ШОKАНТНЕ НАЈАВЕ ДЕЈАНА ЛУЧИЋА KОЈЕ ЋЕ ЗАДРМАТИ БАЛKАН: Руси већ имају план и војску за улазак на Kосово – ЕВО ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ

ŠOKANTNE NAJAVE DEJANA LUČIĆA KOJE ĆE ZADRMATI BALKAN: Rusi već imaju plan i vojsku za ulazak na Kosovo – EVO ŠTA ĆE SE DESITI

10 juna 2019

Uskoro počinje oslobađanje Kosova i nova preraspodela Balkana. Privatna ruska vojska Vagner pojačana specijalcima iz ruske vojske dolazi na Kosovo i tako počinje oslobađanje Kosova.

Italija traži da joj se vrate Istra i Dalmacija, Srbija će u tom prepakivanju da dobije od Dubrovnika do Elbasana u Albaniji. Ostatak te teritorije će dobiti Grci.Rusi tretiraju Albance kao remetilački faktor i to će zaustaviti, bez obzira što Amerika ima neke interese.

Svojevremeno su Englezi Kurdima i Turcima u isto vreme obećavali podršku, a doveli su tajno društvo koje je upravljalo Turskom. Rezultat toga je da je ubijeno milion Jermena koji su pravoslavci.

Taj metod se ponovio sa Albancima koji su krenuli u priču Velike Albanije. Na to su ih podsticali Englezi i Amerikanci a Albanci nisu shvatili da centar sile više nije u Vašingtonu nego u Moskvi.

Sada da obavestim ove što hoće da predaju Kosovo, Centralni komitet više nije u Vašingtonu, ponovo je u Moskvi.Moskva sada deli karte onako kako njoj odgovara, i sa Kinom je dominantna vojna sila.

Kao što vidite Tramp nije napao Venecuelu, izašao je iz Sirije i Avganistana, neće napasti Iran jer Amerika više nema kapacitet da kreće u ratove. Svetom upravljaju Rusija i Kina a ne Amerika.

Sve imperije padaju onda kada dođu u raskorak između političkih ambicija i ekonomskih mogućnosti. Amerika je u ekonomskoj krizi i kao što se raspala Jugoslavija po istom modelu će doći do sukoba u Americi.

Taj sukob će lakše početi ako Amerika uđe u rat sa recimo Iranom pa kada im Iran potopi brodove dolazi do nemira u samoj Americi zbog pada ekonomskog sistema.

Braćo Srbi, pripremite se za nešto što dolazi. Albanci su hteli rat sa Srbima, neki su mislili da je ruska podrška samo politička, ali ruska vojska je spremna, čeka se samo povod za upad ruske vojske na Balkan i Kosovo.

Kada počne rat na Kosovu Albanci će morati da nauče brzo da plivaju da bi se vratili na Siciliju odakle su došli u 11. veku.

U nastavku šokantnog svedočenja pogledajte koji će ministri otići u zatvor zbog zločinačkog forsiranja obavezne vakcinacije i uništavanja srpske dece.

VIDEO:

KOMENTARI30 komentara

 1. persida says:

  Ovaj covek napravi lepe pare sipajuci budalastine gladnome publikumu. Podseca me na Vucica, sve sto govori je totalna nebuloza.

  • Zoran says:

   Pa kad ima budala ima i para.

  • John says:

   ..iznenadices se balijo...zaista

  • Miša says:

   Persido, to što ti ne veruješ, ne znači da on ne govori argumentovano. Možda bi ti htela da tebi lično otkrije svoje izvore informacija? Pretpostavljam da ni u Boga ne veruješ, jer ga nisi videla lično? :)

   • persida says:

    Ne bi verovala i da sam ga licno videla, jer sve je iluzija, maja. Ono sto vidimo samo je nase vidjenje, a ne nesto sto mu prethodi.

   • persida says:

    Na osnovu cega ti verujes u njegove izvore informacija, ako ih ni sam ne znas?

 2. teoretičar says:

  Nije mi jasno ko plaća Gospodinu Lučiću ove droge? Pošto jedan gram? Gospodin Lučić počeo da mi se sviđa. Ja u početku mislio on to sve ozbiljno i imao sam direktnu raspravu. Rasprava je završena sa rečima "Nije vreme da se narod dodatno maltretira i da mu se menja istorija svaki treći dan od novoistoričara, bili oni u pravu ili ne. Prvo se rešava trenutno stanje a ako se potencira na nekim drugim poljima, onda je to lov u mutnom." Sada se lepo nasmejem i obradujem svakoj novoj teoriji od G Lučića. Ma pošto gram?

