ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ: Харадинај умешан у терористичке нападе – ЕВО ГДЕ! ЕВРОПА ЋЕ БИТИ БЕСНА

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Haradinaj umešan u terorističke napade – EVO GDE! EVROPA ĆE BITI BESNA

5 februara 2019

Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun otkrio je da se iza terorističkih napada na Madrid i London krije Haradinajev klan kome odgovara stvaranje Velike Albanije kako bi mogli nesmetano da šire svoje kriminalne aktivnosti, a da za određene akcije imaju čak i podršku stranih obaveštajnih službi.

– Prvo što su uradili ovi iz međunarodnih misija išli su po kućama i tražili oružje. I to što je bilo oružja, i sa dozvolama, oduzeli su, ali nisu Albancima. Albanci koji se kreću po organizovanim kriminalnim grupama imaju dozvolu za oružje. Po podacima UN ima 500.000 komada različitih vrsta oružja kod Albanaca, u pitanju je ilegalno oruže. Dakle, ne švercuje se samo droga već i oružje – rekao je Drecun i izneo jedan interesantan podatak:

– Eksploziv za javni napad u Londonu i Madridu došao je upravo iz Albanije, iz magacina albanske armije i to je Haradinajev klan bio uključen u to. Šverc oružja je veoma unosan posao. Najlakše ga je naći na Kosmetu. Municiju možete da kupite bilo gde, kada ne postoje institucije, kada one ne funcionišu kako bi trebalo, kada su korumpirane, kada imate tajnu vlast…– Kosovo je slobodna teriotrija za delovanje mafije. Tamo gde vlada mafija, ljudi su potpuno neslobodni, oni su taoci tih mafijaških poslova i toj mafijaškoj hobotnici odgovara da postoji Velika Albanija. Odnosno, da formalno postoji, a da oni mmogu slobodno da se kreću i rade svoje ilegalne poslove i to sve pred očima međunarodne zajednice – tvrdi je Drecun.

Drecun tvrdi da su u studiji NATO-a identifikovani svi kriminalni klanovi, sa njihovim nosiocima i čelnim ljudima:

– Pokazivao sam dokumentaicju UMNIK policije Oni su identifikovali jedan od kanala za šverc drogu iz Avganistana. Dakle, mrski neprijatelji Amerikanaca, Talibani, švercuju drogu, ona dolazi do Turske, u Tuskoj je preuzima jedna grupa albanskih mafijaša sa Kosmeta.

– Prebacuje se u Makedoniju, u Skoplju se prepakuju u manje paketiće, dolaze kamioni iz američke baze, prebacuju se u kamione sa hranom. onda idu preko Đeneral Jankovića, gde ih čekaju američki oficiri, da bi slobodno prošli, dostavljaju jednom od Albanaca koji drži kafić i tako ide dalje ta droga. Onda se postavlja pitanje kako amerikanci dozvoljavaju slične situacije kada se bore protiv Talibana – zaključio je Drecun.

(Srbija Danas)

KOMENTARI6 komentara

 1. samostalan says:

  Albanci drze Evropu u saci.

 2. Slobodanka says:

  OPASNE OPTUŽBE IZ EVROPE NA RAČUN ALBANACA: To vam je EVROPSKA KOLUMBIJA i CARSTVO DROGE! Britanski list Indipendent pisao je 29.01.2019. godine Britanski list u opširnom tekstu pod naslovom "'Evropska Kolumbija' - Kako je mala Albanija postala sedište krijumčarenja droge kontinenta", navodi da albanski klanovi se svrstavaju među najveće trgovce kokainom, herionom i kanabisom u svetu, evropski i američki policijski zvaničnici opisivali su Albaniju kao najvećeg dobavljača kanabisa za EU, kao i važnu tranzitnu tačku za heroin i kokain. Na osnovu vrednosti zaplena droge, postoje procene da samo posao sa marihuanom vredi tri ili četiri milijarde dolara godišnje, što je polovina BDP-a Albanije. - Jadransko more je sada autoput za krijumčarenje droge - izjavio je opozicioni poslanik u albanskom parlamentu i bivši vojni oficir Džemal Đunkši. Eksperti Albaniju opisuju kao "evropsku Kolumbiju" navodeći da su narko-klanovi povezani sa policajcima i političarima.

 3. Velika Metla says:

  Koliko sekundi će stara ..rva da bude besna? Maksimum sekundu ipo!

 4. Nebojša says:

  Milovan Drečun koji je zlikovce Nebojšu Pavkovića i Vladimira Lazarevića nazivao, “legendarnim srpskim vojskovađama … u drugom kosovskom boju 610 godina kasnije”, je vaskrsavanje novinarske vedete ratnog huškanja.

  • Dani says:

   Mi na ovom portalu ne racunamo komentare hustasa...NESOJsa potrazi lecnicku pomoc!!!

 5. Budi Bog s nama says:

  Ma, fak.. Dobiće oni po njušci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *