ŠOKANTNA PRESUDA: Oslobodili pedofila jer ga devojčica voli

ŠOKANTNA PRESUDA: Oslobodili pedofila jer ga devojčica voli

17 decembra 2013

ITALY-US-CIA-EGYPT-TRIAL-KIDNAPPINGČovek je na suđenju proglašen krivim za seksualno zlostavljanje nad maloletnom osobom i osuđen na pet godina zatvora, ali je ta odluka, na zaprepašćenje javnosti, povučena jer je italijanski sud procenio da je reč o ljubavnom odnosu, a ne prisili.

Italijan (60) koji je osuđen na pet godina zatvora zbog seksualne veze sa 11-godišnjom devojčicom oslobođen je kazne nakon što je mlada žrtva zlostavljanja na sudu izjavila da je zaljubljena u njega i da želi da bude s njim. Sudije su zato donele odluku da je par bio u romantičnoj vezi, pa su naložile poništenje optužnice.

Italijanski mediji preneli su da je pedofil socijalni radnik iz grada Katanzara na jugu zemlje, a da je devojčica zbog loše životne situacije njemu poverena na brigu, što je on brutalno iskoristio. Policija je zbog prijave izvršila raciju njegove primorske vikendice i tokom akcije zatekla njega i 11-godišnju devojčicu u krevetu.

Čovek je na suđenju proglašen krivim za seksualno zlostavljanje nad maloletnom osobom i osuđen na pet godina zatvora, ali je ta odluka, na zaprepašćenje javnosti, povučena jer je italijanski sud procenio da je reč o ljubavnom odnosu, a ne prisili.

(Kurir)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *