ШОКАНТНО ПОРЕЂЕЊЕ АМЕРА: Трамп је као Слоба, а Меланија је Мира! Ево зашто!

ŠOKANTNO POREĐENJE AMERA: Tramp je kao Sloba, a Melanija je Mira! Evo zašto!

29 decembra 2017

Američki mediji pisali su ovih dana o, kako kažu, neverovatnoj sličnosti između svog predsednika Donalda Trampa i Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika Srbije i lidera Socijalističke partije Srbije!

– Postoji više poređenja Trampa i drugih političara iz sveta, ali najbolje je ono koje neće biti poznato mnogim Amerikancima, a koje iskreno uznemirava. Diktator na koga Donald Trump najviše podseća jeste Slobodan Milošević, srpski čovek koji je pre više od četvrt veka gurnuo Jugoslaviju sa litice, a potom je umro u Hagu 2006. godine, dok je bio na suđenju za ratne zločine – pišu američki mediji.

Oni navode da postoji ogromna sličnost u načinu njihovog bavljenja politikom.

– Pogled na njihove političke ličnosti otkriva uznemirujuće sličnosti. Milošević je, kao i Tramp, iskorišćavao ljude, čak i svoje najbliže prijatelje, i odbacivao ih kada mu više nisu bili potrebani. Na kraju svoje vladavine Milošević je ubio svog najbolja prijatelja i mentora. Miloševićev iznenadni neočekivan uspon sredinom osamdesetih godina prošlog veka tužno će ponoviti Tramp – piše u tekstu.

Komentarišući ove natpise, advokat i prijatelj Slobodana Miloševića Toma Fila kaže da su to potpune nebuloze i naglašava da Milošević nije bio diktator.

 – Milošević je celog života bio odan jednoj ženi, a Tramp je odan svim ženama sveta. On je nudio brak i našoj Ani Ivanović i govorio da će ostaviti Melaniju zbog nje. Hvala bogu što je taj čovek predsednik Amerike. Milošević nema veze ni sa kakvom diktaturom, čovek je bio klasičan komunista, on nije bio za raspad Jugoslavije. Bio je veoma korektan prema svojim prijateljima i saradnicima, ne postoji niko kome je on nešto uradio. Postoji priče da je on odgovoran za ubistvo Ivana Stambolića, a nikada optužnica nije dobila pravnu snagu, jer to jednostavno nije tačno – kaže Fila.

(Alo)

KOMENTARI4 komentara

 1. Velika Metla says:

  "Dubokoj državi"je malo malo pa Slobodan Milošević problem,i mrtav! Mogu misliti koliko je ta vaša "dubokodržavnička"demokuratija jaka kad vam je predsednik jedne male države i malog,VELIKOG,naroda toliki problem! Kako li vam je problem predsednik neke velike države,mogu samo zamisliti! Vi jeste možda "duboka država",ali ste bistri kao potok,samo što potok ima jednu manu.................,plitak je! A vi,jadnici mentalno oboleli,još plići!

 2. rajko says:

  lupetanju nema kraja ili kako u mom selu kazu "zaludan popa i goveda krsti" i koji to drzavnik u belom svetu cuva saradnike od kojih vise nema koristi. u ovom slucaju i tramp ce biti sklonjen ali tek posto iscede od njega sto vise para. sto se tice slicnosti i tu su grdno pogresili, mira je bila niza rastom od melanije a milosevic je uvek nosio crvenu kravatu. udri brigu na veselje i gledaj gde je jeftinija jagnjetina, dolaze opasna vremena.

 3. Zoran says:

  Slabo napada Ruse, pa ga pljuju demokrate.

 4. goran says:

  Ne gresimo dusu prema Melaniji, ona je cetiri puta laksa i vitkija od Mire Markovic u najboljim danima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *