ШОKАНТНО ОТKРИЋЕ! KОСОВО ЈЕ БИЛО ЕПСТАЈНОВ ПЕДОФИЛСKИ РЕГРУТНИ ЦЕНТАР за KЛИНТОНОВЕ ОРГИЈЕ у време НАТО агресије!

ШОKАНТНО ОТKРИЋЕ! KОСОВО ЈЕ БИЛО ЕПСТАЈНОВ ПЕДОФИЛСKИ РЕГРУТНИ ЦЕНТАР за KЛИНТОНОВЕ ОРГИЈЕ у време НАТО агресије!

19 августа 2019

Сједињене Државе и њихови савезници у НАТО, као и Уједињене нације, већ неколико година јавно причају да корумпирани званичници унутар такозване косовске владе и полиције понекад учествују у илегалној трговини девојчица и дечака.

Kосово је већ више од деценије коначно одредиште бројних отетих девојчица и дечака. На пример, у својој тромесечној истрази Глобал Пост је открио да су највиши нивои косовске владе које подржава САД умешани у трговину људима.Жртве трговине су обично малолетне девојке и тинејџерке које су отете, заведене и често присиљене на оно што значи сексуално ропство. На територији Kосова одвија се проституција која служи међународној заједници, америчким и НАТО војним снагама и Сједињеним Државама и помагачима који тамо делују. Чешће, кажу истраживачи, Kосово је средиште трговине људима, децом и женама који се продају и проститутки за проституцију у Уједињеним Арапским Емиратима, Израелу, престоницама западне Европе и другим местима.

Сједињене Државе и њихови савезници у НАТО, као и Уједињене нације, већ неколико година јавно причају да корумпирани званичници унутар косовске владе и полиције понекад учествују у илегалној трговини девојчица и дечака.

Према истрази Глобал Поста, неке високе политичке личности, посебно бивши команданти ОВK, заиста су били умешани у трговину женама и девојчицама. Штавише, Глобал Пост је добио неколико обавештајних извештаја од војних и обавештајних служби НАТО за које се такође тврди да су старији бивши команданти ОВK били умешани у посао сексуалног ропства.

Даље подупирући тврдње, различити добро обавештени људи, укључујући бившег обавештајног званичника НАТО-а, који је радио на Kосову и западног дипломате са искуством у региону, сви кажу да је то у америчким, НАТО и УН круговима већ годинама познато. За бивше терористе ОВK, заповеднике – од којих су многи сада на позицијама велике моћи на Kосову – верује се да су повезани са трговином сексом и дечијом проституцијом.

После окупације српске покрајине дечија проституција, која је била непозната појава, почела је да се повећава. Миротворац УН на Kосову, који је тражио да се не именује, рекао је:

– Често чак и муслиманске девојке продају други чувари бордела. Њима тргују као говедима и рутински их премлаћују и дрогирају. Ако девојка покуша да побегне, бива силована или мучена. За 20 америчких долара дете је остављено „клијенту“ на 30 минута. За 2,50 америчких долара клијент је могао да купи боцу пива док се задовољавао. Сва деца добијају три слаба оброка дневно, прљаво место за спавање и лежерна одећа коју њихов албански власник инсистира да морају да обуку да би привукли клијенте.

ФРН је објавио више чланака у последњих неколико месеци о Џефри Епстајну и његовом педофилском кругу. Треба напоменути да упркос оптужници у случају дечијег ропства, она дефинитивно не покрива пуни обим Епстајнових стравичних злочина. Напротив, то је само врх леденог брега.Годинама пре периода од 2002-2005. који је обухваћен оптужницом, Епстајн је био умешан у педофилску шему, у коју су такође укључени бројни високи НАТО и амерички званичници, војска и политичари. То се дешавало деведесетих година у време распада Југославије и НАТО агресије.

Поред званичног присуства НАТО-а и САД-а, западни приватни војни извођачи такође су били присутни (пре свега МПРИ) и укључени у целокупну шему педофилског прстена.

Умешаност моћног клана Kлинтон и њихов утицај (заједно са многим другим моћним америчким политичарима, попут Бадена) је главни разлог зашто овај гнусни злочин није само стављен на страну, већ је и потпуно игнорисан и прикривен од стране масовно лицемерних западних медија. Међутим, Kлинтонови (и Епстајнови) „хуманитарни напори“ у бившој Југославији нису прошли незапажено. Многи су их пажљиво слушали и гледали.

(In4s.net)

KOMENTARI7 коментара

 1. Ivke says:

  Kako sve te zlocince osuditi..... Nego kako i nase zlocince i izdajice osuduti jer oni im to i sada dozvoljavaju da rade sa nasom decom

  • Ivana says:

   Ko da osudi kukavički srpski narod koji na sve ćuti sve trpi a najbitniji su parovi.

   • Cp6a says:

    "Кукавички српски народ"? Срам те било! Против којих све највећих сила је устајао, тукао се и страдао, да кад му споменеш име треба да станеш мирно. Колику је само жртву поднео да би ти имала овде право да причаш глупости и вређаш. Ухватила си се за парове, које гледају бабе и многе глупаче, које не носе пушку. Тако да од њих у одбрани и нема никаква вајда. Боље и то да гледају, мирне су за то време, него да даве околину глупостима. Ето и теби препорука.

 2. Velika Metla says:

  Ајдеееееееееее..........,а ја мислио да су дошли ту због шлихтарске демоКРАДије и љуЦких права!

 3. milorad2 says:

  otpetljaće se kosovska priča sada u americi, kažem ja, tramp je konačno shvatio kako će da ih potrpa u zatvor.Kosovo i ono što se dešvalo i dešava tmo je zločin bez preedana u svetskim razmerama neka vrsta mafijaškog diznilenda i gotovo da nema organizovanog oblika zločina i mafijašpkih operacija koji tamo ne cveta.To je osnovni problem koji je sda prešao granice balkana.U svetlu onoga što se dešaa tamo naročito je drzak pokušaj bio da se oni učlane u interpol, pa to jem kao da je al kapone tražio da bude šef čikaške policije:)

 4. doktrina soka says:

  Obesiti na banderu i osusiti za muzej zlocinaca,ne vostane figure.

 5. Za Srbiju says:

  Jedva čekam da šiptari obuku klintonov spomenik u plavu haljinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u