ШОКАНТНО – ЕВРОПА ПУЦА ПО ШАВОВИМА: Италијанска власт ПОДРЖАВА РУШЕЊЕ МАКРОНА

ŠOKANTNO – EVROPA PUCA PO ŠAVOVIMA: Italijanska vlast PODRŽAVA RUŠENJE MAKRONA

7 januara 2019

Lider italijanskog pokreta Pet zvezdica i zamenik italijanskog premijera, Luiđi di Majo, danas je pružio podršku francuskom pokretu „Žuti prsluci“.

„Žuti prsluci ne posustajte“, napisao je Di Majo na blogu pokreta Pet zvezdica, prenela je agencija Ansa.„Pokret Pet zvezdica je spreman da vam pruži potrebnu podršku. Kao i vi, i mi snažno osuđujemo one koji su izazvali nasilje na protestima, ali dobro znamo da je vaš pokret miroljubiv…“, naveo je Di Majo.

Podršku „Žutim prslucima“ je pružio i italijanski ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini, ali je dodao da apsolutno osuđuje svaku epizodu nasilja.

„Podržavam pristojne građane koji protestuju zbog predsednika koji vlada protiv svog naroda, ali apsolutno i odlučno osuđujem svaku epizodu nasilja koje nije potrebno nikome“, naveo je Salvini, prenela je Ansa.

KOMENTARI3 komentara

  1. milorad says:

    Sipmatična francuska demokratija na delu, sa gumenim metcima, pendrecima i povišicama policiji(koja je normalno odmah iskoristila šansu da uzme još neku kintu:))Nihilizam je na delu a makron je bnakarski birokrata NAMETNUT FRANCUSKOJ,zato se ovo i dešava , da postoji demokratija u francuskoj, LE Pen bi sad bila predsednik francuske.ZATO su ovi protesti, PREVARENIH i POKRADENIH.Tek će biti haosa.

  2. Velika Metla says:

    "duboka država" i njena služinčad dobijaju zasluženo!

  3. Dani says:

    Mnogo puta sam do sada napisao/rekao da ce svako ko nas je i malo "podkacijo" na kraju dobiti svoje Kosovo.Zasluzeno!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *