ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ РУСКОГ ЕКСПЕРТА

ŠOKANTNE TVRDNJE RUSKOG EKSPERTA

28 septembra 2020

Ruski politikolog Jevgenij Satanovski ukazao je na znakove da SAD i njihovi saveznici sukob sa Rusijom pripremaju za prelazak u vruću fazu.

Trenutni hibridni rat zemalja kolektivnog Zapada protiv Rusije, u kojem je Moskva postala predmet političkog progona i meta sistematskih napada sankcija Sjedinjenih Država i njihovih saveznika, samo je preduslov za započinjanje pravog rata protiv Ruske Federacije.„Serija informativnih napada i rat sankcijama protiv Rusije samo su uvod u pravi rat“, rekao je Satanovski ovom prilikom.

Istovremeno, primećeno je da za sada nema stvarne razmene vojnih udara. Međutim, može se uočiti kako Zapad aktivno radi na „dehumanizaciji“ Ruske Federacije u očima svetske zajednice kako bi opravdao predstojeću oružanu agresiju na Moskvu.

U ovom kontekstu, politikolog je rekao: „Rat je na pragu, jedan po jedan neprijatelj zauzima položaj“.

U prilog svom stanovištu, ekspert je primetio da je Zapad pretrpeo neuspeh u Ukrajini, gde nije uspeo da zauzme Krim i deo Donbasa.

Međutim, potencijalni protivnici Ruske Federacije već su uspeli da se utvrde na Baltiku, u Moldaviji, Gruziji, kao i u drugim regionima postsovjetskog prostora.

U tom kontekstu, vredi razmisliti o aktuelnim događajima u Belorusiji, gde je „igra daleko od igranja“.

Rezimirajući ovu situaciju, stručnjak je zabeležio političku „zbrku“ uočenu u SAD-u i EU, koja još jednom podstiče Zapad da započne rat, što će omogućiti da se, zbog konfrontacije sa spoljnim neprijateljem, reši značajnog dela nepremostivih unutrašnjih problema država, jer „svaki poremećaj rešava dobro pripremljena vojna operacija “.

Na pitanje šta će biti kada Rusija pokrene nuklearni arsenal po evropskim gradovima na Zapadu niko nema odgovor.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. milorad3 says:

  oa oni misle da se nuklearni odogovr neće desiti tu je i ceo problem sa budalama,neka im rusi spale neki nevažni grad , recimo u litvaniji ili poljskoj pa će da razsmisle onda :)Treba baciti jednu bobmu čisto probe radi na nekog od kerova koje puckaju protiv rusije.I to što pre to bolje.

 2. persida says:

  Pa, cilj i jeste u tome da Rusi uniste Evropu kako bi Ameri ponovo zajahali i Evropu i Rusiju. Jevrejin po majci, tovaris Putin, radi na tome sa svojim masonsim bratom Trampom.

  • milorad3 says:

   ne kažem celu evropu, jedna pokazna vežba bi oladila glave. Recimo američka baza u rumuniji je idealna i bitna vojna meta a američka mornarica i avijacija svaki dan provociraju sukob i verovatno će na kraju i da otvore vatru prvi a da onda tvrde kako su ruski "trovači" napali njih.Rumjuni mi uopte nisu jasni , bukvalno su nacrtali metu na svojim glavama ta baza koju su oni dozvolili da poprimi tu veličinu je sigurno PRVA na listi ruskih nuk.meta i ona neće biti gadjana sa nekom malom bombicom tu će da rade megatoni.Opasno je sranje ako je budu gadjali u zimu ima sve da padne kod nas i zato u otkrovenju piše da molimo Boga da rat počne u leto a ne u zimu.SVE PIŠE prosto je neverovatno da se sve i dešava upravo po tom redu, eno padale su mrtve ptice pre neki dan i padaće opet, to su sve navedeni znakovi tog predskazanja sv.Jovana.Ne mogu čak ni da se plašim više jer nema svrhe,strah readi straha je besmislen.

 3. Anderlecht says:

  Budemo vidjeli.

 4. Sloba says:

  Mislim da je Rusija razgovetno poručila "Ako Rusija ne treba da postoji na ovoj planeti, onda i ta planeta ne treba da postoji".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *