ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ! Амерички специјалци прерушени упали у Газу! НАЂЕНИ ИЗРЕШЕТАНИ!

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Američki specijalci prerušeni upali u Gazu! NAĐENI IZREŠETANI!

26 oktobra 2023

Penzionisani pukovnik američke vojske Daglas Mekregor otrkio da su američke specijalne jedinice nedavno pokušale da se infiltriraju u pojas Gaze.

Prema njegovim rečima, zadatak američkih specijalaca, koji su u Gazu ušli sa izraelskim specijalcima, bio je prikupljanje informacija o izraelskim taocima koje drži Hamas, i pokušaj njihovog oslobađanja. Međutim, Mekregor je otkrio da su svi oni nađeni izrešetani. Pretrpeli su teške gubitke, dodao je.



Mekregor je to rekao američkom novinaru Takeru Karlosnu, dodajući i zauzimajući stav da američka vojska više nema dovoljno snaga za bilo kakav veliki rat, budući da je već odavno iscrpljena ratom u Ukrajini.

To nije nov stav Mekregora, koji se pridružio kampanji nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa u trci za novi predsednički mandat, budući da se već nekoliko puta oglašavao o najnovijem izraelsko-palestinskom sukobu.

Njegov stav i tada je bio da Americi ne treba rat širih razmera i da spoljna politika Vašingtona mora da bude da se diplomatijom pronađu rešenja za konflikt u Pojasu Gaze, za koji je rekao da uopšte nije iznenađenje što je izbio jer je reč o regionu koji jepun mržnje.

Ukoliko bi se dopustilo da se ovaj rat proširi, umešao bi se i Iran, Turska, a potom i Rusija a na kraju i Kina, koja podržava Rusiju i Iran. Izgubićemo, govorio je Mekregor pre nekoliko dana.

KOMENTARI



6 komentara

 1. da da says:

  Specijalci su navikani.Najači vojnik je onaj koji mora,koji brani svoj prag,decu,ženu,familiju,svoj narod.

 2. Iszmet Abdur hamid says:

  To je zato sto nisu poslali Djon Ramba nego neke verovatno latino amerikance koji su slabi, ali kad dodje Djon Rambo i Expendable spencijalci, videce onda taj Hamas...i jos ako dodju hrvati, obrali su bostan i to zeleni😂😂😂

 3. Velika Metla says:

  SVAKA ČAST TOME KO IH JE IZREŠETAO ! Svaka mu čast ! BRAVO !

 4. Ficko says:

  Šta Amerikanci traže tamo? Treba da znaju da su legitimna meta i nije ni čudo što su likvidirani. Treba da se uzmu u pamet dok se na njih nije sručio bes celog sveta koji su oni decenijama terorisali.

 5. Dejan says:

  Samo ubijaj belosvetske zlotvore.

 6. Zeka says:

  U ratnim uslovima se nad prerušenim uljezima ne primenjuju nikakve konvencije ratnog prava. Potpuno su izvan svakog zakona. Očigledno, tako su i prošli...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *