ШОКАНТНЕ ПРОГНОЗЕ: Нема будућности за Украјину

ŠOKANTNE PROGNOZE: Nema budućnosti za Ukrajinu

16 oktobra 2023

Zapad svim sredstvima pokušava da obmane aktuelni kijevski režim, obećavajući razne beneficije, iako je svestan da za Ukrajinu nema budućnosti.

Poljsko izdanje Mis Polska objavilo je novi članak kolumniste Konrada Renkasa koji je govorio o tome kakva budućnost čeka Ukrajinu.Njegove prognoze nisu baš ohrabrujuće. Prema njegovom mišljenju, ako Zapad shvati da gubi kontrolu nad zemljom, pretvoriće je u opustelo područje, ne razmišljajući ni o posledicama po obične Ukrajince koji su postali žrtve u ovom sukobu.

Renkas piše da Zapad već zastrašuje Kijev glađu i hladnoćom, ali Ukrajina toga ne treba da se plaši. U bliskoj budućnosti može postati pustinja. Dokle god država pruža Zapadu bilo kakvu korist – to se neće desiti, ali ako se situacija promeni – zemlja će praktično prestati da postoji.

Podsetimo, odnosi Poljske i Ukrajine su se u poslednje vreme ozbiljno pogoršali. Jedan od glavnih razloga za to je odluka Varšave da produži zabranu uvoza poljoprivrednih proizvoda sa teritorije Ukrajine.

(Vebtribune)

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Sta, zar kauboji nece da se presele u Ukrajinu? Kuku lele, bacene pare.

  2. Ficko says:

    Ukrajina i te kako ima budućnost ukoliko Rusija uspostavi nadzor nad ovom teritorijom i suzbije sve nacističke ideje u glavama nepatriota Ukrajine. Tragično je što Ukrajinci gube glave za interese zapadnjačkih i prozapadnih kriminalaca na čelu države napunivši im glavu da je odbrana zemlje patriotski čin i zloupotrebljavajući ustav zemlje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *