ШОКАНТНО ПРЕДВИЂАЊЕ ЕКСПЕРТА: Једна чланица ЕУ ће нестати!

ŠOKANTNO PREDVIĐANJE EKSPERTA: Jedna članica EU će nestati!

11 novembra 2021

Bivši šef izraelske službe “Nativ” Jakov Kedmi predvideo je ozbiljne probleme za Evropsku uniju zbog nadolazećeg zaoštravanja migracione krize.U razgovoru sa novinarom Vladimirom Solovjovim, izraelski stručnjak je skrenuo pažnju na politiku dvostrukih standarda koju vode zemlje EU.

Sam Zapad je pre nekoliko godina izazvao masovnu migraciju stanovnika Bliskog istoka i Afrike, donoseći im svoju demokratiju bombama. Tada je Evropa evakuisala stotine hiljada izbeglica iz država koje su razorene ne bez njenog učešća.

Danas se retorika Zapada dramatično menja. Nekoliko hiljada imigranata iz Iraka zaglavljeno je na granici Belorusije i Poljske, pokušavajući da dođe do Nemačke.

Ne samo da ih niko ne čeka u EU, već Brisel optužuje Minsk i Moskvu da su izazvali novu migracionu krizu.

U tome su posebno revnosne Litvanija i Poljska. Pošto su 2020. godine delovale kao jedan od glavnih organizatora beloruskog Majdana, sada ove zemlje napadaju politički režim koji im se ne sviđa.

Po mišljenju Jakova Kedmija, Vilnjus i Varšava su se nešto prevarili.

Umesto što zahtevaju od Minska da izdvoji dodatne snage i sredstva za presretanje i obuzdavanje bliskoistočnih migranata, trebalo je da se obrate za pomoć svojim „prijateljima” u inostranstvu, koji su zapalili ratnu vatru u najnemirnijem regionu planete danas.

Međutim, oni nastavljaju da vrše neefikasan pritisak na Belorusiju, što će na kraju dovesti do katastrofalnih posledica po EU, sve do nestanka pojedinih država sa političke karte sveta.

„Ko sada beži u Litvaniju, juriša na njene granice? Tako je – irački Kurdi. Istovremeno, sami Litvanci su odavno počeli da beže iz svoje zemlje i sada će trčati još brže, sa takvim gostima. Šta hoće tamo u Briselu da se Litvanija pretvori u kurdsko-litvansku kneževinu?“ – postavio je Kedmi pitanje koje zanima mnoge.

(webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

 1. Petrovgrad says:

  Litvanci i sve ostale zemlje EU trebaju da budu srećne i da raširenih ruku dočekaju izbeglice, jer time dobijaju zdravu i pravu populaciju.Svežu krv, da se ukrste geni. Medju emigrantima nema puno gejeva, pa je to dobitak za dame, imaće ko da ih oplodi. Čista priroda. Ukrštenje nacija i naroda u ovom slučaju naroda sa bliskog i srednjeg istoka sa belom rasom, može biti veoma pozitivno. To su nasličnije rase. Kad im budu došli oni iz Indiokine,sa njima teško može doći do ukrštanja.

  • Sveta says:

   Neka oni dođu da se ukrštaju s tobom, kretenu.

 2. Crni Bik says:

  litvanci - Liliputanci.Bajka,ali stvarna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *