ШОКАНТНА ОДЛУКА ШИПТАРА у вези преговора

ŠOKANTNA ODLUKA ŠIPTARA u vezi pregovora

29 septembra 2018

Predsednik Kosova Hašim Tači iz Njujorka se vratio s drugačijim idejama o dijalogu Kosova i Srbije i nagovestio moguće povlačenje iz kosovskog tima u dijalogu o normalizaciji odnosa sa Srbijom, piše dnevnik „Koha ditore“.

„On nije ponovio potrebu za korekcijom granice, niti je govorio o ’poklonima (Aleksandra) Rankovića‘, ali je nagovestio da bi mogao da odustane od opredeljenja da predstavlja Kosovo u procesu dijaloga (sa Srbijom)“, piše dnevnik „Koha“.Tači je juče na konferenciji za novinare po povratku iz Njujorka, gde je održana sednica Generalne skupštine UN, kazao da je „sasvim beznačajno ko rukovodi procesom“.

„Sada je to pregovaračka ekipa vlade koju predvodi (Fatmir) Ljimaj. Neka se formira pregovarački tim Kosova (uz učešće opozicije). Neka oni završe sve one elemente koji su deo sveobuhvatnog sporazuma. Predsednik uopšte ne mora da bude u tome“, kazao je Tači.

On je rekao da treba da se obezbedi jedinstvo svih političkih subjekata Kosova kako bi se „ojačalo jedinstvo i delovalo kao država“.

KOMENTARI4 komentara

 1. Velika Metla says:

  Ime Aleksandar MORA da se u Srbiji Ustavom zabrani,jer posle Aleksandra Karađorđevića,Aleksandra Rankovića,i Aleksandra Vučića je nepotrebno objašnjavati zašto se to ime MORA zabraniti da se koristi!

 2. Kulak says:

  Od ovog što lupeta šiptarski terorist važniji je lanjski sneg.

 3. Dane Radakovic says:

  taci pije kavu sa srbima na gazivodama a vucic vucic nosa crvene zastave po beogradu slavi borbu druga tita i gleda farmu toje prdsednik koji oce mir a ne rat ko i milosevic

 4. rajko says:

  Da li to Hašiš hoće da kaže da je najvažnije već dogovoreno i da su sad još ostali samo tehnički detalji koje može da dogovori svako? Ako je to hteo da kaže, onda treba osloboditi dovoljno bandera na Terazijama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *