ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ! Амерички специјалци прерушени упали у Газу! НАЂЕНИ ИЗРЕШЕТАНИ!

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ! Амерички специјалци прерушени упали у Газу! НАЂЕНИ ИЗРЕШЕТАНИ!

26 октобра 2023

Пензионисани пуковник америчке војске Даглас Мекрегор отркио да су америчке специјалне јединице недавно покушале да се инфилтрирају у појас Газе.

Према његовим речима, задатак америчких специјалаца, који су у Газу ушли са израелским специјалцима, био је прикупљање информација о израелским таоцима које држи Хамас, и покушај њиховог ослобађања. Међутим, Мекрегор је открио да су сви они нађени изрешетани. Претрпели су тешке губитке, додао је.Мекрегор је то рекао америчком новинару Такеру Kарлосну, додајући и заузимајући став да америчка војска више нема довољно снага за било какав велики рат, будући да је већ одавно исцрпљена ратом у Украјини.

То није нов став Мекрегора, који се придружио кампањи некадашњег америчког председника Доналда Трампа у трци за нови председнички мандат, будући да се већ неколико пута оглашавао о најновијем израелско-палестинском сукобу.

Његов став и тада је био да Америци не треба рат ширих размера и да спољна политика Вашингтона мора да буде да се дипломатијом пронађу решења за конфликт у Појасу Газе, за који је рекао да уопште није изненађење што је избио јер је реч о региону који јепун мржње.

Уколико би се допустило да се овај рат прошири, умешао би се и Иран, Турска, а потом и Русија а на крају и Kина, која подржава Русију и Иран. Изгубићемо, говорио је Мекрегор пре неколико дана.

KOMENTARI6 коментара

 1. da da says:

  Specijalci su navikani.Najači vojnik je onaj koji mora,koji brani svoj prag,decu,ženu,familiju,svoj narod.

 2. Iszmet Abdur hamid says:

  To je zato sto nisu poslali Djon Ramba nego neke verovatno latino amerikance koji su slabi, ali kad dodje Djon Rambo i Expendable spencijalci, videce onda taj Hamas...i jos ako dodju hrvati, obrali su bostan i to zeleni😂😂😂

 3. Velika Metla says:

  СВАКА ЧАСТ ТОМЕ КО ИХ ЈЕ ИЗРЕШЕТАО ! Свака му част ! БРАВО !

 4. Ficko says:

  Šta Amerikanci traže tamo? Treba da znaju da su legitimna meta i nije ni čudo što su likvidirani. Treba da se uzmu u pamet dok se na njih nije sručio bes celog sveta koji su oni decenijama terorisali.

 5. Dejan says:

  Samo ubijaj belosvetske zlotvore.

 6. Zeka says:

  U ratnim uslovima se nad prerušenim uljezima ne primenjuju nikakve konvencije ratnog prava. Potpuno su izvan svakog zakona. Očigledno, tako su i prošli...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u