  • Miraš says:

   Agresija Šiptarskih snaga na sever Kosova sigurno će se nastaviti sa ciljem proterivanja ili tihog svakodnevnog odlaska Srba što je još bolje za Šiptare. Nastoje da ostvare što veću teritoriju države Kosovo i etnički što čistiju. Dakle nije reč o drogi. Ovo je jedan od (više) mogućih scenarija u slučaju nastavka agresije Šiptarskih snaga na sever Kosova, nastavak te agresije je neminovan.

  • Munja says:

   Ovdje ima dosta istine u ovoj prici. Ekonomija je u padu kod Amera,broj Latino ludaka koi sisaju USA je ogromana da Americku vojsku 80% cine Latino za papire je istinita,najveci broj vojnika USA je iz Gvatemale,Meksika itd e sad o osvajanju Albanije i Kosova NE znam dal je istina

 3. kojic jovan says:

  Sto je babi milo to joj se i snilo...

 4. Djoka Brica says:

  Daj Boze da bude tako kako Dejan Lucic govori.

 5. Boško says:

  Al se čovek nalupeta. Zašto uopšte objavljujete ovakve budaleštine?

 6. Zdravko Kupusar says:

  E to je lazni patriota. Ovi placenici sto sire price da zbune ljude. Cilj im je svima isti.

 7. Miraš says:

  Amerikanci su ipak negde u svetu povukli svoje vojne snage i to u potpunosti, doduše tvrdeći da ih privremeno povlače. Naprimer početkom aprila ove godine američke vojne snage napustile su Libiju. Šta ako Tramp zbog obračuna sa svojim protivnicima kod kuće odustane od dosadašnje američke zaštite Šiptarskih terorističkih lidera? Zašto bi Tramp savesno i dosledno štitio zla čeda Klintonovih, a Klintonovi njemu konstantno radili su i rade o glavi? Ako bi UČK teroristička družina bila kažnjena i našla se u procesu odlaska sa vlasti u Prištini, šta bi se onda dešavalo na tkzv. Kosovu? Šiptari na Kosovu kako bi videli svoju perspektivu, ako nemaju podršku aktuelnog američkog predsednika kakvu su dosad imali i kakvu oni očekuju? Obračun sa dubokom državom i Klintonovima istovremeno bi mogao biti Trampov doprinos iseljavanju Šiptara sa Kosova.

 8. Miraš says:

  Zašto pominjem baš Libiju Libiju? Pronadjite tekst: „Došli smo, videli smo, umro je“ — Hilari Klinton o Gadafiju (video) 21.10.2016 Klintonova je tokom jednog intervjua prokomentarisala situaciju u Libiji, i to ne na način na koji bi jedna političarka trebala da govori o državi i smrti čoveka sa kojim su američke vlasti u jednom periodu blisko sarađivale. Uz grohotan osmeh, Klintonova je rekla: „Došli smo, videli smo, umro je!“ ... Prošlo je osam godina od smrti bivšeg libijskog predsednika Muamera el Gadafija. Najpre je ranjen u napadu NATO aviona na njegov konvoj, a zatim libijski pobunjenici, koji su imali podršku Vašingtona i NATO-a, maltretirali su ga i iživljavali su se na njemu na najgori mogući način.... Tramp je dozvolio Halifi Haftaru da te pobunjenike očisti iz Libije! Kada se završi ta vojna operacija sigurno će u Libiji biti organizovana i sudjenja. Da li će se dogoditi i sudjenje Klintonovima u Americi? Onda vrlo lako mogu doći na dnevni red i zlodela Klintonovih na Balkanu.

 9. Miraš says:

  Nekako ne verujem da će Tramp vodjen interesima države SAD ići po svetu i zataškavati velika i zločinačka govna koja su iza sebe ostavili Klintonovi, a kod kuće oni Klintonovi i ostala veoma moćna klika će i dalje njemu raditi o glavi. U interesu tako moćne države on bi mogao ta njihova zlodela po svetu da prećuti i zabašuri, ali u svom interesu i u interesu svojih bližnjih on će kadtad morati da se ozbiljnije bori protiv njih. Sporije se to odmotava zato što je reč baš o velikim moćnicima, ali moguće je.

 10. Boban za Srpskog Cara i carevinu Srbiju says:

  Prosto ne znam šta je sve taj lučić? Sam je rekao da je mason, pa onda da je malteški vitez... Šta još nije rekao i šta će tek da nam kaže čućemo, ali ako neko imajući u vidu šta je sve on govorio kaže da muti vodu onda ćemo se složiti. Muti li muti da naivni koje je uspavao svojim pričama popiju malo od te mutne vode, a onda neka im je sam Gospod u pomoć! Doći će Ruski Car, ali tek posle velikih stradanja Rusije, ali i Srbije. Mora prvo da se talog koji se digao na površinu očisti. Zato prvo se pripremimo za velika stradanja, a potom ko preživi pričaće.

 11. rajko says:

  Problem je u tome što je zapad na prostoru bivše SFRJ i Balkana toliko zabrljao da sad više nema ni jednog dobrog, trajnog i korisnog rešenja. Sva su podjednako loša. I ovo koje nagoveštava Lučić, a koje uključuje preraspodelu teritorija nije mnogo korisno. Zapadu je svako podjednako beskorisno kao i svako drugo, jer su iscedili sve što se ovde moglo iscediti, a nas bi koštalo dodatnih napora i troškova oko konfigurisanja novih državnih i društvenih pravila. Jedino bi možda šiptarima bilo nešto bolje jer bi mogli da u nešto uredjenijoj državi igraju na svoja manjinska prava i druge trice i kučine i izvlače korist iz njih. Ali mi nemamo kud, nego da krenemo tim putem. Nama je ostavljen još samo taj maksimalistički pravac ako hoćemo da zaštitimo Srbiju i Srbe i preživimo. Kako inače izaći na kraj sa pomahnitalim kriminalnim i terorističkim strukturama na KiM i u Albaniji koje se ne daju ubediti da ne smeju da diraju srpski narod, da ne smeju da ruše i umištavaju srpsku kulturnoistorijsku baštinu, da ne smeju da podbunjuju svoje saplemenike i muslimane u Srbiji, da moraju da prihvate rezoluciju 1244 i povinuju se odluci SB UN? Ja ne vidim da mi više imamo i jedno političko sredstvo za to. Lepo su nam zakuvali krizu, ostavili nam samo vojna sredstva i sistematski nas guraju iz rata u rat uz dreku kako smo mi ratoborni. Ali što nam je, to nam je. Nadam se da nakon okončanja ove kosmetske krize neće biti više ni jedne, da će to biti kraj ratovanja za Srbe i da ćemo nakon toga moći da se posvetimo obnovi, razvoju i čišćenju ove naše jadne, uništene zemlje.

 12. Đorđe says:

  Malo se zezno, nije to ruska vojska nego srpska obučena u ruske uniforme.

 13. Simon Saivil says:

  Interesantna cetiri komentara. Sva cetiri se svode na aforizam koji US, NATO i EU prodaju vec dvadeset godina: Srbi treba da prihvate stvarnost.

 14. Budi Bog s nama says:

  Kao što postoje nadri-lekari, tako postoje i ovi nadri-prognozeri, ima ih puno tu spada i g-din Lazanski, dok kod ovog Lučića ima 1do2% posto istine teorijski gledano, dok je sve ostalo puko nagađanje, pa šta bude, dobro u svemu tome da je on optimista. On je u biti tip kao i mngi drugi u stanju da vam baš dugo priča a da vam ništa ne kaže u potpunosti zato što šeta po temama i nije dorečen jer nije ni upućen a koliko se sam hvali on pripada i templarima i masonima i još nekima, ali i ta samohvala je zato što želi da se nenormalno eksponira i privlači pražnju javnosti.

 15. petrovgrad says:

  Ja sam skoro pre tri decenije čitao knjigu Islamska republika Nemačka. Tada je bilo čisto proročanstvo. Danas pogodak sto-posto. To sa Šiptarima ima smisla. 80-tih se baratalo sa cifrom od oko dva miliona Šiptara na KiM. DANAS IH IMA OKO 480.000. To je činjenica. Ko ih je usmerio na put, ko im je dao autobuse, ko ih je vodio preko kanala, preko njiva do Mđarske put EU, i td. Milošević kad ih razjurio preko Prokletio popili smo NATO bombe. E Kad su na scenu nastupili Djindić, Tadić, Nikolić Vučić isto su to NASTAVILI ALO MALO KULTURIŠKA. Samo neka vežbaju plivanje do Sicilije. Zna se nova granica izmedju Pravoslavlja i Katoličanstva su Alpi.

 16. Istina says:

  Čovek nije pesimista (kao većina srba), nego optimista, u njegovoj priči ima 80% istine, ko ne veruje neka ćuti i čeka, najlakše je odustati i reći Kosovo je prodano, šiptari se šire do Niša, prodali su svetu zemlju, i tako dalje... Prije 15 godina sam ga lično upoznao i nisam mu verovao da će Francuska i Nemačka da budu islamske države, sada kada se sve ovo desilo (kriza sa migrantima, isil u evropi, teroristički napadi) sada se narod ućuteo i sada su shvatili da čovek ima veze u svojim redovima i piše ono o čemu je bio obavešten. Ne podcenjujte nikoga i nemojte da vas ništa ne iznenadi, narod će shvatiti ali većini će biti kasno. Oni Srbi koji su prodali zemlju na Kosovu izdali su i Cara Lazara i Srbiju i napravili budale od srbskog naroda. Postoji još časti i obraza medju srbima, a to su oni srbi sa Kosova koji su ostali na svojim ognjištima, nisu prodali ni zemlju, ni obraz, ni čast... Zato ne podcenjujte reči Dejana Lučića, jer je u svetim knjigama zapisano da će Rusi povratiti Kosovo Srbima, što čovek lepo priča ali ga vlastiti narod pravi ludim...

  • metohija says:

   Ja sam jedna od tih kojoj je (i bratu i dvema sestrama) u prelepoj Metohiji, koju niko ne pominje kada se govori o KiM, u istočkoj dolini ostalo 6 hektara izuzetno plodne zemlje. Imamo sve papire, čak i turske tapije koje su pisane arapskim pismom (pošto je Turska na latinicu prešla 1929. godine). Dešava se to da se šiptar naselio (naravno nasilno), da je napravio kuću, da je delove imanja prodao drugom šiptaru,da je i taj drugi šiptar napravio kuću a sve to uz aminovanje nazovi-kosovske države. Oni su mu po osnovu korišćenja dali sve papire da je imanje njegovo, a nama, papire da nam se oduzima zemlja, bez prava žalbe. Ljudi mi kad pričam o ovom slučaju kažu da se žalimo sudu u Strazburu. Međutim ni to ne možemo, jer ta država nije međunarodno priznata. Čula sam da mi nismo usamljen slučaj, da takvih ima još. Pa šta raditi. Pored svog bogatstva mi smo raseljeni, obespravljeni, materijalno urnisani,

 17. mrzim sve hrvacko says:

  Ne govori to samo Lučić nego i ja godinama (dosta pre njega) i mnogi Srbi. Sve što brani šipce je bondstil inače još od '98.šipaca na KiM ne bi bilo. Tada su ih odbranili čemerikanci. Ali nisu više '90-te! A šta je bondstil za Ruse ??? 1 dan posla. Vidim ima puno botova i/ili glupih srba...poručujem im da slobodno idu za KROmanjoniju, tamo su njihovi, što se kaže-najgori srbi su hrvati. Jer dokle će misliti "daleko je Rusija...ne zanimamo ih...", a Venecuela je blizu??? Sirija je blizu??? Ne treba Rusima njihova nafta, nije zbog toga kao što nije ni zbog "blizine", imaju svega više od svih, nego Balkan je kao i Sirija i Venecuela za Rusiju od strateškog značenja i Srbiju NE SMEJU da prepuste NATO paktu.

  • Velika Metla says:

   Ne pitaju se "zašto americi nije Balkan daleko? Nego samo konstatuju da je Rusija daleko! Balkan je po SVAKOM PITANJU bliži Rusiji nego naci-americi. Nego mnogi koji ostavljaju komentarluke ovde su se ugledali na prCednika Stradije,pa šire defetizam,strah,kukavičluk,kapitulantstvo! Pa i daje sve to tako kako oni pišu,misle,govore to se NIKADA javno ne iznosi!

 18. A akoM says:

  Dejan Lučić je došao skoro do polovine priče!Ali nije shvatio da mir dolazi ili kad pobjednik uništi poraženog,ili kad se obje strane to dogovore,a ne kako bi to samo jedna strana htjela!Zato će rat koji spominje,trajati puno duže nego što kaže,tj.27 godina,i granica će prvo ići prema zapadu,a onda prema istoku!I završiti će tamo gdje i treba završiti jer rat bez toga neće prestati!

 19. Aleksandar says:

  Gospodin Lučić zna šta priča,američki dug iznosi preko 20 triliona dolara a američki Petro dolar više niko ne prima kao sredstvo plaćanja tako da su ekonomski pukli a samim tim i vojno

 20. persida says:

  Od kada su osnovae Federalne rezerve, 1913, Amerika je u dugu do guse. Kako to da do sada nije vec propala?

 21. Milank says:

  Ovaj se nalupao po običaju za sve pare. I tako već godinama. Da citiram Arsu (K. Golubović): "Da li je bila pijana ili drogirana ne znam, ali normalna bila nije".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *