ШОКАНТНА ОБЈАВА: Америка одлучила да руши Вучића и на власт доведе опозицију! (ВИДЕО)

ŠOKANTNA OBJAVA: Amerika odlučila da ruši Vučića i na vlast dovede opoziciju! (VIDEO)

14 novembra 2019

Objava na Tviteru koja je ustalasala javnost, pokrenula je niz pitanja a prvenstveno, da li je Amerika zaista toliko uplašena laganim osvajanjem Balkana od strane Rusije i Kine.

Činjenica je da Evropa polako pada pod uticaj Rusije i Kine o čemu svedoče sve češći sukobi EU i SAD, od “Severnog toka 2” do kineskog puta svile “Jedan pojas jedan put” za šta se skoro cela Evropa opredelila protiv volje SAD.Sada je očigledno da se problem Kosova ne može rešiti bez učešća Rusije i Kine što nikako nije po volji SAD.

Izgleda onda logično da sada ni ova vlast ne odgovara onima koji bi da to pitanje što pre reše na način kako su zamislili.

Gde je tu vlast a gde opozicija i šta se ustvari sada dešava u Srbiji pogledajte u ovom videu:

KOMENTARI12 komentara

 1. Branko says:

  Ako su Ameri odlučili da ga zamene onom šugavom opozicijom onda ću prvi da glasam za Vučića i ako mi nije nešto posebno simpatičan.

  • test01 says:

   Niko ne moze biti sugaviji od ove izdajnicke kriminalne vlasti - sve afera za aferom a narod i dalje suti kao mutav! Ni stara opozicija nije resenje OSIM Boska Obradovica a najbolje bi bilo stvaranje privremene vlade Srpskog Spasa u koju treba da udju provereni patrioti koji do sada nisu bili na vlasti. E takvih se zapad plasi, oni bi jedini radili za dobro nacije i drzave!

  • SVETLO says:

   To se zove NAVLAKUSA!Ne budi naivan,opozicija nema nikakvu sansu!Postoji SVETLO i Branko Dragas(potrazi na yt).

 2. Slobodanka says:

  Ja uopšte ne izlazim na izbore. Izbori za osvajanje vlasti, ovakvi kakvi se odvijaju, oni su stari masonski izum, a u SAD oduvek je na vlasti masonerija. Zato tako puno pričaju o njima, zato ih tako puno hvale. Američka masonerija preko svojih lutaka odavno preuzima kontrolu nad drugim državama ili bar bitno utiče na dogadjaje u drugim državama(tako je bilo u početku dok SAD nije postala vodeća sila). Uz ovakve masonske jarce ne možemo ni da odaberemo nekog mudrog i ko svet predsednika, jer takav im ne treba, a ako bi kojim čudom prošao brzo bi ga spopali. Sve je namešteno iza kulisa. Ko je lud da ide na izbore u zemlji koja je okupirana još 05.Oktobra 2000. Okupirana zemlja i slobodni izbori? To dvoje ne može zajedno. Ali nemisleća svetina izlazi na izbore, i ponovo izlazi, pa ponovo... Rodila majka magarca.

  • persida says:

   O, bogati Slobodanka, konacno da se slozim sa tobom. Na izbore nisam izlazila, niti cu. Svetina zivi u strahu da joj se ne oduzme i ovo sto ima, zato glasa za Vucica. Svetina ne vidi da joj je Vucic sve uzeo. Danasnji Srbi su kukavice kojima nema leka.

 3. Slobodanka says:

  Od Francuske gradjanske revolucije je tako. Jeste mali Pjer stajao na barikadama, ali masonerija je preuzela vlast. Šta je Francuska republika danas? Kako je Makron pobedio na izborima? Tako što su greškom odštampali duplo 500.000 listića za glasače iz EU. Aii već znam unapred da biće medijskog i drugog zagrevanja mase pred izbore. I masa će ponovo da pokulja na izbore što je gore od one mase iz Kusturičinog filma "Underground". Izlaze ljudi da bi počastili lopove, lažove i manipulatore sa novom vlašću nad sobom koja ih ogoljava do koske. Svaka čast.

  • oko says:

   narod nikad nije nista zna, srbi su lud narod. savwznici su izdali drazu i oni od tada uvek biraju ko ce u beogradu biti predsednik i vladar gradana

 4. Beli Orao says:

  Gdje leži zec u vlasti ili narodu , da mi kao narod valjamo imali bi i pravi ili u najmanju ruku bolji izbor za vlast. Ovako imamo dva mućka jedan veći od drugog ako se zamjenu onda i drugi postaje veći od predhodnog!!! Narode opameti se biraj onog ko se ne bori i kopa sa sve četiri da ide u vlast !!!

  • teoretičar says:

   Pametno zboriš Beli Orle, ali takvi neće biti na listi.

 5. opet ja says:

  Pobiju se sa jedne strane Vučić, Šešelj, Dačić i Čeda, a sa druge Đilas, Jeremić i Tadić. I svi na kraju umru. Koji je rezultat?? Pa 7 : 0 za nas!!!!

 6. teoretičar says:

  Postoji vreme izlaska na izbore i vreme ne izlaska. Ja nisam bio na izborima još od pratijskog zadatka da glasam za tileta, crko dabogda. Za Miloševića nisam morao a za Vučića nisam teo. E, ali čovek mora da razmisli koje od dva zla da odabere. Ovo današnje zlo nije samostalno zlo nego postavljeno i kao Koštunica, Đinđić i Tadić a na kraju je promenilo nabolje, ukoliko tako nešto može da se kaže u Srbiji. Srbija danas ne živi samo posledice okupacije, nego i privatizacije koja je počela negde od 1974. Ko to ne zna, taj ili mlad jako ili (nije star) ili je omano. Oma posle tiletovog uginuća, desio se raspad ekonomije i to kompletno. Tranzicija brale. Oslonac SSSR je puko ko dinja i tek tada se Srbija strmoglavila konačno. Danas nam je ostala samo proamerička opozicija gde je jedan od najvećih podvala posle tileta, neki tamo Obradović prodao veru za večeru i to toliko jeftino da je naprosto neverovatno. On jeste bio izgledan, ali nažalost kratkog daha. A ostala opozicija nije opozicija nego proamerički i pronemački bilmezi koji jedva čekaju da opljačkaju šta je ostalo, pa makar ništa i ne ostalo. Dakle, vreme je da se podrži promaerička vlast Vučića, koji je imao muda da napravi i istočne spojke a ne kao Koštunica, Đinđić i Tadić i da se spreči da na vlast dođe nacistički deo okotbarskih Srba. Oni jesu nacistički deo Srba jer ih podržale nacističke države i opet će. Ona prva dva precednika i premijera nisu ni stigli a već su pali, dok je tadićev najveći uspeh da ne prizna na brzinu KiM ustvari glavni razlog zašto je Vučić dobio zeleno svetlo iz Njujorka i Brisela. Zadnjih godin dana, Vučić je uradio šta je uradio, niko ne zna kako, ali je stigao dalje od Tadića. Narod koji nije glasao do danas treba da razmisli. Ovog puta savetujem izlazak i podršku Vučiću. Ne razmišljajte previše, jer ne razmnišljate o svojoj državi i narodu nego samo o nekim svojim zadrtim stavovima koji jesu važili do pre par godina, ali sve teče, sve se menja. Možda sprečite novi oktobar u Srbiji a ako ne uspete, znaćete šta je istina. To što vi danas pišete, ja sam pisao redovno od 2003 pa do zadnjih par godina, ali vreme nosi nove događaje i potrebna su nova razmišljanja. Od volje vam ali nemoj posle smene Vučića da se bunite kad vam budem pisao tragedije od komentara. Trenutno rušenje Vučića je put u završnu katastrofu Srbije. Nisam Vučićevac niti ću ikda biti, ali ima kada se jasno vidi da nema druge. Nije on bolji od opozicije ali jesu oni tri puta gori od njega. Pa koliko se može, uradite. Ništa nećete izgubiti, nećete ništa ni dobiti ali ako dođe Obradović koji ne želi da bude "ruska gubernija" onda ćete tek shvatiti šta ste izgubili. Jebote, šta smo dočekali. Moramo glasati za Vučića inače smo gotovi.

 7. teoretičar says:

  Doduše, moj komentar NIJE podrška Jovani jer ona providno poručuje Srbima a pogotovo onima iz SNS da je ona proruska i prokineska. Čitao sam neke njene vratolomije od ranije a ovo sada je suviše providno. Ko god izađe na glasanje i glasa za nju, a ona će se kandidovati, taj je uprsko i oduzeće glasove vučiću, mada ona zna da neće proći nikako. Ona cilja dalje. Ima dugačak pogled. Kada oni koji eventualno smene Vučića, dođu na vlast i zaseru sve za par godina, dolazi njena šansa. To je njen plan. Mnogo muva, brate. Pažljivo sam je pratio na početku i nije bila loša. Kao i Obradović. Ako Vučić ipak prođe, gurnuće i nju kao i Obradovića u srpski kongres i ona će se smiriti. U Srpskoj skupšitini su pripitomljeni srpski kvazi rodoljubi kao što su Obradović, Vukadinocić i ostala valog boranija. Tu pripada i Jelena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *