ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Путина је на власт довело бомбардовање Србије 1999. године (ВИДЕО)

ŠOKANTNE TVRDNJE: Putina je na vlast dovelo bombardovanje Srbije 1999. godine (VIDEO)

12 marta 2019

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je Dragomir Anđelković.

KOMENTARI5 komentara

 1. milorad2 says:

  pa tada su rusi shvatili šta se NJIMA sprema i odlučeno je da se deluje,rusija ima deep state isto kao i amerikanci ali oni se manje eksponiraju i daleko suptilnije mešaju u političke i bezbednosne procese, u americi je to otišlo predaleko i realno počinje da predstavlja opštu opasnost na svetskom nivou.Uopšte MNOG toga se prelamalo kroz prizmu bivše jugoslavije i krize koja nam je nametnuta , delom akao sociološko-borbeni eksperiment,proizvodnja i upravljanje krizama i proigrvanje kontra-mera, ZATO je to toliko dugo i trajalo ali na kraju je izašlo skoro van svake kontrole, da u rusiji tog trenutka nije bilo takvo rasulo kao što je bilo incident na prištinskom aerodromu bi imao MNOGO opasne posledice,i sad je upravo PONOVO takva situacija.Mislim da je napad USA na rusiju pitanje vemena , kratkog vremena, jer su očigledne završne pripreme zapadnog saveza za taj napad.To je sad veoma blizu 2-3 god ne više amožda i sutra počne recimo.

 2. Budi Bog s nama says:

  Putina je na vlast doveo veliki medvjod Jeljcin, dugo ga je planirao i upućivao u sranje stvari jer su duboko zagazili sa Gorbačovom ka uništenju zemlje američkom demokratijom. Jeljcin se od toga nikada nije otreznio, mislim da je i umro sa par promila u krvi. Putin je počeo najpre da podiže ekonomiju pomoću izgradnje i prodaje gasa firm Gaspromnjet, zatim je počeo što nastavlja i danas da istrebljuje oligarhe i strane bankare iz Rusije. Asada pomaže jer je ovaj uzor koji je ostao nevid pred uticajem uvođenja američke demokratije u njegovu zemlju, što je ideal i za rusku i svaku slobodarsku zemlju. Bog je blagoslovio Putina da spašava Rusiju i usput svaku slobodarsku zemlju. Zato Putin ima raketu sa nazivom "sotona" jer se sotona sotonom izbija.

 3. test01 says:

  Jako dobra i zanimljiva emisija sa sasvim realnom analizom. Hvala redakcijo

 4. Vladimir says:

  Pa dobro,mofao je raketu da nazove Sveti Ilija Gromovnik !

 5. samostalan says:

  Putina je na vlast postavio izdajnik Jeljcin. Putin je nastavio istim putem, a da bi to prikrio, uradio je i neke dobre stvari, ali nista bitno za ruski narod koji i dalje zivi u bedi i kultu licnosti. Kad cujem da su iz Rusije proterani stranci koji joj rade o glavi i da su pohapseni SVI BANKARI, mocicu da poverujem da se u Rusiji nesto desava. Ovako desava se samo iluzija zvana Putin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *