILOTA JNA: Tri puta sam se sreo s VANZEMALJCIMA!

21 oktobra 2017

Pukovnik Suad Hamzić, bio je jedan od pilota JNA čija su specijalnost bili neidentifikovani leteći objekti na nebu Jugoslavija. Četrdeset godina kasnije, jasno se seća svih susreta sa vanzemaljcima.

Suad Hamzić tvrdi da je lično imao tri bliska susreta sa letećim tanjirima.

Sredinom osamdesetih godina, u Ratnom vazduhoplovstvu u Beogradu, uspostavljena je organizacija koja se bavila susretima pilota tadašnje JNA sa neidentifikovanim letećim objektima. Bili su primorani na takav potez zato što su se piloti često susretali na nebu sa letećim objektima čiju strukturu i brzinu nisu mogli objasniti.

U razgovoru za Novosti, penzionisani pukovnik Suad Hamzić tvrdi da je lično imao tri bliska susreta sa letećim tanjirima.

– Najupečatljiviji mi je ostao onaj od 20. avgusta 1970. godine, kada sam u dvosedu Mig 21 sa pilotom Dušanom Stipićem imao bliski susret sa takvom leteelicom iznad Plaškog. Poslali su nas posle uzbune radarskog centra i vrlo brzo smo uspostavili vizuelni kontakt sa objektom, vrlo velikim, koji je isijavao. Penjali smo se nadzvučnom brzinom, ali nikako nismo mogli proceniti njegovu visinu. Procenio sam da je na nekih 22.000 metara, a u jednom trenutku je taj lebdeći objekt koga smo gledali ubrzao i nestao. Izgubio se i sa radara – tvrdi Hamzić.

Nekoliko meseci kasnije, sličan objekat je lebdeo iznad aerodroma u Bihaću, a nakon što ga je ugledala grupa pilota sa zemlje, nestao je na isti način. Početkom 1974. godine tokom noćnog leta oko Karlovca, proleteo je pored svetlećeg NLO-a. Jedan od najbizarnijih zabeleženih događaja jugoslovenskog ratnog vazduhoplovstva ipak se dogodio u proljeće 1975. godine:

– Pilot Rodoljub Gajić Roćko je u brišućem letu na potezu Bosanska Krupa – Banjaluka – Srbac – Duga Resa – Rekovac, kod Prijedora imao „sudar“ sa saobraćajnim znakom na lokalnom putu. Pošto je ogrebao znak, pri brzini od 800 kilometara na sat proleteo je ispod dalekovoda, a zatim je mirno sleteo na bihaćki aerodrom. Roćka je odalo oštećenje na krilu aviona, ali i usmena prijava Saobraćajne policije iz Prijedora. Kažnjen je zabranom letenja od meesec dana – navodi Hamzić.

KOMENTARI6 komentara

 1. Ima Boga. says:

  Mnogo ćemo mi još i otkriti i saznati. Malo li je 2000 godina informacija o tome, a zatim i više od 4000 p.n.e. Zatim u svu večnost pre postanka i nakon obnove svega što postoji svu večnost u budućnosti? Ali sve postaje jednostavno razumevanjem Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista. On govori:"Ja nisam od ovog sveta". Takođe On objašnjava njegovom sudiji Pilatu da se sve odvija po volji Božijoj, inače bi mogao od Oca da izmoli 12 mirijada legija anđeoskih da mu pomognu. Njegov izvorni oblik Biblija opisuje kao biće svetlosti. Da stvar bude interesantnija ni mi nismo svoji, imamo obličje Boga živoga, koji nas je i otkupio sebi u imenu Hristovom. Tako je ovaj naš Otac nebeski nastanjen u nama Svojim Duhom, i ništa mu nije skriveno jer On zna i sva dela naša i sva srca naša i sve pripada Njemu i sve prožima. Dakle ništa nije zaista naše ni telo ni biće za koje mi mislimo da samo nama pripada. U stvari sve je od Njega i u Njemu. On je Onaj koji Jeste koji zaista postoji kroz svu večnost jer sam kreira i vreme i prostor.

  • Hruscov says:

   Tako smislise jevreji i dadose nam na pamet, pa se i sam zapitah gde ovo ide...a da..istina je tamo negde.

   • Ima Boga. says:

    Jevreji nam dadoše? Spasenje dolazi od Judeja govori Hristos. Jevreji nam dadoše ali sami ne primiše, ali će se na kraju ostatak pokajati i primiti čuvenog Ješua Mešijah koga mi znamo kao Isusa Hrista (u grčkoj verziji). Upravo ovo i jeste najveća osuda za njih ne prihvatanje onog što su dobili. Govorili su:"Krv njegova na naše glave i našu decu." I zaista završiše u rasejanju, progonstvu i krvi. Sada mi treba da dajemo Jevrejima spasenje u Hristu jer ga oni nisu primili već odbacili. "Kamen koji zidari odbaciše beše kamen ugaoni." Masoni zidaju na Davidu, ali budući da temelja nemaju u Hristu njihova građevina će se srušiti u trenu. Jer zidari odbaciše kamen ugaoni (kamen temeljac). Ovo je Božije svedočanstvo, jedinog istinitog i pravog Boga kojeg Jevreji ne poštuju. "Oni me poštuju samo ustima, a srce je njihovo daleko." Govori Gospod. Na Jevreje se ljuti Bog, ne moramo i mi jer je pisano ostavi svoj gnev za dan gneva Božijeg.

 2. goran says:

  Sirenje hriscanstva je najveci uspeh Jevreja. Ko god je primio tu univerzalisticku religiju, pre ili kasnije je izgubio osecaj nacionalnih vrednosti i postao meso za mlevenje. Hriscanstvo je prototip danasnjeg mondijalizma.

 3. davidson says:

  Smislili Jevreji a Vi objerucke prihvatili i nastavili sve do danas.....

 4. goran says:

  Srbi su sluge Judeja i oni se ponose time. To je sramota, ali je istina. Pokazuje koliko su Jevreji pametniji kao narod i koliko su Srbi zaostali i primitivni u svakom pogledu. Primiti tuđe mitove koje dolaze iz nedođije i to proglasiti za suštinu svog identiteta mogu samo ljudi bez mozga. Z autehu, nismo jedini, ako je to neka uteha.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *