ШОКАНТНА ПОРУКА ИЗ УКРАЈИНЕ: Ако се Русија и Украјина обједине – Европа ће пред тим медведом поклекнути

ŠOKANTNA PORUKA IZ UKRAJINE: Ako se Rusija i Ukrajina objedine – Evropa će pred tim medvedom pokleknuti

3 oktobra 2023

U SLUČAJU Ukrajine kao da je sve isprogramirano unapred.

Rusija vraća svoje istorijske teritorije i pritom „kuva zapadnu žabu“.Amerikanci koriste rat u Ukrajini da oslabe Rusiju i odbrane svoju globalnu dominaciju. Samo, ima i neočekivanosti, a moguće je da će ih biti sve više.

Aleksej Arestovič, bivši savetnik kabineta predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog, rekao je kijevskim novinarima da bi Rusija i Ukrajina, ako bi se ujedinile, mogle da imaju ozbiljan uticaj na svetsku zajednicu.

Prema Arestoviču, savremena Rusija se trenutno suočava sa nekoliko izazova. Jer, radi na delimičnoj restauraciji granica SSSR, slabljenju Zapada i, naročito, njegovih nadnacionalnih struktura, kao što su EU i NATO.

Svoju glavnu tezu – o objedinjavanju Kijeva i Moskve – dodatno je objasnio ovako:

„Rusija je beskrajno jača od svake pojedinačne zemlje. Slabija je samo od blokova… Možete li zamisliti šta će se desiti ako se Rusija i Ukrajina ujedine? Sve evropske zemlje će pokleknuti pred tim medvedom koji se uspravlja“.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Protokoli hrvackih ludaka says:

    Šta ce se desiti ??? Pa Ukrajina je slomljena, devastirana privreda, devastirano stanovništvo, to bi bio teret za Rusiju a ne pojačanje. Govorim za kratkoročno, sada dok se vodi 3.sv.rat koji je u toku i biće jos 5-10 godina dok US/EU rajh ne bude unisten. U tom vremenskom okviru Ukrajina ne moze pojačati Rusiju, samo obrnuto. Ono sto je cilj Rusije je ne prepustiti Ukrajinu Zapadu na pljackanje njenih resursa koje bi pomogle Zapadu. Rusiji ti resursi nidu potrebni i ne mogu je ojačati, ali mogu Zapad i zato igra Rusije i Kine jeste da oduzimaju kolonije od Zapada, a oduzimajuci im resurse iz kolonina i tržište za eksploataciju Zapad se gusi na duži rok od tih 5-10 godina. Zato Rusija i Kina idu polako, da vreme odradi svoj posao i posledice loših poteza Zapada eruptiraju u slom Zapada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *