ОВО ЈЕ РУСKИ МЕТОД ЗА ПОВРАТАK СРПСKИХ СНАГА НА KОСОВО: Ако Албанци крену на Србе, ево шта их чека (ВИДЕО)

OVO JE RUSKI METOD ZA POVRATAK SRPSKIH SNAGA NA KOSOVO: Ako Albanci krenu na Srbe, evo šta ih čeka (VIDEO)

19 marta 2019

Svaki prelazak i ulazak Srba na Kosovo i Metohiju, kako bi zaštitili preostale Srbe ne mora značiti sukob sa NATO paktom, smatra novinar, pisac i vojno-politički komentator Miroslav Lazanski

– Marić i ja da pređemo u patikama, farmerkama i košuljama, je l’ to sukob sa NATO? Nije! Hajde malo da učimo iz nekih drugih, svetskih primera. Evo, recimo, Rusi na Krimu 2014. godine nisu uopšte imali oznake ruske vojske. Je l’ mogao neko da ih optuži? Niko! Naravno, ruska pozicija je znatno drugačija – objasnio je vojno-politički komentator u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ na Hepi televiziji.Lazanski je rekao da se civilna zaštita može reaktivirati u južnoj srpskoj pokrajini i da su toga Albanci na Kosovu i Metohiji svesni, te zbog toga dižu galamu.

Govoreći o platformi Prištine za pregovore, Lazanski smatra da je to ultimatum.

– Ako tu platformu razumemo kao neku vrstu visoko podignute lestvice, da li ona pruža mogućnost neke vrste trgovine, videćemo… Beograd je jasno rekao da nema daljeg dijaloga bez ukidanja taksi, a platforma je to samo još više „zakucala“ – objasnio je on.

Lazanski ističe da niko iz međunarodne zajednice nije osudio pomenutu platformu, ali nije ni osudio.

– I takse i platforma, sve je to doneto da se ne bi razgovaralo. Teško je povući Albancima takse, to ima refleksiju na njihovu unutarpolitičku scenu. Oni su se zacemetirali u svom stavu, a amerikanci vidimo da nisu nešto zainteresovani – smatra on.

(Srbija Danas)

KOMENTARI10 komentara

 1. Velika Metla says:

  Šlihtari mogu SAMO uz pomoć naci-natoa da krenu na Srbe! Isto onako kako su krenuli i 1999.godine! Sami,NE NIKADA! kad bi sami krenuli od njih ni za DNK analizu ne bi ostalo!

 2. milorad2 says:

  Ma treba da zgazimo šiptarske bande samo ak ozinu, kakav crni NATO oni ne smeju ni da pisnu, ali mafija sa kosova dobro shvata da ne smeju ni da mrdnu inače su obrali bostan.Čekaće oni u nadi da će se vratiti mama klinton i kompanija, ali nada im je uzaludna,na kraju će odredjeni klanovi biti opeglani ,ali u full-u a sitna boranija šiptarska će se zposliti ponovo u rudnicima, ako budu pametni biće im dobro, vrlo pristojan standard ako ne zameniće ih kinezi kotreajnci pakistanci avganistani , ma bilo ko, kome treba posao, kao bre na kruzerima, kada je dobra lova doći će poal miliona ako treba:)Masa ljud i u srbiji a posebno medju šiptarima nema blagu ideju kako ovaj današnji svet funkcioniše.

 3. Maximus Decimus says:

  To sa Kosovom je zavrsena prica.Civilna zastita? Ovaj covek zivi u proslom veku:)))

  • Kica says:

   Izdajico cuti

 4. Velika Metla says:

  Pa ćeš ti Lazo crni sine da braniš Srbe u patikama,košulji,farmerkama...........,nego si Mek Donald u rukama zaboravio,uz nezaobilaznu koka-kolu! Eeee,Lazo,koje neozbiljno laprdanje!

 5. Nikanor says:

  Ako Albanci krenu na Srbe gospodine Lazanski (koji se ne skidaš sa Hepi televizije, na kojoj prodaješ maglu) Srbi mogu samo bežati sa KiM glavom bez obzira, jer ih nema ko braniti. Oni koji su ih mogli braniti, bar na severu Kosova i Metohije, više ne postoje, jer ih je sve ukinuo Aleksandar Vučić i intergisao u institucije Republike Kosovo, kojoj je on protivustavnim Briselskim sporazumom dao sve atribute državnosti. Poslednja institucija, posle raspuštanja srpske žandarmerije i integrisanja srpske policije u kosovsku policiju, bila je civilna zaštita, koju je Vučić ukinuo. Dakle Srbi se prilikom bežanije sa Kosova i Metohije mogu samo sresti sa Vučićem kad bude krenuo da čestita Hašimu Tačiju na uspešno obavljenom poslu koji su zajednički odradili, a Ti to veoma dobro znaš. Znaš i zašto Srbima prodaješ maglu. Ne podržavaš SNS samo zbog sebe. Nešto je o tome pisao Teleprompter, ali je taj portal ugašen. Zašto?

 6. marko says:

  u pravu je ne treba uci vojskom naivno i policijom to rade lukavi vec imati doel preobucene policijske i vojne snage kao isptari zakopano negde oruzje i paniciti i hrana i auto spremljeni kad ovi pokusaju uci isto tako siptari neprimento i nato na granic u i postaviti zicu onda ih napasti snajperima na 2 km ili manje s ovim specijalcima u drugim uniformama bez oznaka vojske srbije ili polcije likvidirati nestati u nepoznatom pravcu isto onako kaoo su oni ubili ivanovica i srbima dole prave nerede vec 70 godina nepzonati pocinitelji kradu svinje pljackau kuce itd tako se vodi gerila

 7. samostalan says:

  Dok nas Tita spava, od Srbije osta Savamala.

 8. well says:

  intelegentan ovaj Lazanski, samo u Srbiji i nigde u svetu, takvi ljudi zaradjuju svoj zivot prodajuci svakodnevno svoje gluposti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *