ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ ЗА СРБЕ: Теслин „ЗРАK СМРТИ“ је коришћен током БОМБАРДОВАЊА СРБИЈЕ

ŠOKANTNO OTKRIĆE ZA SRBE: Teslin „ZRAK SMRTI“ je korišćen tokom BOMBARDOVANJA SRBIJE

17 maja 2020

Oružje Nikole Tesle upotrebljeno je protiv njegovih Srba!

To su u „Dobro jutro Srbijo“ sa Jovanom Jeremić otkrili gosti u studiju Happy TV – prof. dr Branimir Nestorović i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.– Tesla je napravio tehnotroničko oružje koje ima mogućnost kontrole svesti uz pomoć elektromagnetih talasa. Naravno, ti talasi se emituju na daljinu. Oni su poznati i kao „zraci smrti“ – naveo je ministar.

Dr Nestorović se odmah nadovezao:

– „Zraci smrti“ su upotrebljeni u Iraku i kod nas tokom Bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine. Tokom sukoba u Bosni bio je avion američke avijacije „Komando Solo“ koji je emitovao talase, koji izazivaju depresiju i malaksalost, i vojnike teraju da bacaju oružje i da odlaze sa fronta.

Sagovornici Jovane Jeremić podvukli su da je tokom svoje karijere Nikola Tesla napravio i veliki broj izuma koji se mogu koristiti i u vojne svrhe.

– Patentirao je mnoge stvari od energije do medicine. Njegov izum je elektromagnetni štit protiv raketnih napada, ali ne znam da li je iko uspeo da to sprovede u delo. Kažu da je i sistem HAARP, koji utiče na ponašenje i zdravlja ljudi, urađen uz pomoć Teslinih nacrta – naveo je Dačić.

Dr Nestorović je otkrio i podatak da je američka vojska sa Teslom radila nekoliko tajnih eksperimenata:

– Razarač „USS Eldridž“ je samo nestao iz Filadelfije. I to na četiri sata. Vratio se potpuno zelen, većina mornara je preminula. Tesla u ovom eksperimentu nije hteo da učestvuje jer se prethodni brod, pun životinja, vratio sa većinom uginulih na njemu.

KOMENTARI10 komentara

 1. Cp6a says:

  Ama, sklanjajte više kameru od Nestorovića. Kakvi su ovo delirijumi? Ovo je sve poludelo. Ili možda ja više nisam ni za portale, ni za komentare. Ako se ovaj cunami gluposti nastavi po celom internetu, ja se skidam sa interneta, kao što sam se skinuo sa televizije i prelazim u pecaroše.

  • Cetnik says:

   Pa kad upecas sarana ono faca od Nestorovica.

  • Istina says:

   U ilegalu

  • Kosovac says:

   @ Srba, …..Dobro ti kaže Četnik, kad upecaš šarana ono faca od Nestorovića. Kad upecaš soma, ono faca od Ivice Dačića. ……….Inače da ti kažem, primetio sam da je doktor Nestorović pušten u medijume pre pojave koronavirusa. Hoću reći da je počela njegova medijumska promocija na klasičan način koji primenjuju novinari za šaku dolara.

   • Cp6a says:

    E brate, umesto da me podržiš, ti mi prizivaš noćne more.

 2. persida says:

  Nije budalastina, Tesla je radio za americku vojsku i ucestvovao u monstruoznim eksperimentima. Ako zelis da pronadjes o tome, nacices. Sve sto je izumeo kasnije je korisceno na najmracniji nacin i on je to znao kad je svoje izume patentirao. Bio je dovoljno, cak previse pametan, da to ne bi mogao znati.

 3. šiško says:

  Ako taj Teslin zrak smrti izaziva samo malodušnost i dezorijentaciju, zašto se zove zrak smrti? Ako je tokom bombardovanja upotrebljeno nešto što izaziva malodušnost, dezorijentaciju, opštu bežaniju, kako to da kod nas tada nije izazivalo takvo ponašanje, već smo se ponašali tačno u skladu sa situacijom? Da im se sokoćalo nije pokvarilo? Ili je možda imalo efekta sa 20 godina zakašnjenja, jer mi (odnosno naša administracija i državni vrh) smo se u toku ove pandemije ponašali upravo kako je opisano, što će reći u potpunom neskladu sa situacijom. Sredite se malo i počnite već jednom da govorite istinu pred kamerama!

  • Rajko says:

   Lupas

   • šiško says:

    Stvarno?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *