ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ РУСКОГ ЕКСПЕРТА

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ РУСКОГ ЕКСПЕРТА

28 септембра 2020

Руски политиколог Јевгениј Сатановски указао је на знакове да САД и њихови савезници сукоб са Русијом припремају за прелазак у врућу фазу.

Тренутни хибридни рат земаља колективног Запада против Русије, у којем је Москва постала предмет политичког прогона и мета систематских напада санкција Сједињених Држава и њихових савезника, само је предуслов за започињање правог рата против Руске Федерације.„Серија информативних напада и рат санкцијама против Русије само су увод у прави рат“, рекао је Сатановски овом приликом.

Истовремено, примећено је да за сада нема стварне размене војних удара. Међутим, може се уочити како Запад активно ради на „дехуманизацији“ Руске Федерације у очима светске заједнице како би оправдао предстојећу оружану агресију на Москву.

У овом контексту, политиколог је рекао: „Рат је на прагу, један по један непријатељ заузима положај“.

У прилог свом становишту, експерт је приметио да је Запад претрпео неуспех у Украјини, где није успео да заузме Kрим и део Донбаса.

Међутим, потенцијални противници Руске Федерације већ су успели да се утврде на Балтику, у Молдавији, Грузији, као и у другим регионима постсовјетског простора.

У том контексту, вреди размислити о актуелним догађајима у Белорусији, где је „игра далеко од играња“.

Резимирајући ову ситуацију, стручњак је забележио политичку „збрку“ уочену у САД-у и ЕУ, која још једном подстиче Запад да започне рат, што ће омогућити да се, због конфронтације са спољним непријатељем, реши значајног дела непремостивих унутрашњих проблема држава, јер „сваки поремећај решава добро припремљена војна операција “.

На питање шта ће бити када Русија покрене нуклеарни арсенал по европским градовима на Западу нико нема одговор.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI5 коментара

 1. milorad3 says:

  oa oni misle da se nuklearni odogovr neće desiti tu je i ceo problem sa budalama,neka im rusi spale neki nevažni grad , recimo u litvaniji ili poljskoj pa će da razsmisle onda :)Treba baciti jednu bobmu čisto probe radi na nekog od kerova koje puckaju protiv rusije.I to što pre to bolje.

 2. persida says:

  Pa, cilj i jeste u tome da Rusi uniste Evropu kako bi Ameri ponovo zajahali i Evropu i Rusiju. Jevrejin po majci, tovaris Putin, radi na tome sa svojim masonsim bratom Trampom.

  • milorad3 says:

   ne kažem celu evropu, jedna pokazna vežba bi oladila glave. Recimo američka baza u rumuniji je idealna i bitna vojna meta a američka mornarica i avijacija svaki dan provociraju sukob i verovatno će na kraju i da otvore vatru prvi a da onda tvrde kako su ruski "trovači" napali njih.Rumjuni mi uopte nisu jasni , bukvalno su nacrtali metu na svojim glavama ta baza koju su oni dozvolili da poprimi tu veličinu je sigurno PRVA na listi ruskih nuk.meta i ona neće biti gadjana sa nekom malom bombicom tu će da rade megatoni.Opasno je sranje ako je budu gadjali u zimu ima sve da padne kod nas i zato u otkrovenju piše da molimo Boga da rat počne u leto a ne u zimu.SVE PIŠE prosto je neverovatno da se sve i dešava upravo po tom redu, eno padale su mrtve ptice pre neki dan i padaće opet, to su sve navedeni znakovi tog predskazanja sv.Jovana.Ne mogu čak ni da se plašim više jer nema svrhe,strah readi straha je besmislen.

 3. Sloba says:

  Mislim da je Rusija razgovetno poručila "Ako Rusija ne treba da postoji na ovoj planeti, onda i ta planeta ne treba da postoji".

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u