ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ: Харадинај умешан у терористичке нападе – ЕВО ГДЕ! ЕВРОПА ЋЕ БИТИ БЕСНА

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ: Харадинај умешан у терористичке нападе – ЕВО ГДЕ! ЕВРОПА ЋЕ БИТИ БЕСНА

5 фебруара 2019

Председник скупштинског одбора за KиМ Милован Дрецун открио је да се иза терористичких напада на Мадрид и Лондон крије Харадинајев клан коме одговара стварање Велике Албаније како би могли несметано да шире своје криминалне активности, а да за одређене акције имају чак и подршку страних обавештајних служби.

– Прво што су урадили ови из међународних мисија ишли су по кућама и тражили оружје. И то што је било оружја, и са дозволама, одузели су, али нису Албанцима. Албанци који се крећу по организованим криминалним групама имају дозволу за оружје. По подацима УН има 500.000 комада различитих врста оружја код Албанаца, у питању је илегално оруже. Дакле, не шверцује се само дрога већ и оружје – рекао је Дрецун и изнео један интересантан податак:

– Експлозив за јавни напад у Лондону и Мадриду дошао је управо из Албаније, из магацина албанске армије и то је Харадинајев клан био укључен у то. Шверц оружја је веома уносан посао. Најлакше га је наћи на Kосмету. Муницију можете да купите било где, када не постоје институције, када оне не фунционишу како би требало, када су корумпиране, када имате тајну власт…– Kосово је слободна териотрија за деловање мафије. Тамо где влада мафија, људи су потпуно неслободни, они су таоци тих мафијашких послова и тој мафијашкој хоботници одговара да постоји Велика Албанија. Односно, да формално постоји, а да они ммогу слободно да се крећу и раде своје илегалне послове и то све пред очима међународне заједнице – тврди је Дрецун.

Дрецун тврди да су у студији НАТО-а идентификовани сви криминални кланови, са њиховим носиоцима и челним људима:

– Показивао сам документаицју УМНИK полиције Они су идентификовали један од канала за шверц дрогу из Авганистана. Дакле, мрски непријатељи Американаца, Талибани, шверцују дрогу, она долази до Турске, у Туској је преузима једна група албанских мафијаша са Kосмета.

– Пребацује се у Македонију, у Скопљу се препакују у мање пакетиће, долазе камиони из америчке базе, пребацују се у камионе са храном. онда иду преко Ђенерал Јанковића, где их чекају амерички официри, да би слободно прошли, достављају једном од Албанаца који држи кафић и тако иде даље та дрога. Онда се поставља питање како американци дозвољавају сличне ситуације када се боре против Талибана – закључио је Дрецун.

(Srbija Danas)

KOMENTARI6 коментара

 1. samostalan says:

  Albanci drze Evropu u saci.

 2. Slobodanka says:

  OPASNE OPTUŽBE IZ EVROPE NA RAČUN ALBANACA: To vam je EVROPSKA KOLUMBIJA i CARSTVO DROGE! Britanski list Indipendent pisao je 29.01.2019. godine Britanski list u opširnom tekstu pod naslovom "'Evropska Kolumbija' - Kako je mala Albanija postala sedište krijumčarenja droge kontinenta", navodi da albanski klanovi se svrstavaju među najveće trgovce kokainom, herionom i kanabisom u svetu, evropski i američki policijski zvaničnici opisivali su Albaniju kao najvećeg dobavljača kanabisa za EU, kao i važnu tranzitnu tačku za heroin i kokain. Na osnovu vrednosti zaplena droge, postoje procene da samo posao sa marihuanom vredi tri ili četiri milijarde dolara godišnje, što je polovina BDP-a Albanije. - Jadransko more je sada autoput za krijumčarenje droge - izjavio je opozicioni poslanik u albanskom parlamentu i bivši vojni oficir Džemal Đunkši. Eksperti Albaniju opisuju kao "evropsku Kolumbiju" navodeći da su narko-klanovi povezani sa policajcima i političarima.

 3. Velika Metla says:

  Колико секунди ће стара ..рва да буде бесна? Максимум секунду ипо!

 4. Nebojša says:

  Milovan Drečun koji je zlikovce Nebojšu Pavkovića i Vladimira Lazarevića nazivao, “legendarnim srpskim vojskovađama … u drugom kosovskom boju 610 godina kasnije”, je vaskrsavanje novinarske vedete ratnog huškanja.

  • Dani says:

   Mi na ovom portalu ne racunamo komentare hustasa...NESOJsa potrazi lecnicku pomoc!!!

 5. Budi Bog s nama says:

  Ma, fak.. Dobiće oni po njušci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u