ШОKАНТНО ОТKРИЋЕ! KОСОВО ЈЕ БИЛО ЕПСТАЈНОВ ПЕДОФИЛСKИ РЕГРУТНИ ЦЕНТАР за KЛИНТОНОВЕ ОРГИЈЕ у време НАТО агресије!

ŠOKANTNO OTKRIĆE! KOSOVO JE BILO EPSTAJNOV PEDOFILSKI REGRUTNI CENTAR za KLINTONOVE ORGIJE u vreme NATO agresije!

19 avgusta 2019

Sjedinjene Države i njihovi saveznici u NATO, kao i Ujedinjene nacije, već nekoliko godina javno pričaju da korumpirani zvaničnici unutar takozvane kosovske vlade i policije ponekad učestvuju u ilegalnoj trgovini devojčica i dečaka.

Kosovo je već više od decenije konačno odredište brojnih otetih devojčica i dečaka. Na primer, u svojoj tromesečnoj istrazi Global Post je otkrio da su najviši nivoi kosovske vlade koje podržava SAD umešani u trgovinu ljudima.Žrtve trgovine su obično maloletne devojke i tinejdžerke koje su otete, zavedene i često prisiljene na ono što znači seksualno ropstvo. Na teritoriji Kosova odvija se prostitucija koja služi međunarodnoj zajednici, američkim i NATO vojnim snagama i Sjedinjenim Državama i pomagačima koji tamo deluju. Češće, kažu istraživači, Kosovo je središte trgovine ljudima, decom i ženama koji se prodaju i prostitutki za prostituciju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Izraelu, prestonicama zapadne Evrope i drugim mestima.

Sjedinjene Države i njihovi saveznici u NATO, kao i Ujedinjene nacije, već nekoliko godina javno pričaju da korumpirani zvaničnici unutar kosovske vlade i policije ponekad učestvuju u ilegalnoj trgovini devojčica i dečaka.

Prema istrazi Global Posta, neke visoke političke ličnosti, posebno bivši komandanti OVK, zaista su bili umešani u trgovinu ženama i devojčicama. Štaviše, Global Post je dobio nekoliko obaveštajnih izveštaja od vojnih i obaveštajnih službi NATO za koje se takođe tvrdi da su stariji bivši komandanti OVK bili umešani u posao seksualnog ropstva.

Dalje podupirući tvrdnje, različiti dobro obavešteni ljudi, uključujući bivšeg obaveštajnog zvaničnika NATO-a, koji je radio na Kosovu i zapadnog diplomate sa iskustvom u regionu, svi kažu da je to u američkim, NATO i UN krugovima već godinama poznato. Za bivše teroriste OVK, zapovednike – od kojih su mnogi sada na pozicijama velike moći na Kosovu – veruje se da su povezani sa trgovinom seksom i dečijom prostitucijom.

Posle okupacije srpske pokrajine dečija prostitucija, koja je bila nepoznata pojava, počela je da se povećava. Mirotvorac UN na Kosovu, koji je tražio da se ne imenuje, rekao je:

– Često čak i muslimanske devojke prodaju drugi čuvari bordela. Njima trguju kao govedima i rutinski ih premlaćuju i drogiraju. Ako devojka pokuša da pobegne, biva silovana ili mučena. Za 20 američkih dolara dete je ostavljeno „klijentu“ na 30 minuta. Za 2,50 američkih dolara klijent je mogao da kupi bocu piva dok se zadovoljavao. Sva deca dobijaju tri slaba obroka dnevno, prljavo mesto za spavanje i ležerna odeća koju njihov albanski vlasnik insistira da moraju da obuku da bi privukli klijente.

FRN je objavio više članaka u poslednjih nekoliko meseci o Džefri Epstajnu i njegovom pedofilskom krugu. Treba napomenuti da uprkos optužnici u slučaju dečijeg ropstva, ona definitivno ne pokriva puni obim Epstajnovih stravičnih zločina. Naprotiv, to je samo vrh ledenog brega.Godinama pre perioda od 2002-2005. koji je obuhvaćen optužnicom, Epstajn je bio umešan u pedofilsku šemu, u koju su takođe uključeni brojni visoki NATO i američki zvaničnici, vojska i političari. To se dešavalo devedesetih godina u vreme raspada Jugoslavije i NATO agresije.

Pored zvaničnog prisustva NATO-a i SAD-a, zapadni privatni vojni izvođači takođe su bili prisutni (pre svega MPRI) i uključeni u celokupnu šemu pedofilskog prstena.

Umešanost moćnog klana Klinton i njihov uticaj (zajedno sa mnogim drugim moćnim američkim političarima, poput Badena) je glavni razlog zašto ovaj gnusni zločin nije samo stavljen na stranu, već je i potpuno ignorisan i prikriven od strane masovno licemernih zapadnih medija. Međutim, Klintonovi (i Epstajnovi) „humanitarni napori“ u bivšoj Jugoslaviji nisu prošli nezapaženo. Mnogi su ih pažljivo slušali i gledali.

(In4s.net)

KOMENTARI7 komentara

 1. Ivke says:

  Kako sve te zlocince osuditi..... Nego kako i nase zlocince i izdajice osuduti jer oni im to i sada dozvoljavaju da rade sa nasom decom

  • Ivana says:

   Ko da osudi kukavički srpski narod koji na sve ćuti sve trpi a najbitniji su parovi.

   • Cp6a says:

    "Kukavički srpski narod"? Sram te bilo! Protiv kojih sve najvećih sila je ustajao, tukao se i stradao, da kad mu spomeneš ime treba da staneš mirno. Koliku je samo žrtvu podneo da bi ti imala ovde pravo da pričaš gluposti i vređaš. Uhvatila si se za parove, koje gledaju babe i mnoge glupače, koje ne nose pušku. Tako da od njih u odbrani i nema nikakva vajda. Bolje i to da gledaju, mirne su za to vreme, nego da dave okolinu glupostima. Eto i tebi preporuka.

 2. Velika Metla says:

  Ajdeeeeeeeeeee..........,a ja mislio da su došli tu zbog šlihtarske demoKRADije i ljuCkih prava!

 3. milorad2 says:

  otpetljaće se kosovska priča sada u americi, kažem ja, tramp je konačno shvatio kako će da ih potrpa u zatvor.Kosovo i ono što se dešvalo i dešava tmo je zločin bez preedana u svetskim razmerama neka vrsta mafijaškog diznilenda i gotovo da nema organizovanog oblika zločina i mafijašpkih operacija koji tamo ne cveta.To je osnovni problem koji je sda prešao granice balkana.U svetlu onoga što se dešaa tamo naročito je drzak pokušaj bio da se oni učlane u interpol, pa to jem kao da je al kapone tražio da bude šef čikaške policije:)

 4. doktrina soka says:

  Obesiti na banderu i osusiti za muzej zlocinaca,ne vostane figure.

 5. Za Srbiju says:

  Jedva čekam da šiptari obuku klintonov spomenik u plavu haljinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *