ШОКАНТНА КАМПАЊА СЕРГЕЈА ТРИФУНОВИЋА – Нећете веровати својим очима (ФОТО)

ŠOKANTNA KAMPANJA SERGEJA TRIFUNOVIĆA – Nećete verovati svojim očima (FOTO)

19 maja 2020

Odavno su poznata politička opredeljenja Sergeja Trifunovića, ali sada u kampanji za nove izbore on je prevazišao i samog sebe.

On otvoreno zagovara otcepljenje Vojvodine i očigledno je da tim nastupom nekome šalje signale. Na donjoj fotografiji imate tekst koji zagovara.Da podsetimo: Trifunović se prvo proslavio podrškom bošnjačkom generalu Divjaku da bi zatim davao mnoštvo izjava da je protiv postojanja Republike Srpske.

Takođe zagovara nezavisnost KiM i u tom smilu deluje politički.

Tokom kampanje Saveza za Srbiju (SZS) bio je najglasniji po pitanju bojkota, zalažući se za neizlazak na izbore, da bi u finišu te kampanje napravio zaokret, izjavio da je “našao” novac, i da sada njegova stranka “Pokret slobodnih građana” (PSG) izlazi na izbore. Uz to Sergej Trifunović populariše ulazak u NATO i udaljavanje od Rusije.

KOMENTARI16 komentara

 1. Mile says:

  Prodao je dušu djavolu, naravno za pare.

  • Slobodanka says:

   Da se Vojvodina najpre otcepi a zatim hrvatski admiral Lošo Domazet da povede je u Rvatsku. Ili da je ćapi neko drugi. Nije Vojvodina Crvenkapica pa da svaki vuk koji naidje može da je proguta.

 2. Zaliv says:

  Da smo mi ozbiljna drzava tvoj najbolji drug narednih 40god bi bio pendrek!

 3. Ivke says:

  Smrad

 4. James Bond says:

  Nato i Brisel će s njim ili bez njega postići otcepljenje Vojvodine i priznanje Kosova jednog dana..uvek se nadje neko podložan parama i vlasti i da nije on, bio bi neko drugi,jer takvi smo mi nažalost Srbi

  • Miki says:

   Takvi kao on i njemu slični nisu Srbi

  • Kosovac says:

   @ James Bond, …..Nisu takvi svi Srbi. Nažalost.

 5. Crna smrča says:

  E ljudi, nije lako čoveku, pitajte ga kako živi, političarima je njihovo salo pretelina i oko im je izbuljeno od debljine da će se i njihova deca naslađivati a Sergej? I on je nečije dete, ali siromašno, kada gleda kakvi ljudi uzimaju lovu od Soroša da upropaste svoju zemlju, zašto i Sergej ne bi da uzme svoj deo para? Videćete tako ćemo uskoro i svi mi ostali da tražimo svoj deo od Soroša, naš državni vrh nam je dao dobar primer kako se to radi, sva opozicija takođe uzima lovu iz iste kase, a narod ostavljen na cedilu, šta će mi bilo kakva Srbija ako je krojena na lopovluku i mitu, a ja treba da glumim poštenjačinu i da imam ideale, za šta bre i za koga? Ako ne odgovara meni, neće vala ni drugome. Zadovoljite najpre narod poštenjem pa onda gledajte sopstveni konto, dragi naši državnici kriminalci i izdajice.

 6. Eto meni crne ptice, crne ptice zlosutnice says:

  On je čovek - glumac, možda i ovo glumi ali za ovu ulogu dobiće takve pare kakve nije dobio još ni od jednog svog filma do sada. To samo pokazuje da u Srbiji ne može da se živi tako što radite u svojoj zemlji za rad i dobro svoje zemlje, nego morate kako znate da nađete sponzora koji bi da plati vaš rad, e sad, svi sponzori koji su raspoloživi da vas obilno plate jesu oni koji inače rade protiv bilo kakvog dobra za Srbiju, zato imamo ovakve fenomene u ponašanju, a uskoro ćemo i mi građani isto tako da skandiramo.

 7. milorad2 says:

  pa ja mislim da si u pravu za pare, a mislim i da bi i mi trebali i mi da mu platimo za rolu,ali u drugoj valuti.Konačno je vreme da počnemo da isplaćujemo profesionalne bukače dripce i smradove onako kako su zaslužili jer ova stoka direktno nama svima radi o glavi i to otvoreno.Možda bi da prizove još jedno bombardovanje za račun šiptarskih gazda.

 8. Rista says:

  Lepo sam vam rekao da izaberemo Kosovca za predsednika, a i on se složio i ne traži nikakvu ni platu ni nadoknadu. Ovakvi tipovi bi zaćutali za par sekundi. A posle penzionišemo i sakrijemo Kosovca da niko ne može da ga ganja, kažemo da smo mu u znak zahvalnosti kupili daču oko Sočija i mirna bačka.

 9. persida says:

  Covek zna sta je biznis, zaradice on 300 evrica i ostati govno od coveka.

 10. Onjegin says:

  Sergej ima kredit u švajcarcima i ne može da ga otplati. Ako mi otvorimo fond "Za Sergeja" i u tom fondu skupimo para više nego što može Soroš da mu da, Sergej će opet postati kao svaki prosečan Srbin.

 11. Kulak says:

  Njemu toliko smrdi iz usta da je to jednostavno nepodnošljivo.

 12. Aleksandra says:

  Dalije moguce da ovakav SMRAD drogirani lupa ovako. Gde je drzava i zakon da ide na robiju ova budala idiotska. Da li je on uopste svestan sta prica,,,,

  • Onjegin says:

   Pa tu je i država i zakon, a on po njima ima pravo da priča kako želi, demokratija. Da priča nešto lepo i korisno verovatno niko ne bi obraćao pažnju na njega, ovako baš skreće svu pažnju. Na kraju molim vas oprostite čoveku iako vrlo dobro zna šta radi, od nečeg mora i on da živi, a znate i da je i u filmovima uvek kontroverzan. Ipak je on "časna sestra" u odnosu na naše političare za koje ne znate šta misle a plaćaju se iz iste kase kao i crni Sergej.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *