ШОКАНТНА КОНФЕРЕЦИЈА: Откривено шта је писало на БОЛТОНОВИМ ПАПИРИМА У ВЕЗИ ВЕНЕЦУЕЛЕ!

ŠOKANTNA KONFERECIJA: Otkriveno šta je pisalo na BOLTONOVIM PAPIRIMA U VEZI VENECUELE!

29 januara 2019

U beležnici koju je američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džon Bolton držao u ruci tokom konferencije za štampu posvećenoj Venecueli, stajala je i rečenica „5.000 vojnika u Kolumbiju“, ali je on nije izgovorio.

Bolton je beležnicu držao tako da se ta rečenica videla dok je u ponedeljak u Beloj kući saopštavao da SAD uvode sankcije venecuelanskoj naftnoj kompaniji u državnom vlasništvu, prenosi AP.Tokom te pres konferencije nisu pomenuti nikakvi planovi u vezi sa trupama u Kolumbiji, koja se graniči sa Venecuelom.

Ipak, fotoreporter Asošijeted presa i predstavnici drugih prisutnih medija fotografisali su pomenutu rečenicu, koja se mogla videti među Boltonovim beleškama.

Pentagon, inače, nije objavio nikakve planove o slanju snaga SAD u Kolumbiju.

 

KOMENTARI5 komentara

 1. Nikola says:

  Ma to su bre, amerikanski seljački štosovi, isto kao kad ovim našim starletama iznenada izleti pornić na internet, kao slučajno! Isti je to mentalitet i moral...

 2. endži says:

  neka mu neko javi da je jogurt dobar za tvrdu stolicu

 3. Vesko says:

  Maduro je degen koji ce biti pociscen, neodlucan i kukavica!! Umjesto da odmah pozove rusku armadu dok se nije zakuvalo i da javni tuzilac podigne optuznice protiv svih koji su ucestvovali u pokusaju drzavnog udara on se slika na tenkovima sa osmijesima sa svojom zenom i hoce da 'pregovora' sa neprijateljima koji stezu omcu oko Venecuele??! Oko cega. Kapitulacije?? On je 100% degen.

  • Milan says:

   Prelistajte stariju štampu. u Venecueli postoje dvovlašće od ranije: na jednoj strani su predsednik, njegova vlada, vojska i većina naroda, a na drugoj strani je Parlament koji je opozicioni i na čelu tog parlamenta je Huan Gvajdo. Pokušali su ranije i da raspuste taj parlament te da se održe novi izbori za parlament, ali ne sećam se već zašto to nije uspelo. Takav sistem dvovlašća gde Parlament napada izabranog predsednika i tvrdi da ga ne priznaje - to ustvari prouzrukuje unutrašnju krizu u Venecueli. O tome treba da razgovaraju, a ne o ovim poslednjim potezima marionete Gvajdo koji jesu za osudu. Problem je što SAD je i sada zauzela stav da eventualni odlazak takvog parlamenta i njegovog čelnika Huana Gvajdo smatraće narušavanjem demokratije i pravne države. Ali takav stav SAD ujedno je i grubo mešanje u unutrašnje stvari druge zemlje u tome kako će ona da rešava svoje unutrašnje probleme. Ustvari čuvaju poziciju svog piona i čuvaju unutrašnji razdor u Venecueli koji im odgovara.

 4. Milan says:

  Nije sigurno da je ovo neka korist od novinara, moguće je da su i ovaj put samo poslužili. John. R. Bolton rodjen je 20.11.1948. godine. Leta ima 70 pa sad pogodi da li se ovo desilo nesmotreno tj. slučajno? Ili je bilo namerno sa ciljem da se dižu pretnje prema Venecueli? Godine života i visoka pozicija na kojoj se nalazi ne dozvoljavaju poigravanje sa ugledom, ali... Novinari su već ispitali i Pentagon, a oni kažu da nisu dobili zadatak da idu u Kolumbiju, ali ako dobiju takvo naredjenje rado će ga izvršiti. ... Već imaju oko 800 komandosa u Kolumbiji blizu granice prema Venecueli. Zatim vojska Venecuele je tamo uputila deo svojih snaga. Da li stavljaju do znanja da mogu da ojačaju u Kolumbiji i komandose i ostale snage prema Venecueli pa zato cure ovakve informacije? Čuvaju svoje da ne dobiju po nosu odmah u prvoj rundi?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *