ШОКАНТНЕ НАЈАВЕ БИЛ ГЕЈТСА: За шест месеци умреће више од…

ŠOKANTNE NAJAVE BIL GEJTSA: Za šest meseci umreće više od…

30 aprila 2018

Osnivač kompanije Majkrosoft, milijarder Bil Gejts smatra da bi države sveta trebalo da se pripreme za pandemiju koja predstoji svetu, i to na isti način kao što bi se pripremale za rat.

Gejts veruje da će smrtonosna epidemija pogoditi našu planetu tokom naredne decenije i da će smrtonosna bolest ubiti više od 30 miliona ljudi za nekoliko, najviše šest, meseci.

Ovo apokaliptično upozorenje, Gejts je izneo u petak na naučnom skupu u Masačusetsu, a o tome je govorio i ranije, samo sa nešto manjom ubeđenošću u svoje tvrdnje.Napomenuvši da je „obično optimista“, Gejts je izjavio:

„Postoji jedno područje u kome svet ne čini dovoljno da postigne napredak, a to je pripremljenost za izbijanje pandemije“, rekao je on, napominjući da bi seledeća epidemija mogla da potekne sa ekrana kompjutera.

U prilog svojoj tvrdnji, ali i da bi bio shvaćen ozbiljno, on je istakao i da će se povodom opasnosti o kojoj je govorio uskoro sresti i sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, navodi Dejli Star.

Izgleda da i američki Kongres smatra da „ima nečega“ u Gejtsovim tvrdnjama, budući da je odobrio dodatna sredstva Nacionalnom centru za kontrolu i prevenciju bolesti.

Pretpostavlja se da će upravo SAD predvoditi globalnu, i podstaći druge države, da rade na pripremama za izbijanje pandemije.

KOMENTARI11 komentara

 1. evangelist says:

  NVO-Novi svetski poredak sprovodi jednu od svojih zapovesti koju su zapisali na svom NVO stounhendžu, gde kaže da svetska populacija treba da se smanji na idealnih 500 miliona stanovnika. Sada nas ima samo oko 7 milijardi. Dakle oko 6.5 milijardi treba da ih nema. Bili je malo nervozan što to tako sporo ide. On i njegova Melinda su filantropi, napravili su vakcinu za siromašnu afrički decu navodno protiv malarije, ali Bili je sam rekao da tom vakcinom namerava da smanji svetsku populaciju za 10 posto. Bili je užasni štreber koji voli da prekraja stvari u ovom svetu, neko kome ja nikako ne bih dao da pritiska neki "Enter" u mom životu, jer kao što njegovom windowsu trebaju neprestano neke zakrpe, tako i njegova konačna filozofija života ima više grešaka nego zvezda na nebu.

 2. Farmakomafija says:

  Nisi nas iznenadio, pošto mi već znamo da ti i princ čarls zagovarate "redukciju stanovništva". Već ste to radili sa lekom protiv malarije i vakcinama za Afriku. A sad nam pretiš sa 30 miliona, da bismo potrčali za vašim vakcinama da bismo se elegantnije samolikvidirali.Ovi naši farmakomafijaši svaki čas uvode poneku obaveznu vakcinu, tako da nam i nema druge.Sve vam ide na ruku da nestanemo. Kako bih slatko svima vama zagovornicima smrt-vakcina našopao iste te vakcine u vaše pedersko dupe pa da vidite kako će vam biti lepo. Hoće da nas pobiju, pa to ti je.

  • Nebeska Srbija says:

   Gajba piva za ime i za komentar!!!

   • goran says:

    Dve gajbe sa salatom pride.

  • zlatko says:

   Da, hoće 'ladno da pobiju 30 miliona nedužnih, njima potpuno nepoznatih, bez razloga i svrhe, samo onako. Pritom bunare da za ovaj masovni zločin optuže "ekrane". Što da ne?! Kad je prošlo ono o ruskim hakerima koji su osujetili Kilari da pobedi na izborima, što ne bi i ova budalaština iste vrste, samo malo povišena. Iako sam naslućivao ovako nešto još pre nekoliko godina kad je onaj malezijski avion oboren nad Ukrajinom, pošto je još jedan takodje malezijski iste kompanije netragom nestao (do danas mu nije pronadjeno ni papoljka). Sve je oko tih aviona bilo šašavo i čudno. Meni lično je bilo najčudnije što je ukrajinski avion navodno bio pun lekara, svetski poznatih specijalista za HIV, a svedoci koji su pronašli oboreni avion su tvrdili da su "neka" tela već jako smrdela. Tad je napravljena neka podvala, ubedjen sam da su specijalisti za HIV do poslednjeg živi i zdravi i da negde u nekoj najmodernije opremljenoj klinici vredno rade na uništenju sveta. Narod kaže "Krčag ide na vodu dok se ne razbije", te i lekari rade ono što ne bi smeli dok im neko ne zavrljači neku raketu u kliniku.

 3. Branko says:

  Pandemija zombizma ispranih mozgova iz USA.

 4. Roy says:

  Gosin Bil neka umru, umreces i ti, ne mislis valjda da ces za sjeme ostati.

 5. raguza says:

  Ama izgleda da im treba jos novca za ratovanje pa izvode iste lazi kao i svinjski grip.Sto je najgore pomazu im ugledni naucni strucnjaci koji su stekli diplome njihovim parama a rade kao apidmiolozi za UN. Eto nam nova PANDEMIJA?

 6. spira says:

  Znači da spremaju genocid

 7. padre says:

  To ti je, kad čovek umisli, da sve zna!Kao onaj reper, koji je umislio, da zna, da je zemlja ravna!

 8. Kujsibrepati says:

  Jadni Afrikanci oni uvek prvi stradaju od tih virusa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *