ШОКАНТНО ПРЕДВИЂАЊЕ ЕКСПЕРТА: Рат се неће завршити док РУСИ НЕ ДОЂУ ДО ПОЉСКЕ

ŠOKANTNO PREDVIĐANJE EKSPERTA: Rat se neće završiti dok RUSI NE DOĐU DO POLJSKE

18 oktobra 2023

Rusija ne postiže uspehe u vojnim operacijama kako je planirala zbog odustajanja od potpunog uništenja gradova Ukrajine, izjavio je vojni dopisnik Aleksandar Sladkov.

„Mnogi ozbiljni komandanti postavljaju pitanje: Možemo li pobediti u vojnom smislu bez upotrebe razornog oružja koja bi jednostavno srušila vojnu mašineriju podržavanu od strane NATO i nekih drugih zemalja. Možemo li razrušiti tu vojnu ukrajinsku mašineriju? Da ga zna đavo, teško. Generalno, trebamo ići preko mrtvih tela i pepela. Ali mi ne postavljamo takav zadatak pred sobom, ne ratujemo kao što ratuju na Bliskom istoku. Možemo to sve srušiti, a onda otići. Bila su vremena kada su se takve varijante razmatrale. No, sada nije tako“, rekao je Sladkov.Istakao je da se rat može završiti samo demilitarizacijom Ukrajine i kontrolom Rusije nad granicom sa Poljskom.

„Ići do granice i dok ne zatvorimo granicu s Poljskom, Mađarskom i Rumunijom, ne možemo ni voditi razgovore o okončanju vojnog konflikta. Ili ako diplomatijom prisilimo ukrajinske vlasti da pristanu na demilitarizaciju, denacifikaciju i generalno raspored naših baza duž granice sa NATO. I neutralni status. Onda – možda“, dodao je vojni dopisnik.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. Protokoli hrvackih ludaka says:

    Mislim da su ovi na Zapadu zadovoljni ovi Sladkovim izjavama 😁

  2. milorad5 says:

    rat se neće zaršiti bez nuklerne komponente..ili nešto drugo ali masivno razaranje je USLOV zaršetka ovoga svega...mislim da je to potpuno siguran ishod svega ovoga što se dešava i da je to jedini ishod...nema više prgovora to je jasno jopš od samog početka rata,ne budite naivni,ovakvi sukobi se ne rešavaju sa par dana paljbe po žbunju...ovo što je ovaj zamislio je kaka mali perica vidi svetsku politiku i vojne balanse..to je NEMOGUĆ scenarijo..ovaj rat će se rešiti surovo u roku od najviše DVE GODINE ako računamo OD DANAŠNJG DATUMA..ovde nam nerešene priče neko će morati da odstupi potpuno i bezuslovno ili da bude uništen potpuno i bezuslovno..ja se kaldim da če rusi pobediti....ako bi sad na kladži stavili ishod ovog sukoba, ja sam uvbedjen da bi kvota bila najamanje 5 na ruise...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *